DORDRECHT
Zuidendijk 95
€ 345.000kosten koper
Stap binnen in de wereld van Zuidendijk 95, rustig gelegen aan de rand van de wijk Krispijn in Dordrecht. Deze nagenoeg vrijstaande dijkwoning is een samenvoeging van 2 dijkwoningen tot één riante woning rustend op een royaal perceel van 231 m². De woning is door zijn uitbouw aan de achterzijde zeer riant en biedt veel mogelijkheden. ...
Stap binnen in de wereld van Zuidendijk 95, rustig gelegen aan de rand van de wijk Krispijn in Dordrecht. Deze nagenoeg vrijstaande dijkwoning is een samenvoeging van 2 dijkwoningen tot één riante woning rustend op een royaal perceel van 231 m². De woning is door zijn uitbouw aan de achterzijde zeer riant en biedt veel mogelijkheden.

Wonen in een dijkwoning is bijzonder en biedt dat speciale sfeertje, dat je niet aantreft in een ‘normale woning’. Met zijn kenmerkende witte gevel, zwarte bitumen dak en karakteristieke antracieten kunststof kozijnen zal deze dijkwoning je niet ontgaan. De ongedwongenheid en de ‘eigenwijze’ indeling, zorgen er voor dat je je hier snel thuis voelt. Het is een ‘uitnodigende thuis’ met een ruime woonkamer, compleet met een sfeervolle open haard, en een aangrenzende eetkamer op dijkniveau. Tevens treft u op deze verdieping een grote slaapkamer aan.

Terwijl u de trap naar de eerste verdieping neemt, bevinden er zich hier 2 royale slaapkamers. Het souterrain verrast met een zeer ruime keuken - eigenlijk een woonkeuken - voorzien van een klassieke keukenopstelling d.w.z. eigen houten keuken met inbouwapparatuur. De riante badkamer is voorzien van alle wenselijke sanitair. Eerlijk gezegd is het wellicht door u gewenst om keuken en badkamer te moderniseren. Verder is er in het souterrain voldoende bergruimte aanwezig verdeeld over 2 ruimtes. Via het souterrain kan je de tuin betreden.

De locatie van deze woning is ongeëvenaard. Vanaf de dijk heb je mooi uitzicht en de ligging is gunstig nabij wijkwinkels, een prachtig park, het bruisende centrum van de stad, het NS-station en belangrijke uitvalswegen. Het biedt niet alleen ruimte en een weelderige tuin, maar ook een kans om deze plek om te vormen tot uw eigen droomhuis.

Hoewel het interieur een vleugje modernisering kan gebruiken, biedt Zuidendijk 95 u eindeloze mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken en dit huis om te toveren tot een comfortabel woonhuis met veel wooncomfort in de stijl die perfect past bij uw visie van een warm thuis.

Wacht niet langer om de potentie van deze dijkwoning te ontdekken en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal en meterkast alsmede toegang tot de zeer riante woonkamer;
- Woonkamer met gezellige zitkamer nabij de openhaard en fijn uitzicht over de dijk en een doorkijk naar de Viottakade. Via een opstapje is er een 2e zitplek gecreëerd aan de achterzijde van de woning. Trap naar de 1e verdieping en trap naar het souterrain;
- Grote slaapkamer op de begane grond gelegen aan de achterzijde van de woning.

Eerste verdieping
- Overloop ;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de rechterzijde van het woonhuis. Raam in de kopgevel plus een tuimelraam voor voldoende lichtinval;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de linkerzijde van het woonhuis.

Souterrain
- Woonkeuken met keuken in hoekopstelling. Deze degelijke keuken heeft lang zijn diensten bewezen maar zal waarschijnlijk door u gemoderniseerd worden. De keuken is voorzien van zwart geverfde eiken deurtjes en inbouwapparatuur zoals 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser;
- Zeer ruime badkamer. Ook voor de badkamer geldt dat deze waarschijnlijk gemoderniseerd zal worden. De ruimte is echt fantastisch groot (je zou hier zo je eigen wellness kunnen creëren). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel, toilet en opstelling voor de wasmachine en de wasdroger.

Buitenshuis
- De woning is direct gelegen aan de dijk. Linksom is er een pad naar de achtertuin. De achtertuin is zeer ruim. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen want de tuin is maar liefst 130 m² groot en ligt op het zuidwesten.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie L, nummer 2718, groot 231 m².

ALGEMEEN
- Samengevoegde dijkwoning met o.a. grote woonkamer en 3 grote slaapkamers;
- Dubbel glas;
- Kozijnen zijn grotendeels van kunststof (geplaats in 2021) en slechts een klein deel van hout;
- Grote tuin met mogelijkheid om vanaf de dijk de tuin te bereiken;
- Recht van overpad t.b.v. nummer 91, voor het zijpad aan de linkerzijde van het woonhuis;
- Veel bergruimte in het onderhuis;
- Achterste stukje van de tuin wordt gehuurd tegen een vergoeding van circa € 49,- per jaar.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 2 groepen en analoge meters;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta 28c, ca. 2018)
- Glasvezel aansluiting;
- Bergruimte deel 1;
- Bergruimte deel 2.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Wandafwerking met kunststof wandpanelen, schoon metselwerk en vinyl. Vloerafwerking met Novilon;
- Eerste verdieping: wit geverfde planken van het dak en het spant zorgen voor sfeervolle slaapkamers. Vloerafwerking met vinyl.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Halfvrijstaande woning

  • Adres

   Zuidendijk 95

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 CR

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1954

  • Inhoud

   470 m3

  • Woonoppervlakte

   134 m2

  • Perceelgrootte

   231 m2

  • Zonligging

   Zuidwest

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Zuidendijk 95)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld