Nieuwbouw wonen

Neemt u gerust contact op als u vragen heeft of als u op de hoogte wilt worden gebracht van toekomstige nieuwbouwprojecten. Op dit moment hebben we geen actuele nieuwbouwprojecten in portefeuille.

Nieuwbouw

Uw ervaren partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten in en om Dordrecht

Als bekende lokale makelaar hebben wij de ambitie om de komende jaren een actieve rol te vervullen bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.

Partner van projectontwikkelaar

Bent u als bezoeker van onze site een projectontwikkelaar en bent u benieuwd welke toegevoegde waarde wij uw project kunnen geven en welke werkwijze wij voorstaan, neemt u dan gerust met ons contact op. We maken graag met u een kennismakingsafspraak. Goed om op voorhand te weten is dat wij prima contacten hebben binnen het gemeentelijk apparaat, bekend zijn met het lokale aanbod en prijsniveau, de kwaliteiten van diverse locaties weten, de behoeften van de diverse koopdoelgroepen kennen, communicatief en creatief zijn en lokaal dermate goed ingevoerd zijn dat wij al snel aansluiting vinden bij aspirant kopers om het gehele verkooptraject zo spoedig voor u te laten verlopen.

Momenteel zijn er geen actuele nieuwbouwprojecten

 

Portfolio – Reeparq

Exclusief kleinschalig nieuwbouwproject van in totaal 4  vrijstaande en energiezuinige parkwoningen nabij de Reeweg Zuid met de achtertuinen aan het water. Deze woningen met o.a. maar liefst 6 slaapkamers en 2 eigen parkeerplaatsen zijn een ideale plek voor gezinnen.

 

 

Portfolio – De Laan van Hazewijck

Wat een geluk als u mag wonen op zo’n mooie plek. Met uw achtertuin aan het water voelt het hier alsof u altijd op vakantie bent!

Diverse nieuwbouwlocaties in Dordrecht

Om de stad te laten groeien wil het college van b&w tot 2030 ruim 10.000 nieuwe woningen bouwen, waarvan 4000 voor 2023. Die woningen moeten binnen de grenzen van de bestaande stad worden gebouwd, dus niet in de polders of het groene buitengebied, beloven Beter voor Dordt, VVD, CDA en ChristenUnie/SGP in hun coalitieakkoord.

(Toekomstige) nieuwbouwlocaties zijn o.a.:
– Stadswerven
– Leerpark
– Wilgenwende
– Noordendijk (voormalige scholengemeenschap locatie)
– Oranjepark (brandweerkazerne)
– Overkampweg
– Parkeerterrein tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en de Sportboulevard
– OMC locatie Visserstuin
– Sportvelden Amstelwijck
– Locatie Albert Schweitzer ziekenhuis (voormalige Refaja ziekenhuis)
– Spoorzone
– Van Damme locatie Kromhout
– Spuiboulevard

Hiernaast zullen er diverse transformaties plaatsvinden van kantoorpanden en industriële gebouwen, o.a. van het voormalige regiokantoor aan de Noordendijk 250, het ANWB gebouw aan de Spuiboulevard en het Dolderman gebouw aan de Binnen-/ Buiten Kalkhaven. Ook zullen er kleinere locaties bebouwd gaan worden zoals aan de Venuslaan.

Genoeg werk aan de winkel dus de komende jaren met als doel tot een evenwichtige woningmarkt te komen in Dordrecht.
Voor meer informatie over de woonvisie van de gemeente Dordrecht klik hier.

Ga voor zekerheid met nieuwbouw in Dordrecht en omgeving

Het kiezen voor nieuwbouw in de buurt van Dordrecht/regio Drechtsteden kent vele voordelen. Of u nu kiest om in een appartement of woning te gaan wonen, door het kiezen van nieuwbouw heeft u meer zekerheid dan bij het kopen van een bestaande woning. Enkele voordelen zijn:

  • Afbouwgarantie en borging van herstel van gebreken, indien het waarborgcertificaat van Woningborg van toepassing is.
  • Geen achterstallig onderhoud. Doordat u een splinternieuwe woning koopt hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud dat niet is gepleegd. U bent zo verzekerd van een deugdelijke woning waar u geen extra kosten aan onderhoud heeft.
  • Zelf de afwerking kiezen. Welke keuken kiest u? En hoe ziet uw badkamer eruit? Bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning heeft u veel inspraak over hoe de woning wordt afgewerkt. Zo geniet u van een woning die wordt zoals u dat wilt, zonder dat er een verbouwing voor nodig is.
  • Isolatie, verwarming en elektra volgens de meest recente regels. Wetten rondom isolatie, gas en elektra veranderen vaak. Daarom is het fijn om te weten dat nieuwbouwwoningen beschikken over isolatie, verwarming en elektra die voldoen aan de laatste wetten en regels. Dat is niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat u bewust met uw energieverbruik om kunt gaan.

Portfolio – eerder verkochte nieuwbouwwoningen

Zoomer Makelaardij heeft in 2016 samen met Waltmann Makelaars succesvol bemiddeld bij de verkoop van het nieuwbouwproject ‘De Laan van Hazewijck’ in Dubbeldam (voormalige locatie Tuincentrum Pap). Dit project bestond uit 8 levensloopbestendige woningen, 4 twee-onder-een kap woningen, 2 vrijstaande woningen en 5 bouwkavels.
Opdrachtgever: Pap Holding B.V. en BM Projectontwikkeling B.V.
Architect: Stijl Architectuur B.V.