Sponsor van Dordtse professionele triatleet Marijn Markusse.

De Dordtse Marijn Markusse (31) is sinds 2023 professioneel triatleet. Met een tweede plaats op het EK en NK voor amateurs verdiende hij zijn licentie. Zoomer Makelaardij associeert zich graag met sport, sport verbindt mensen en het speelveld van de makelaardij heeft veel raakvlakken met sport. Onze makelaars leggen net als topsporters de lat hoog om het allerbeste resultaat te behalen. Wij vinden het belangrijk om sport in Dordrecht te promoten en associëren ons graag met sport. Toen Marijn Markusse ons benaderde om hem te steunen zijn sportieve doelen te behalen hebben we niet lang na hoeven te denken.

We volgen zijn sportieve prestaties op de voet en zijn enorm trots op Marijn.
Marijn is ambassadeur van de Zoomer Wantijrun!

Professioneel triatleet

Een triatlon is 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en een marathon (42,195 km) hardlopen. Het is niet voor veel mensen weggelegd, maar wel voor topatleet Marijn Markusse, sinds 2023 is Marijn is één van de 20 triatleten in Nederland met een proflicentie.

Marijn aan het woord

Marijn combineert zijn carrière als triatleet met een baan als personal trainer. ‘In principe probeer ik met mijn werk zoveel mogelijk bij te dragen aan de gezondheid van mensen’, vertelt Marijn. ‘Daar haal ik veel energie uit!’
Maar om zelf zijn sportieve doelen te halen heeft hij sponsoren nodig. De wedstrijden vinden veelal in het buitenland plaats. Hier komt een hoop bij kijken. Denk aan het reizen en de overnachtingen. ‘De sport die ik beoefen bestaat uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Op topniveau is het beste materiaal een vereiste om mee te kunnen doen met de besten en daar hangt een prijskaartje aan’, vertelt Marijn. ‘Door de financiële ondersteuning vanuit Zoomer Makelaardij kom ik weer een stapje dichterbij en is het bijvoorbeeld überhaupt mogelijk om te mogen racen tegen de beste atleten ter wereld en daar ben ik Zoomer Makelaardij erg dankbaar voor’, aldus Marijn.

Zoomer Wantijrun

Een gezellige zomeravondrun langs het Wantij met een lokaal goed doel.

Bijzonder trots zijn we op de Zoomer Wantijrun, die we op woensdag 26 juni 2024 voor de zesde keer organiseren. Een uniek hardloopevent in Dordrecht op een hopelijk mooie zomeravond! Vanaf 19:30 uur zullen rond de 1.000 lopers starten op de atletiekbaan van Fortius voor de 10 Engelse mijl (16,1 km), 10 km en 5 km run, waarbij het Wantij het decor zal zijn. Zoomer Makelaardij is de drijvende kracht achter dit Dordtse event. De opbrengst van de Zoomer Wantijrun komt ten goede aan de organisatie van de DrechtStadLoop en een lokaal goed doel.