Taxaties voor bedrijven

Bij een taxatie gaat het erom dat u deskundig vastgestelde, betrouwbare en marktconforme informatie over de waarde van uw bedrijfspand of het bedrijfspand dat u wilt aankopen verkrijgt en dat het taxatierapport geaccepteerd wordt door de door u geselecteerde geldverstrekker zodat op basis van onderhavig rapport de gewenste financiering verkregen wordt. Het taxatierapport wordt snel geleverd door een makelaar die thuis is in taxaties van bedrijfsobjecten en die de lokale markt en die van uw regio goed kent.

Betrouwbare en objectieve taxatie

Taxeren is een vak, een aparte discipline binnen de makelaardij.

Een professie die kennis, kunde en integriteit vereist. Alleen als die ingrediënten voldoende aanwezig zijn, ontstaat het gewenste eindproduct: een objectieve, betrouwbare en realistische taxatie die een solide basis voor vastgoedgerelateerde beslissingen of onderhandelingen vormt

Zoomer Makelaardij werkt samen met Zoomer Nijp Taxatieburo, een gespecialiseerd kleinschalig taxatiebureau dat zich richt op taxaties van bedrijfsruimten, combinatiepanden (bedrijfsruimten met kantoorruimte), kantoorruimten, winkels en beleggingsportefeuilles.
Opdrachtgevers zijn o.a.: eigenaar-gebruikers, particuliere beleggers, eenmanszaken, mkb bedrijven, profit en non-profit organisaties, gemeenten, woningcorporaties, banken, financieel tussenpersonen, zorgaanbieders, institutionele beleggers en grootwinkelbedrijven.
Voor meer informatie kunt u terecht op: www.zoomernijptaxatieburo.nl 

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor taxatie aan.

Marktomstandigheden

Een taxateur moet op de hoogte zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen.

Bijvoorbeeld van toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening of de economische ontwikkeling van de regio, maar ook op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving (o.a. bestemmingsplannen en milieu). Onze samenwerkingspartner Zoomer Nijp Taxatieburo beschikt over deze know how.