Uw woning verkopen

Eén van onze makelaars komt graag bij u langs!

Als u uw woning wilt verkopen, dan wilt u uiteraard het maximale resultaat. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden professionele verkoopbegeleiding en leggen onze werkwijze graag in vier stappen aan u uit.

Stap 1.

Kennismaking en verkoopadvies

Na onze kennismaking en opname van uw woning, ontvangt u aansluitend een compleet verkoopadvies dat bestaat uit: een advies vraagprijs, een uiteenzetting van onze werkwijze, welke promotietools wij u adviseren in te zetten, een voorstel voor onze courtage/bemiddelingskosten en informatie over welke kosten in onze dienstverlening begrepen zijn en welke eventuele extra kosten niet.

Stap 2.

Verkoopstrategie en promotietools

Aan de hand van ons verkoopadvies wordt in goed overleg met u de verkoopstrategie bepaald, uiteraard inclusief de prijsstelling. We stemmen samen af welke promotietools worden ingezet. Hierbij moet u o.a. denken aan:

  • Een wervende en uitgebreide verkoopbrochure in een frisse woonmagazine stijl met professioneel beeldmateriaal. Zie ook ‘woningpromotie van topkwaliteit’ na stap 4 en op de achterzijde van onze verkoopbrochure.
  • Indien u dat wenst plaatsen wij een TE KOOP bord bij uw woning.
  • Een online presentatie van de woning op funda.nl en onze website.
  • Promotie van de woning via onze social media (o.a. Facebook en Instagram).

 

Stap 3.

Woningverkoop van start

Wij begeleiden de bezichtigingen en zijn dan ook ’24/7′ bereikbaar voor potentiele kopers om zo snel mogelijk een bezichtiging in te plannen. En als we in overleg met u de juiste koper vinden, begint het onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat onze makelaars voor u de beste verkoopprijs realiseren in de verkooponderhandeling.

Stap 4.

Woning succesvol verkocht

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen gaan we de laatste stappen zetten. Wij stellen de koopakte voor u op en dragen zorg voor de ondertekening op een zo kort mogelijke termijn. Ter afsluiting van het verkoopproces behartigen wij uw belangen bij de eindinspectie/ oplevering van de woning en vergezellen wij u bij de eigendomsoverdracht van de woning bij de notaris.

Woonvideoclip

Juiste sfeer en een completer beeld