Aankoop en aanhuur
voor bedrijven

Bent u voor uw bedrijf of onderneming op zoek naar een koop- of huurpand op de juiste locatie? De markt voor bedrijfshuisvesting is zeer specifiek en heeft zijn eigen vragen. Door onze kennis van de markt en actieve benadering weten wij voor u uw optimale werkplek te vinden en te realiseren.

Huisvesting

Adequate huisvesting is belangrijk voor een onderneming.

Het is nog steeds  een redelijk onbekend fenomeen: het in opdracht uitvoeren van een aankoop of aanhuur van bedrijfsonroerendgoed. Dit in tegenstelling tot de woningmakelaardij waar de rol van een aankoop – of aanhuurmakelaar gemeengoed is geworden. Maar vergist u zich niet, juist op het terrein van het bedrijfsonroerendgoed kan een aankoop- of aanhuurmakelaar van grote waarde zijn.

Goede huisvesting is belangrijk voor een onderneming en haar werknemers. Niet te groot. Niet te klein. Wel met de juiste voorzieningen. Gevestigd op een locatie die zowel aantrekkelijk is voor uw bedrijf/ onderneming als voor medewerkers en in sommige situaties voor uw doelgroep. Waar vindt u zo’n bedrijfspand? Met onze kennis van de regionale bedrijfsonroerendgoed markt zijn we een ideale partner om u te helpen bij uw huisvestingsbehoefte. Het resultaat? Een doordacht en praktisch advies dat u helpt om het juiste bedrijfspand te selecteren en aan te kopen of aan te huren.

Regionale bedrijfsonroerendgoed markt

We hebben een goed overzicht van de gehele lokale en regionale markt van kantoren, bedrijfsruimten, winkels, combinatiepanden en (bouw)grond. Onze kennis zorgt verder voor een groot en sterk netwerk, waarin onafhankelijkheid en deskundigheid zijn gewaarborgd. Bij de bemiddeling van het  aankopen of aanhuren van onroerend goed verrichten wij o.a. de volgende werkzaamheden:

  • assisteren in het opstellen van het programma van eisen
  • inventariseren van het aanbod in de regio
  • rangschikken en presenteren van geschikt aanbod
  • arrangeren van de bezichtigingen
  • beoordelen van de relevante objecten
  • voeren van de onderhandelingen
  • controleren van de koopakte/huurovereenkomst
  • controleren van het overeengekomen opleveringsniveau
  • begeleiding bij de eigendomsoverdracht in geval van aankoop

Onze bemiddelingskosten hangen af van de aard en omvang van het betreffende bedrijfsonroerendgoed alsmede de eisen waaraan de dienstverlening vanuit de opdrachtgever dient te voldoen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie/ offerte.