Bedrijfsonroerendgoed
verkopen of verhuren?

Verkoop en verhuur van bedrijven

Zoomer Makelaardij adviseert u graag bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. Wij bemiddelen bij de verkoop of verhuur van bedrijfsruimten, kantoren, combinatie objecten (bedrijfsruimten met kantoorruimte), winkels en beleggingsobjecten. Door de jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar bent u verzekerd van professionele verkoop- en verhuurbegeleiding.

Know how en marktkennis

Wij adviseren bij het bepalen van de juiste koop- of huurprijs en natuurlijk doen wij ons uiterste best om de meest geschikte koper of huurder voor u te vinden.

Om een succesvolle verkoop en verhuur tot stand te brengen in de bedrijfsmakelaardij is niet alleen een grondige kennis van de markt nodig. Ook de feeling én de tact om transacties tot een goed einde te kunnen brengen, zijn noodzakelijke instrumenten in de bedrijfsmakelaardij. Onze opdrachtportefeuille bevat geregeld verkoop- en/of verhuuropdrachten van bedrijfsobjecten, zoals bijvoorbeeld: bedrijfsruimten, kantoren, winkels en combinatiepanden van zowel bescheiden als meer omvangrijke metrages.

Ons aanbod wordt gepresenteerd via www.fundainbusiness.nl en onze eigen site.

Investeerders en beleggers

De opdrachtgevers van Zoomer Makelaardij zijn vaak particuliere vastgoedinvesteerders of -beleggers en woningcorporaties.

Hiernaast werken wij – voor de verhuur van commercieel vastgoed van institutionele beleggers- als lokale partner regelmatig samen met de landelijk bekende makelaars- en vastgoedbeheerkantoren.

Onze bemiddelingskosten hangen af van de aard en omvang van het betreffende onroerend goed alsmede de eisen waaraan de dienstverlening vanuit de opdrachtgever dient te voldoen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie/ offerte