Gratis verkoopadvies

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u advies over de juiste verkoopprijs? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling.

Een betrouwbaar en deskundig advies over de verkoopprijs en verkoopstrategie van uw woning

Zoomer Makelaardij is een jong bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in Dordrecht. Wij kennen de markt door en door en hebben een groot netwerk opgebouwd. Wij hechten waarde aan een heldere communicatie met persoonlijk contact en korte lijnen. We onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf en bieden u graag een zorgeloos verkoopproces.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een verkoopadvies en geven antwoord op de volgende vragen:

  • Is uw woning op dit moment goed te verkopen en zo ja tegen welke prijs?
  • Wat komt er zoal kijken bij de verkoop van een woning?
  • Is het verstandig om voor het te koop zetten van de woning nog wat op te knappen?
  • Op welke wijzen kunnen we uw woning presenteren?
  • Welke courtage/bemiddelingskosten brengt Zoomer Makelaardij bij u in rekening bij een geslaagde verkoop en zijn er nog bijkomende kosten?

Aansluitend ontvangt u netjes een compleet verkoopadvies zodat u alles op uw gemak kunt nalezen en op een rijtje kunt zetten. Op basis van ons gratis verkoopadvies kunt u vervolgens uw verkoopplan concretiseren.

Besluit u vervolgens daadwerkelijk om uw woning te koop te zetten, dan gaan we natuurlijk enthousiast en vol energie voor u aan de slag. We stemmen samen de definitieve vraagprijs en verkoopstrategie af en starten onze missie naar een succesvolle verkoop van uw woning.

Beslist u uiteindelijk anders, dan hebben we in ieder geval een goed gesprek gehad en heeft u kennis gemaakt met ons kantoor voor eventueel later!