Zoomer Makelaardij
adviseert beleggers bij het aan- en verkopen van vastgoedbeleggingen.

Wilt u een optimale en gezonde vastgoedportefeuille opbouwen? Wij adviseren u graag!

Kennis en ervaring

Advies om de juiste vastgoedbeslissing te nemen

Voor het kopen of verkopen van een beleggingsobject is actuele kennis van de vastgoedmarkt nodig. Wij analyseren objecten, houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en begeleiden gehele transactieprocessen. De vastgoedmarkt is dynamisch en continue in beweging daarom is onze kennis, daadkracht en ervaring van meerwaarde bij het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille. Met ruim 25 jaar ervaring in de markt kennen wij de valkuilen en hebben een uitgebreid netwerk waarvan u kan profiteren.Om de juiste investeringsbeslissing te kunnen nemen leveren wij een compleet pakket aan informatie aan. Als vastgoedbelegger wilt u immers weten waar u aan toe bent. In ons advies vindt u o.a.: beoordeling conditie beleggingsobject (casco en installaties), beoordeling huurders en huurovereenkomsten, toetsing aan wet en regelgeving (o.a. vergunningen), overzicht exploitatielasten, advies koopsom, rendementsverwachting/berekening en toekomstperspectief als beleggingsobject.

Op zoek naar een specifieke vastgoedbelegging

Wij zoeken aanbod dat aansluit op uw wensen.

Laat ons weten waar uw interesse naar uit gaat. Wij bieden u passend en exclusief off-market aanbod. Wij signaleren en identificeren interessante objecten en begeleiden het gehele transactieproces. Van aanbod tot eigendomsoverdracht.

Wilt u vastgoed aan- of verkopen? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Beleggingen en taxaties

Zoomer Makelaardij staat bekend als een betrouwbare partner, niet alleen als beleggingsmakelaar, maar ook als taxateur van belangrijke portefeuilles.

Het koppelen van deze specialismen levert synergie op. Zoomer Makelaardij is op de hoogte van de sterke en zwakke punten van onroerend goed, zowel in technisch als in commercieel opzicht. We beschikken over de vereiste knowhow, de marktkennis en de financiële kennis. Met andere woorden, een succesvolle belegging begint bij Zoomer Makelaardij.