Sssst… woningen in de stille verkoop!

Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren, die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomwoning niet gevonden tussen ons actieve aanbod?

Schrijf u in als woningzoekende!

Eengezinswoning in Dubbeldam
Burgemeester van Dorsserstraat 17
Vraagprijs € 299.000,– k.k.

Betaalbaar wonen in de geliefde wijk Dubbeldam! Dat kan in deze correct onderhouden en rustig gelegen 4-kamer tussenwoning met fijne achtertuin.

De woning heeft alle ingrediënten in en om het huis om heerlijk te kunnen wonen: een lichte doorzonkamer, 3 prima slaapkamers, een ruime badkamer, een praktische wasruimte en voorzolder en 2 dakkapellen.

Intern dient de woning gemoderniseerd te worden. Een uitgelezen kans voor degenen die een woning naar eigen smaak en inzicht willen inrichten en afwerken!

De achtertuin op het oosten voorziet in de nodige zonuurtjes alsook in een praktische stenen berging. Aan de achterzijde is er een doorkijk over de tuinen van de achterliggende woningen en aan de voorzijde grenst de woning met een korte tuin aan een stukje gemeentelijk groen. De ruimtelijke beleving om het huis is dan ook goed.

De ligging in de wijk is gunstig nabij diverse parken, zwembad De Dubbel, sportfaciliteiten, winkelcentrum Damplein. De oprit naar de autoweg N3 richting Breda en Rotterdam/Utrecht is nabij gelegen, evenals het mooie poldergebied van het eiland van Dordrecht en de Biesbosch.

Kortom, een woning met bijzonder veel potentie!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 

 

Geschakelde villa in Zuidhoven
Campanula 7
Vraagprijs € 1.100.000 k.k.

 

Stoere geschakelde villa met ruime inpandige garage en een grote tuin, gelegen in Zuidhoven. De groenste wijk van Dordrecht! Deze nagenoeg vrijstaande woning is van origine gebouwd als woon-/praktijk- pand en heeft heel wat in huis!

Qua ontwerp is het een woning die in elke tijdsgeest past; royaal, speels en tegelijkertijd robuust.

Bovendien is het heerlijk vertoeven in de de grote op het zuidwesten gesitueerde tuin!

Kortom, het is een hele mooie woning met heel veel mogelijkheden!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!