Sssst… woningen in de stille verkoop!

Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren, die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomwoning niet gevonden tussen ons actieve aanbod?

Schrijf u in als woningzoekende!

Prachtige eengezinswoning in de geliefde wijk Oudelandshoek
Mahonie
Vraagprijs € 450.000,– k.k.

Een heerlijk ruime tussenwoning met een schitterende ligging aan het water en uitzicht over het Flamingopad.

De woning is goed onderhouden. Deze geschakelde woning heeft 2 parkeerplaatsen voor de deur op eigen terrein. De indeling van de woning is heel plezierig. Zo beschikt de woning over een mooie tuingerichte woonkamer aan de achterzijde. Complete keukeninrichting in rechte opstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Inpandige berging met nieuwe garagedeur.

Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een comfortabele badkamer met o.a. douchecabine en wastafel. De woning is heel plezierig.

Belangstelling? Registreer je alvast als belangstellende, want deze woning komt na de zomervakantie in de verkoop.

Geschakelde villa in Zuidhoven
Campanula 7
Vraagprijs € 1.100.000 k.k.

Stoere geschakelde villa met ruime inpandige garage en een grote tuin, gelegen in Zuidhoven. De groenste wijk van Dordrecht! Deze nagenoeg vrijstaande woning is van origine gebouwd als woon-/praktijkpand en heeft heel wat in huis!

Qua ontwerp is het een woning die in elke tijdsgeest past; royaal, speels en tegelijkertijd robuust.

Bovendien is het heerlijk vertoeven in de de grote op het zuidwesten gesitueerde tuin!

Kortom, het is een hele mooie woning met heel veel mogelijkheden!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 

Prachtige geschakelde 2 onder 1 kap woning in Dubbeldam

Deze ruime woning biedt een eigentijds modern interieur en afwerking, inclusief parkeerplaats voor 2 auto’s en een inpandige garage.

Geniet van de grote tuingerichte woonkamer, de moderne open keuken en de royale tuin met een mooie overkapping op de begane grond. Op de verdiepingen zijn er in totaal 5 ruime slaapkamers en een moderne badkamer.

Met de 2 parkeerplaatsen op eigen grond, een inpandige garage, veel ruimte in de woning, een grote tuin en een comfortabel en stijlvol interieur, is dit de juiste gezinswoning.

Belangstelling? Registreer je alvast als belangstellende want deze woning komt dit jaar in de verkoop.