Sssst… woningen in de stille verkoop!

Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing.

Om uiteenlopende redenen komt het geregeld voor dat woningeigenaren, die voornemens zijn om hun woning te koop te zetten, er voor kiezen om hun woning eerst in de ‘stille verkoop’ aan te bieden alvorens de verkoop wereldkundig te maken via internet en/of via social media. Een aanleiding hiertoe kan bijvoorbeeld zijn dat de verkopers een nieuwbouwwoning gekocht hebben die pas een jaar later opgeleverd wordt en zij bij voorkeur direct verhuizen van de oude naar de nieuwe woning, maar ook prive omstandigheden kunnen hier bijvoorbeeld debet aan zijn. Een koper dient dus geduld te betrachten, maar de bereidheid hiertoe kan worden beloond dat men in een vroeg stadium zicht heeft op de gedroomde nieuwe woning en hier rustig ‘naartoe kan leven’. Een aspect wat in dit kader op voorhand de aandacht verdient is de geldigheid van de hypotheekofferte van de koper.

Meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? 

Uw droomwoning niet gevonden tussen ons actieve aanbod?

Schrijf u in als woningzoekende!

Eengezinswoning in Dubbeldam
Burgmeester van Dorsserstraat 17
Vraagprijs € 299.000,– k.k.

Betaalbaar wonen in de geliefde wijk Dubbeldam! Dat kan in deze correct onderhouden en rustig gelegen 4-kamer tussenwoning met fijne achtertuin.

De woning heeft alle ingrediënten in en om het huis om heerlijk te kunnen wonen: een lichte doorzonkamer, 3 prima slaapkamers, een ruime badkamer, een praktische wasruimte en voorzolder en 2 dakkapellen.

Intern dient de woning gemoderniseerd te worden. Een uitgelezen kans voor degenen die een woning naar eigen smaak en inzicht willen inrichten en afwerken!

De achtertuin op het oosten voorziet in de nodige zonuurtjes alsook in een praktische stenen berging. Aan de achterzijde is er een doorkijk over de tuinen van de achterliggende woningen en aan de voorzijde grenst de woning met een korte tuin aan een stukje gemeentelijk groen. De ruimtelijke beleving om het huis is dan ook goed.

De ligging in de wijk is gunstig nabij diverse parken, zwembad De Dubbel, sportfaciliteiten, winkelcentrum Damplein. De oprit naar de autoweg N3 richting Breda en Rotterdam/Utrecht is nabij gelegen, evenals het mooie poldergebied van het eiland van Dordrecht en de Biesbosch.

Kortom, een woning met bijzonder veel potentie!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 

 

Stoere geschakelde villa in Zuidhoven
Campanula 7
Vraagprijs € 1.100.000,– k.k.

Stoere geschakelde villa met ruime inpandige garage en een grote tuin, gelegen in Zuidhoven, de groenste wijk van Dordrecht!

Deze nagenoeg vrijstaande woning is van origine gebouwd als woon-/praktijkpand. Het is dan ook in die hoedanigheid goed te gebruiken, maar ook een groter gezin kan er heel gemakkelijk zijn draai vinden!

Met een perceelgrootte van maar liefst 812 m2, ca 243 m2 gebruiksoppervlakte, 77 m2 overige inpandige ruimte (sousterrain) en 12 m2 buitenruimte (balkon) en vijf slaapkamers is dit een unieke woning.

Qua ontwerp past deze woning in elke tijdsgeest; royaal, speels en tegelijkertijd heel robuust. In de grote, zuidwesten gesitueerde achtertuin is het heerlijk vertoeven. En aan de voorzijde van de woning kunnen maximaal 5 auto’s geparkeerd worden. De indeling is zeer comfortabel te noemen!

Kortom, deze woning heeft heel wat in huis en is daarom ook zeer geliefd.