Met een aankoopmakelaar
bent u beter uit

De aankoop van een huis is voor veel mensen een ‘life event’. Het is een gebeurtenis met impact, zeker in financieel opzicht. Het is daarom belangrijk om als koper ’beslagen ten ijs te komen’. Aan Zoomer Makelaardij heeft u een professionele partner om de belangrijkste aankoop in uw leven in goede banen te leiden.

Het is tegenwoordig best lastig om een leuke woning te vinden. De schaarste wordt steeds schrijnender. De rente is laag en de prijzen nemen nog steeds toe. Onze aankoopmakelaar kan u helpen met de zoektocht. Is de goede woning eenmaal gevonden dan weet hij antwoord op alle vragen die dan op u afkomen.

Na een kennismaking met u en uw wensen gaan wij los van emoties – zakelijk en professioneel, maar met veel enthousiasme – voor u aan de slag. Wij maken de kosten van gebreken of achterstallig onderhoud voor u inzichtelijk. Wij weten ook wat er speelt bij panden uit een bepaalde bouwperiode of in een bepaalde omgeving. We zijn op de hoogte van problemen rondom asbest, bodemverontreiniging of funderingen en kennen de actuele bestemmingsplannen. Op basis van onze inspectie, de verkregen achtergrondinformatie, actueel vergelijkbaar woningaanbod en recente transactiegegevens van referentiewoningen adviseren wij u over een reële prijsstelling van de woning en voeren we voor u een scherpe prijsonderhandeling. Onze aankoopbegeleiding voorkomt voor u het kopen van de bekende ‘kat in de zak’ of dat u te veel betaald voor een woning.

Vijf dagen lang schitterden drie Dordtse makelaars in het woonprogramma van RTL 5 ‘Makelaars met een Missie’. Edwin Zoomer wint: ‘de beste aankoopmakelaar van Dordrecht’.

Welke makelaar vindt de best passende woning bij de bijzondere zoekopdrachten en wint? Samen met collega’s Rianne en Marloes ging Edwin de strijd aan en kwam als winnaar uit de bus. Het was een drukke, maar leuke week met elkaar. We hebben ons mooie Dordrecht verder op de kaart gezet. En natuurlijk zijn we als ambitieus team blij met deze overwinning! Onze pay-off is niet voor niets: de beste start èn finish in mooi wonen.

Wil jij ook anders wonen in Dordrecht? Wij staan in de startblokken om voor je aan de slag te gaan.

No cure,
no pay

Deze dienstverlening voeren we voor u uit op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder aankoopresultaat bent u ons dus geen kosten verschuldigd. Meer weten? Maak vrijblijvend kennis met één van onze aankoopmakelaars.