Met een aankoopmakelaar bent u beter uit!

De aankoop van een huis is voor veel mensen een ‘life event’. Het is een gebeurtenis met impact, zeker in financieel opzicht. Het is daarom belangrijk om als koper ’beslagen ten ijs te komen’. Advies en begeleiding van een deskundige makelaar die exclusief uw belangen behartigt, is dan geen overbodige luxe. Aan Zoomer Makelaardij heeft u een professionele partner om de belangrijkste aankoop in uw leven in goede banen te leiden.

Na een kennismaking met u en uw wensen (tip: vul alvast het woonwensformulier in) gaan wij los van emoties – zakelijk en professioneel – voor u aan de slag. Wij maken de kosten van gebreken of achterstallig onderhoud voor u inzichtelijk. Wij weten ook wat er speelt bij panden uit een bepaalde bouwperiode of in een bepaalde omgeving. We zijn op de hoogte van problemen rondom asbest of fundering en kennen de actuele bestemmingsplannen. Op basis van onze inspectie en de verkregen achtergrondinformatie adviseren wij u over een reële prijsstelling van de woning en voeren we voor u een scherpe prijsonderhandeling. Deze aankoopbegeleiding voorkomt voor u het kopen van de bekende ‘kat in de zak’.

Staat de woning van uw dromen bij Zoomer Makelaardij in de verkoop dan behartigen we de belangen van de verkoper. Er kan immers niet het belang van ‘twee heren’ gediend worden. In onderhavige situatie adviseren wij u om een collega makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen.

 

aankoop infographic

Klik hier om de Infographic te downloaden

No cure, no pay

Deze dienstverlening voeren we voor u uit op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder aankoopresultaat bent u ons dus geen kosten verschuldigd.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Neemt u gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.