Hiep hiep hoera, Zoomer Makelaardij bestaat 10 jaar.
Wie jarig is… trakteert!

Tekent u in april 2024 een opdracht voor de verkoop van uw woning bij Zoomer Makelaardij, dan ontvangt u 10% korting en maakt u automatisch kans op een proefvliegles van Rotterdam naar Dordrecht! Ook hebben we in april iedere week een leuke winactie op onze socials.

Hiep hiep hoera, Zoomer Makelaardij bestaat in april 10 jaar. En dit vieren wij natuurlijk het liefst met u!
Hoe? De hele maand geven we toffe cadeaus weg, want wie jarig is… trakteert!

Jubileumacties

  • Tekent u in april 2024 een opdracht tot verkoop van uw woning bij Zoomer makelaardij dan ontvangt u 10% korting èn maakt u automatisch kans op een proefvliegles vanaf vliegveld Rotterdam naar Dordrecht en mag u 1 passagier meenemen! Hoe gaaf is dat?!! Meer info over de proefvliegles klik hier.
  • Bovendien ontvangen alle klanten in april 2024 ook 10% korting op taxatieopdrachten.

 

Iedere week spetterende winacties op onze socials

  • Week 1 t/m 7 april: win 2 x een Zoomer Makelaardij sportpakket bestaande uit: een startbewijs voor de Zoomer Wantijrun (woe 26 juni), een sporttas, hoodie, sportshirt, bidon en een sporthanddoek (zie foto: Marijn Markusse, professioneel triatleet uit Dordrecht).
  • Week 8 t/m 14 april: win een cadeaubon t.w.v. €75,00 bij Het Gemaal. 10 april opent Het Gemaal haar deuren, een plek voor (h)eerlijk eten en drinken gelegen aan de rand van Stadspolders met een prachtig uitzicht op het groen en op het water.
  • Week 15 t/m 21 april: win 2 x een Zoomer Makelaardij sportpakket bestaande uit: een startbewijs voor de Zoomer Wantijrun (woe 26 juni), een sporttas, hoodie, sportshirt, bidon en een sporthanddoek. 
  • Week 22 t/m 28 april: win een verrassende stadswandeling ‘Verborgen parels van Dordrecht’ voor 2-5 personen in mei of juni met gids Léon Peeters van Ontdek Dordrecht. Geniet onderweg van een lekker biertje bij Café de Tijd of een drankje met zicht op de Grote Kerk bij Finn’s aangeboden door Zoomer Makelaardij.

10 jaar Zoomer makelaardij

Tien jaar geleden besloot Edwin Zoomer voor zichzelf te beginnen met een eigen kantoor: ZOOMER MAKELAARDIJ. Begonnen als eenpitter vanuit huis met als officiële startdatum 1 april 2014. In de tussentijd is er heel hard gewerkt en veel gebeurd. Vanaf de start wisten veel bestaande en nieuwe klanten deze ‘nieuwe’ makelaar met de bekende en vertrouwde naam te vinden. Inmiddels meer dan duizend verkoop-, koop- en verhuurtransacties en taxaties verder, is Zoomer Makelaardij een gevestigde naam in Dordrecht en één van de grotere kantoren. Het enthousiaste team bestaat uit 6 personen met naast Edwin: Willy Ufkes, Irene Tazelaar, Arco de Jong, Tiffany Hertgers en Kevin Bresser. Een gedreven en sportief team met meer dan 30 jaar ervaring in het vak!

Sportieve NVM-makelaar

Zoomer Makelaardij onderscheidt zich in de markt door zich te verbinden aan sport, niet voor niets is de pay-off: ‘De beste start èn finish in mooi wonen’. Naast een hoge mate van betrokkenheid en professionaliteit, zet het team van Zoomer Makelaardij altijd net een stapje harder dan ‘de concurrentie’.

Woonwensen realiseren dat is waar we het voor doen

Edwin Zoomer, eigenaar: “Sport verbindt mensen en het speelveld van de makelaardij heeft veel raakvlakken met sport. Onze makelaars leggen net als topsporters de lat hoog om het allerbeste resultaat te behalen. Ik ben de trotse en bevlogen aanvoerder van ons enthousiaste team dat 24/7 voor de klanten klaar staat. We zijn een hecht en aanvallend ingesteld team met een hoog scorend vermogen, waarbij we klanten graag in scoringspositie brengen om hun woonwens te realiseren.

Ook vinden wij het belangrijk om sport en cultuur in Dordrecht te supporten. Daarom sponsoren wij diverse sportieve initiatieven en lokale goede doelen en organiseren we op woensdag 26 juni alweer de zesde editie van de populaire Zoomer Wantijrun. De inschrijving start op 1 april.”