DORDRECHT
Werf van Schouten 128
€ 445.000kosten koper
Fantastisch wonen en genieten aan de Stadswerven....
Fantastisch wonen en genieten aan de Stadswerven.

Werf van Schouten 128 betreft een gelijkvloers 3-kamer appartement met een ruim balkon van ca. 13 m² op het zuiden, gesitueerd op de 1e verdieping van een jong en representatief appartementencomplex uit 2018 met liftinstallatie (totaal 20 appartementen). Het appartement beschikt over een eigen berging van ca. 6 m² in de onderbouw en een exclusieve parkeerplaats op de begane grond.

De ligging aan het water in combinatie met het uitzicht op onder andere de watertoren van Villa Augustus, bioscoop Kinepolis, de enige molen die Dordrecht nog rijk is, pleziervaart, watersport en de aan de overkant gelegen ‘zwem trap’ maken de woonbeleving hier subliem!

‘Eye-catcher’ is de in de breedte opgezette en watergerichte woonkamer met open eetkeuken van in totaal ca. 53 m². Kenmerkend zijn de ‘doorlopende’/hoge ramen, zonder borstweringen. De keuken-, badkamer- en separate toiletinrichting zijn luxe en modern van aard. Daarnaast is de gehele woning voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Op de kop van het ‘schiereiland’ Stadswerven is de Prins Clausbrug in aanbouw. Zo worden de Stadswerven binnenkort als het ware een verlengstuk van het centrum en loopt u binnen enkele minuten de historische binnenstad van Dordrecht in. We kunnen hier dan ook spreken van een toplocatie!

Laat u verrassen door de ruimte en uitstekende ligging van dit heerlijke appartement!


INDELING
1e verdieping
- Entree, ruime hal/gang met video-intercom, garderobe, diverse kasten t.b.v. de woning gebonden installaties, waskast, toiletruimte, toegang tot alle vertrekken, gave staal look deur naar woonkamer;
- Royale en breed opgezette woonkamer gelegen aan de voorzijde, met riant uitzicht, grote schuifpui naar het balkon, fraaie hoge/doorlopende ramen en veel privacy;
- Open eetkeuken met moderne inrichting in wandopstelling (wit), bovenkast, 2 onderkasten en 4 praktische trekladen, composiet werkblad (mooi donkergrijs) incl. opstand, rvs spoelbak en inbouwapparatuur (Siemens): rvs afzuigschouw, inductiekookplaat, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde. Ruime slaapkamer;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde;
- Moderne toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden (donkergrijs), plavuizenvloer, wit sanitair, zwevend closet, hoekfontein en een nisje;
- Luxe/moderne badkamer gelegen in het midden, met geheel betegelde wanden (mooie donkergrijze en mat witte tegels), plavuizenvloer, wit sanitair, inloopdouche met thermostaatkraan en drain, zwevend wastafelmeubel, zwevend closet (2e toilet) en designradiator;
- Waskast met opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger. Mechanische afzuiging.

Gebouw gebonden buitenruimte
- Ruim en zonnig balkon van ca. 13 m², gesitueerd op het zuiden.

Buitenshuis
- Berging in de onderbouw (niveau -1), ca. 6 m².
- Privé parkeerplaats gelegen op de begane grond (niveau 0).

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie I, complexnummer 2939 A8 (woning);
- Gemeente Dordrecht, sectie I, complexnummer 2939 A22 (parkeerplaats);
- Gemeente Dordrecht, sectie I, complexnummer 2939 A47 (berging).

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd;
- Mooie aluminium ramen en kozijnen met driedubbel glas;
- Bijdrage VvE € 146,- per maand;
- Voorzijde appartement is v.v. elektrisch bedienbare screens (behoudens schuifpui).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, een fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Stadsverwarming via HVC warmtenet;
- Warmte terugwin installatie/gebalanceerde ventilatie;
- 8-groeps vloerverwarming als hoofdverwarming;
- Waterontharder;
- Video-intercominstallatie;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Spuitwerk wandafwerking en een doorgelegde, houtlook laminaatvloer (brede plank).


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Werf van Schouten 128

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 DB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2018

  • Inhoud

   320 m3

  • Woonoppervlakte

   101 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Werf van Schouten 128)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld