DORDRECHT
Vijverlaan 107
€ 995.000kosten koper
Wat een mooi aanzicht heeft deze woning met de toegangsbrug over de brede waterloop, het grasgazon, de knotwilgen, de leilinden en natuurlijk de architectuur van het pand zelf. ...
Wat een mooi aanzicht heeft deze woning met de toegangsbrug over de brede waterloop, het grasgazon, de knotwilgen, de leilinden en natuurlijk de architectuur van het pand zelf.

Bijzonder aantrekkelijke en ruim bemeten vrijstaande woning (boerderij type), met 6 kamers, een inpandige garage, tuin rondom en toegankelijk via een eigen brug. Ligging in hartje Dubbeldam met het gezellige Damplein en het Dubbelsteynpark op loopafstand.

In het verleden maakte het perceel van de woning als boomgaard met fruitbomen deel uit van een woning aan de Dubbelsteynlaan West. De in 2008 gerealiseerde woning staat op een goed vormgegeven perceel grond van 780 m².

Deze comfortabele woning is royaal van opzet. Zo is de woonkamer met open haard en zij-erker ca. 54 m² groot (inclusief open keuken van ca. 13 m²), is de werkkamer op de begane grond ca. 13 m², zijn de slaapkamers respectievelijk ca. 19 m², 16 m², 14 m² en 10 m² en de badkamer ca. 10 m². Verder maken de inpandige garage, de stook-/ werkruimte en de grote bergzolder het woongenot compleet. En voor u mogelijk ook de kippenren om voor eigen eitjes te zorgen.

De staat van onderhoud is prima, het interieur en afwerking is verzorgd, het energielabel is met A (o.a. 13 stuks ca. 1 jaar oude zonnepanelen en een WTW unit) gunstig en met een onderheid en te verwarmen zwembad in de tuin is het plaatje compleet wat van een kaliber als deze woning verwacht mag worden.

Globale indeling:
Begane grond: entreehal, toilet, stook-/ werkruimte, inpandige garage, een gezellige woonkamer, een open keuken met chique gilde rode inrichting met diverse apparatuur en een rustige werkkamer.
Eerste verdieping: overloop, toilet, badkamer met o.a. 2 wastafels, een ligbad en een douchecabine en 4 prima slaapkamers.
Zolder: grote/ ideale bergzolder met een technische ruimte.

De hoofdtuin ligt aan de linkerzijde van de woning en is gesitueerd op het westen en biedt u o.a. naast het heerlijke en te verwarmen zwembad met kleedhokje een betegeld terras, een chaletberging en een karakteristiek achtkantig riet gedekt prieel.

Kortom heerlijk wonen ‘op Dubbeldam’!

INDELING:
Begane grond
- Royale entreehal, meterkast, hardhouten open trap naar de 1e verdieping, een toilet en een deur naar de stook-/ werkruimte;
- Groot toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Stook-/ werkruimte met tuindeur, opstelplaats cv-combiketel, deur naar inpandige garage
- Inpandige garage met dubbele automatisch bedienbare deuren, een tuindeur, een betonnen vloer met betonverfsysteem, spuitwerk wanden en plafond, v.v. elektra en een cv-radiator;
- Gezellige woonkamer met open haard, een zij-erker aan de linkerzijde (west) met openslaande tuindeuren, 2 stuks convectorputten;
- Open keuken met chique gilde rode inrichting in hoekopstelling met een betonnen werkblad, een betegelde gootsteen, diverse onder en bovenkasten, een carrouselkast en een apothekerskast in 2 delen, app. (Bosch, Siemens en Boretti): afzuigschouw, een fornuis met een 4-pits gaskookplaat en een oven, -een koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser;
- Een fijne en rustige werkkamer.

Eerste verdieping
- Overloop met dakkapel t.p.v. het trappenhuis, een toilet, een vlizotrap naar zolder en deuren naar de 4 slaapkamers en de badkamer;
- Groot toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde met dakkapel;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voor/westzijde met dakkapel;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, wastafelmeubel (F&F) met spiegel, 2 waskommen van Duravit, een ligbad met thermostaatkraan en een douchecabine met thermostaatkraan.

Zolder
- Heerlijke en royale bevloerde bergzolder (nokhoogte ca. 2.00 mtr.) met een technische ruimte;
- Technische ruimte met opstelplaats warmte-terug-win-installatie.

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het zuiden en toegankelijk met een onderheide houten brug. De voortuin grenst aan een sloot, aangelegd met o.a. gras, sierbestrating, 3 knotwilgen en 3 leilinden en een sier lantaarnpaal.
- Zijtuin rechts: gesitueerd op het oosten, aangelegd met o.a. betontegels en een laurier haag. Buitenkraan aanwezig. Chaletberging met dubbele deur die fungeert als fietsenstalling, v.v. elektra.
- Achtertuin, gesitueerd op het noorden, aangelegd met o.a. sierbestrating, een laurier haag, een hekwerk, een grote beukenboom en een kippenren met behuizing. Buitenkraan aanwezig.
- Zijtuin links (de hoofdtuin), gesitueerd op het westen, aangelegd met o.a. een onderheid zwembad (afm. 6.20x3.60 m. en diep 1.50 m., 2019) met verlichting opgenomen in één van de zijwanden, een vrolijk wit/ blauw geschilderd kleedhokje, v.v. verlichting, een chaletberging met enkele deur en zwembadinstallatie (pomp, zandfilter en een PH chloorregeling). Achter de chaletberging bevindt zich een luchtwarmtepomp t.b.v. de verwarming van het zwembad. Verder completeert een karakteristiek achtkantig riet gedekt (ca. 2021) prieel (met loden piron en een plankenvloer) deze tuin, die verder is aangelegd met een betegeld terras, gras, borders (o.a. split). Deze tuin is omhaagd.

KADASTER
Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 8185, groot 780 m².

ALGEMEEN
- Gewapend betonnen heipaalfundering;
- Betonnen begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer. Houten zoldervloerconstructie;
- De binnen opbouw van de buitengevels betreft een houtskeletbouw constructie;
- Hardhouten kozijnen met roede verdeling en diverse draai-/ kiepramen;
- Betonnen dakpannen;
- Dakisolatie van binnenuit, gevel-, vloer- en glasisolatie;
- Energielabel A, geldig tot 6 februari 2033;
- Binnendeuren zijn paneeldeuren;
- Zijraam van rechter slaapkamer uitkijkende op appartementencomplex dient geblindeerd te blijven;
- Beschoeiing is eigendom, m.u.v. ca. 4 meter aan de oostzijde (adoptie overeenkomst met de gemeente t.b.v. snoeiwerk).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, een 2-fase groep, een 3-fase groep t.b.v. de persleiding riolering, 2 hoofdschakelaars, een groep met aardlekbeveiliging en een PV groep t.b.v. de zonnepanelen;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Quinta 28C, 2007);
- Een luchtwarmtepomp t.b.v. de verwarming van het zwembad;
- Een warmte-terug-win-systeem in combinatie met mechanische ventilatie (Brink Renovent HR, 2007);
- 13 stuks zonnepanelen, in januari 2023 geïnstalleerd, opbrengstcapaciteit ca. 3978 kWh/jaar;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Laminaat vloerafwerking, plavuizen en tegels;
- Eerste verdieping: spack spuitwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking en tegels.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen met de plattegronden!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Vrijstaande woning

  • Adres

   Vijverlaan 107

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 SN

  • Status

   VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

  • Bouwjaar

   2008

  • Inhoud

   700 m3

  • Woonoppervlakte

   190 m2

  • Perceelgrootte

   780 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Aangebouwd steen

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Vijverlaan 107)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld