DORDRECHT
Tieselensstraat 33
€ 259.000kosten koper
** In verband met de vele reacties hebben wij inmiddels een bezichtigingsstop bij deze woning....
** In verband met de vele reacties hebben wij inmiddels een bezichtigingsstop bij deze woning.
U kunt nog wel via de mail reageren zodat we uw naam kunnen noteren op de reservelijst. **In de geliefde wijk Land van Valk vindt u deze goed onderhouden en recentelijk gemoderniseerde eengezinswoning met o.a. flinke woonkamer, zeer verzorgde badkamer, 3 goede slaapkamers en een diepe achtertuin!

In 2021 is deze woning gestript en gemoderniseerd. De keuken, badkamer, cv-installatie, elektra en meterkast zijn geheel vernieuwd. Ook is de achterzijde van de woning voorzien van dubbel glas en zijn de kozijnen geschilderd.

Deze leuke tweelaagse jaren ’20 woning heeft op de begane grond een sfeervolle woonkamer (vroeger een kamer en suite) met prachtige massief eikenhouten vloerdelen, een dichte keuken welke in 2021 is vernieuwd en toegang biedt tot de achtertuin. Er is een praktische trapkast waar ook de opstelplaats van de wasmachine zich bevindt.

Op de verdieping liggen dezelfde mooie eikenhouten vloerdelen (oude schoolvloer) als beneden. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De cv-combiketel is te vinden in een inbouwkast op de overloop.

Van deze keurige woning wordt je enthousiast en tel je daarbij op dat je hier tevens de beschikking hebt over een hele diepe achtertuin, dan wordt je helemaal blij. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van sierbestrating, beplanting, een achterom én een praktische stenen berging achterin de tuin.

De locatie is geweldig! Centraal gelegen, binnen een paar minuten met de fiets bent u zo in de historische binnenstad van Dordrecht, waar u kunt genieten van winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Wijkvoorzieningen als (basis)scholen, diverse winkels, sportfaciliteiten en het NS-Centraal station Dordrecht zijn allemaal in de nabije omgeving. Ook de op- en afritten van de N3 (aansluiting met A15 en A16) zijn vlakbij gelegen.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, toilet, meterkast en trapkast;
- Toilet, met gedeeltelijk behang wandafwerking, eikenhouten vloer en toilet;
- Woonkamer, met veel lichtinval en een sfeervolle schouw;
- Dichte keuken, met inrichting in een rechte opstelling met een gedeeltelijk betegelde achterwand, een 1,5 rvs spoelbak, diverse onderkasten en laden. Apparatuur: een zwarte afzuigkap, een 4-pits inductie kookplaat, een koelkast, een vriezer en een oven. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin;
- Trapkast, praktische bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine;

Verdieping
- Overloop met cv-kast en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, v.v. 2 inbouwkasten;
- Badkamer, geheel vernieuwd in 2021, gelegen aan de achterzijde, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, een wastafelmeubel, een ligbad i.c.m. een douchescherm en een handdoek radiator;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;

Buiten
- Achtertuin, gelegen op het noordwesten. De tuin is aangelegd met sierbestrating en beplanting, omheind en voorzien van een achterom. Achterin de tuin staat de stenen berging;

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 1218, groot 116 m²

ALGEMEEN
- Fundering op staal;
- Woning is in 2021 grotendeels gerenoveerd: nieuwe keuken, badkamer, elektra, meterkast, gedeeltelijk dubbele beglazing en de cv-installatie;
- Plafonds op de 1e verdieping zijn in 2021 vernieuwd en van binnenuit geïsoleerd.
- Bitumen dak;
- Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing;
- Energielabel G.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta 24c ca. 2021);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Gehele begane grond voorzien van eikenhouten vloerdelen (massief 2,5cm), m.u.v. de keuken hier liggen plavuizen/tegels. De begane grond is v.v. glasweefsel behang.
- Verdieping: eikenhouten vloerdelen (massief 2,5cm), m.u.v. de badkamer hier liggen terrazzo tegels. De wanden zijn voorzien van glasweefsel behang.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Tieselensstraat 33

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 PN

  • Status

   VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

  • Bouwjaar

   1926

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   116 m2

  • Zonligging

   Noordwest

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Tieselensstraat 33)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld