DORDRECHT
Spuiweg 75
€ 169.500kosten koper
1
87 m²
W
Sfeervol wonen aan de Spuiweg in Dordrecht!...
Sfeervol wonen aan de Spuiweg in Dordrecht!

Wegens grote belangstelling zitten alle afspraken volgepland, als u op de reservelijst wil dan kunt u ons een mail sturen.

Ben je creatief en wil je zelf je eigen woning in kunnen richten? Dat kan aan de Spuiweg want wij bieden hier een voormalige kinderdagverblijf aan, dat jij geheel zelfstandig kan transformeren tot super gaaf en trendy woonhuis. Aan de achterzijde is er een prettige tuin waar het rustig vertoeven is terwijl je aan de voorzijde de gezellige drukte van de binnenstad ervaar.

Thans is het object dus nog een kinderdagverblijf dat door de eigenaren na verkoop zal worden gesplitst in 2 woonhuizen. Daarna is het aan jou! De woning wordt namelijk opgeleverd in de huidige staat. Je bent dus zelf ‘de bouwmeester’ en zal zelfstandig de inrichting bepalen en de voorzieningen aanbrengen. De huidige ruimtes zullen opnieuw ingedeeld moeten worden, er zullen voorzieningen moeten worden aangebracht zoals nieuwe keuken en sanitaire voorzieningen maar ook elektra en cv installatie moet gedaan worden. Zie je dit helemaal zitten en draai je je handen er niet voor om, om grootschalig te renoveren kom dan kijken.

Het gebruiksoppervlak van de nieuw te vormen Spuiweg 75 is ca 87 m² verdeeld over 2 woonlagen. Er is een diepe achtertuin op het westen aanwezig; en dat in Dordtse binnenstad!

De woningen hebben een centrale ligging nabij de historische binnenstad van Dordrecht. Het gevelbeeld van de Spuiweg is heel gevarieerd en doet sfeervol aan. Alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik. Ideaal toch! Overigens zijn er ook mogelijkheden om (een) losse parkeerplaats(en) te kopen voor € 15.000 excl btw.

Bent u die klusser, aannemer of belegger die op zoek is naar een pand met super veel potentie? U bent van harte welkom!


INDELING SPUIWEG 75

Begane Grond
- Gezamenlijke entree met nummer 73;
- Woonkamer;
- Huidige sanitaire ruimte zal omgebouwd kunnen worden tot keuken en toiletruimte

Verdieping
- Overloop met vlizotrap naar bergzolder;
- Huidige indeling zal omgebouwd kunnen worden voor slaapkamers en te realiseren badkamer.

Buitenshuis
- Grote achtertuin gelegen op het westen.

KADASTER
- Kadastrale gemeente Dordrecht, sectie D, 6907, groot 104 m²

?
ALGEMEEN
- De woningen maken thans deel uit van een groter geheel. Het woonhuis betreft thans nummer 71 maar zal door verkoper nog gesplitst worden nadat verkoop heeft plaatsgevonden;
- De woningen worden in de huidige staat opgeleverd. Dit wel zeggen dat nieuwe eigenaren zelf voor een volledige renovatie en herindeling zorg dienen te dragen. De woningen hebben zelf geen voorzieningen. Verkoper zal bij splitsing zorg dragen voor zelfstandige nutsaansluitingen per woning;
- Muuropeningen zullen door verkoper nog worden dichtgezet;
- In 2020 heeft onderzoek naar de fundering plaatsgevonden. Een verslag van het onderzoeksrapport is beschikbaar;
- Bestemming is gemengd 2 de hiermee aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor wonen, detailhandel, dienstverlening, bedrijf, maatschappelijk, kantoor, atelier e.v. Verdere info ook op te vragen via ruimtelijke plannen.nl ;
- Indien het woonhuis is zijn geheel verkocht wordt dan vindt splitsing uiteraard niet plaats;
- Parkeerplaats (of meerdere) te koop voor € 15.000 excl btw gelegen achter de woningen.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- De technische installaties dienen geheel opnieuw te worden aangelegd. Verkoper zal alleen zorgen voor zelfstandige nutsaansluiting per woning;
- Er is geen cv ketel aanwezig. Het object heeft wel radiatoren maar werd verwarmd door een cv ketel van naastgelegen object.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met marmoleum. Wandafwerking d.m.v. gesausde wanden


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Spuiweg 75

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 GT

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1914

  • Inhoud

   250 m3

  • Woonoppervlakte

   87 m2

  • Perceelgrootte

   131 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Spuiweg 75)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld