DORDRECHT
Romanovhof 10
€ 795.000kosten koper
Rust, ruimte, een prettige lichtval in huis, veel privacy, polders en natuur, zo maar een aantal kernwoorden die de woonbeleving van deze woning goed samenvatten....
Rust, ruimte, een prettige lichtval in huis, veel privacy, polders en natuur, zo maar een aantal kernwoorden die de woonbeleving van deze woning goed samenvatten.

Deze fraaie vrijstaande villa (type Sauvignon) is gelegen op een perceel grond van 476 m² en biedt u alle wooncomfort. Het is een woning met veel allure door het imposante dak met zijn overstekken en de gevelopbouw met erkers en mooie raampartijen. De indeling is royaal en prettig van opzet. De begane grond voorziet o.a. in een centraal opgestelde luxe keukeninrichting, een praktisch eetgedeelte en een tuingerichte woonkamer met een mooie serre-aanbouw waar het in het vroege voorjaar en het late najaar nog goed vertoeven is. Op de verdiepingen zijn er maar liefst 5 grote slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met o.a. 2 wastafels, een ligbad en een douchecabine. In de praktische technische ruimte is de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.

De heerlijke tuin rondom voorziet aan de achterzijde (zuidoosten) in veel privacy en de geïsoleerde garage met oprit maken het plaatje compleet. Verder is het onderhoud wat u van dit kaliber woning mag verwacht. Vermeldenswaard zijn zeker nog de gashaard in de woonkamer en de houtkachel in de serre-aanbouw naar ontwerp van de bekende Nederlandse haardenbouwer Dick Geurts.

Villapark ‘De Hoven’ is gerealiseerd tussen 2006-2008. U vindt hier een grote diversiteit aan vrijstaande en twee-onder-een kapwoningen in een prachtige jaren-30 stijl. Diepe voortuinen en grote opritten geven de wijk een exclusief en groen karakter.

Uw boodschappen kunt u in de belendende wijken Dubbeldam of Stadspolders doen. Om de hoek vindt u direct het mooie poldergebied dat Dordrecht rijk is en de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De wijk is tevens gunstig gelegen ten opzichte van de N3 die de rijkswegen A15 en A16 met elkaar verbindt (Rotterdam, Breda, Gorinchem, Utrecht).

INDELING:
Begane grond
- Entree, royale hal, hardhouten trap naar 1e verdieping i.c.m. een trapkast, toilet, toegang tot de woonkamer en de keuken met eetgedeelte;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Tuingerichte woonkamer met zij-erker en een gashaard (naar ontwerp van Dick Geurts) en openslaande deuren naar de serre-aanbouw;
- Serre-aanbouw met een houtkachel (naar ontwerp van Dick Geurts). Deze aanbouw bestaat uit hardglazen schuiflamellen en beschikt over een daklicht. Chinees leistenen vloer. Watertappunt. Verwarming via een elektrische heater;
- Aan de voorzijde van de begane grond bevindt zich het eetgedeelte met een erker;
- Centraal op de begane grond, tussen de woonkamer en het eetgedeelte, is de keuken opgesteld met een Italiaanse design inrichting in u-opstelling i.c.m. een wandsectie tot aan het plafond. De keuken is o.a. voorzien van een enkele rvs spoelbak, een ‘magic corner’, grote laden, app.: rvs afzuigunit, 5-pits gaskookplaat incl. wok brander en een vaatwasser. De wandsectie voorziet naast veel kastruimte in een koel-/ vriescombinatie, een oven en een magnetron.

Eerste verdieping
- Overloop met open hardhouten trap naar de 2e verdieping, toilet, toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer;
- Separate toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Slaapkamer 1, voorzijde, schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, midden;
- Slaapkamer 3, achterzijde met openslaande deuren naar balkon;
- Badkamer met geheel betegelde wanden, antraciet plavuizen vloer, wit sanitair, 2 wastafels, ligbad (duo-bad), douchecabine en designradiator.

Tweede verdieping
- Overloop met technische ruimte en toegang tot 2 ruime slaapkamers;
- Technische ruimte met Velux dakvenster, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger, opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem, 2 omvormers t.b.v. de 18 stuks zonnepanelen;
- Slaapkamer 4, achterzijde, 2 Velux dakvensters en bergruimte achter knieschotten;
- Slaapkamer 5, voorzijde, 2 Velux dakvensters, bergruimte achter knieschotten en een wateraansluiting en afvoer t.b.v. een eventueel te plaatsen wastafel;

Buitenshuis
- Tuin aan 3 zijden met aan de achterzijde een Portugese laurier haag, waardoor er veel privacy is. De achtertuin is o.a. aangelegd met gras, Delftse klinkers en borders.
- Gemetselde garage met geïsoleerd dak en geïsoleerde spouwmuren, betonnen vloer, dubbele houten deuren, tuindeur en v.v. elektra. Oprit voor de garage.


KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie I, nummer 2543, groot 476 m².


ALGEMEEN
- Keramisch pannendak;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw (energielabel A);
- Hardhouten (meranti) kozijnen met draai-/ kiep ramen en diverse horren;
- De serre-aanbouw is onderheid en gerealiseerd in ca. 2016.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, laadgroep voor de auto, 2 zonnepaneel groepen en aparte groep voor verwarming van de serre, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel merk Intergas uit 2007;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Vloerverwarming als hoofdverwarming (5 groepen) op de begane grond (m.u.v. toilet en serre);
- 18 stuks zonnepanelen (2x 9) met 2 omvormers;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Leistenen vloeren.
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking. Eiken lamelparketvloer.
- Tweede verdieping: gedeeltelijk gestucte en gesausde wanden/ gedeeltelijk behang wandafwerking. Eiken lamelparketvloer.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Vrijstaande woning

  • Adres

   Romanovhof 10

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3329 BD

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2006

  • Inhoud

   700 m3

  • Woonoppervlakte

   180 m2

  • Perceelgrootte

   476 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Vrijstaand steen

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Romanovhof 10)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld