DORDRECHT
Remmerstein 67
€ 289.000kosten koper
Er is zoveel animo voor deze woning dat wij helaas een bezichtigingstop in hebben moeten lassen....
Er is zoveel animo voor deze woning dat wij helaas een bezichtigingstop in hebben moeten lassen.
We kunnen u wel op de reservelijst noteren. Voorkeur om dit via de e-mail aan ons door te geven.

Leuke tweelaagse woning (type ‘Lego’) in de kindvriendelijke wijk Sterrenburg. De woning is vanuit de bouw geïsoleerd en zorgt voor optimaal comfort. Gelegen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid, en aan de achterkant grenst de tuin aan parkeervoorzieningen met aansluitend een charmant park. Wanneer je het park uitloopt, ben je meteen bij de winkels van Sterrenburg III. Perfecte locatie!

Deze 4-kamer woning biedt enorm veel woongenot. De Lego woningen zijn robuust en degelijk gebouwd en bieden veel praktische ruimte.

Op de begane grond treft u een brede tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. De open keuken is centraal gelegen in de woning en is voorzien van een hoekopstelling met een eiland, waar je ook nog heerlijk aan kan zitten. De keuken met lichte kleurstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er bij binnenkomst nog een praktisch trapkast, waar zich de opstelplaats van de wasmachine en wasdroger bevindt en is er nog een toiletruimte aanwezig.

Vanuit de hal is er een trap naar de verdieping. De verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van een grote vaste kast en vast bureau. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, ligbad i.c.m. een douchescherm en een wandcloset.

Vermeldenswaard is dat de woonkamer en keuken voorzien zijn van 4-groeps vloerverwarming. Het platte dak is eind 2023 voorzien van nieuwe bitumineuze dakbedekking.

De woning beschikt over een kleine voortuin en een achtertuin. De voortuin is voorzien van sierbestrating, is overdekt en biedt plek voor bijvoorbeeld een bankje waar u heerlijk een kopje koffie kan drinken. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, is volledig omheind en voorzien van een berging. Daarnaast beschikt de tuin over een achterom. Als u de poort uitloopt, bevindt u zich op een parkeervoorziening (bijna altijd plek). Aansluitend aan de parkeervoorziening is er een park waar u de hond kunt uitlaten of doorheen kunt lopen om even naar de buurt supermarkt te lopen.

Deze prettige eengezinswoning is centraal gelegen, bij wijkparken, op loop- /fietsafstand van (basis)scholen, bushaltes, sportverenigingen, directe uitvalswegen en het overdekte winkelcentrum Sterrenburg. Daarnaast zijn de natuurgebieden de Elzen en de nieuwe Dordtse Biesbosch in de nabije omgeving gelegen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, trap naar de verdieping, meterkast, bergkast en toilet;
- Toilet, met geheel betegelde wanden, wandcloset en een hoekfontein;
- Trapkast, met praktische opbergruimte, betegelde wanden, plavuizenvloer en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger;
- Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin;
- Open keuken in een hoekopstelling met eiland en barretje, verlaagd plafond met inbouwspots, voorzien van een enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten en laden alsmede rvs afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, magnetron, oven en vaatwasser.

Verdieping
- Ruime overloop, biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met inbouwkasten;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer, inpandig gelegen, met geheel betegelde wanden, plavuizenvloer, voorzien van een wastafelmeubel, wandcloset en ligbad met douchescherm.

Buiten
- Achtertuin, gelegen op het noorden. De tuin is volledig omheind met houten schuttingen, biedt vee privacy en is voorzien van sierbestrating, beplanting en achterin de tuin staat nog een berging. De tuin beschikt over een achterom.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 4605, groot 119 m².


ALGEMEEN
- Betonnen vloeren;
- Plat dak v.v. bitumineuze dakbedekking vernieuwd in eind 2023;
- De woning beschikt over gevelisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing;
- Grotendeels houten kozijnen, m.u.v. de achterzijde op de begane grond (kunststof);
- Energielabel C, geldig tot 19-01-2034.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Bosch 30 hrc ca. 2007);
- Vloerverwarming (4 groepen) t.p.v. de woonkamer en keuken;
- Glasvezelaansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Gehele begane grond voorzien van plavuizen (60 x 60). De wanden zijn glad gestuukt + gesausd.
- Verdieping: De vloer is afgewerkt met gedeeltelijk vloerbedekking, laminaat en een gietvloer. De wanden zijn glad gestuukt en gesausd.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Remmerstein 67

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 BP

  • Status

   VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

  • Bouwjaar

   1978

  • Inhoud

   290 m3

  • Woonoppervlakte

   99 m2

  • Perceelgrootte

   119 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Remmerstein 67)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld