DORDRECHT
Reeweg Oost 236
€ 470.000kosten koper
5
163 m²
NO
Zie hier dé perfecte woning voor bijvoorbeeld mantelzorg, kangeroewoning of levensloopbestendigheid. Een sfeervolle 2-onder-1 kap woning met vrij uitzicht aan de voorzijde en aan de achterzijde een grote aanbouw welke is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte....
Zie hier dé perfecte woning voor bijvoorbeeld mantelzorg, kangeroewoning of levensloopbestendigheid. Een sfeervolle 2-onder-1 kap woning met vrij uitzicht aan de voorzijde en aan de achterzijde een grote aanbouw welke is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

In de wijk Reeland staat deze ruime en karaktervolle woning, met een erker-woonkamer, een half open keuken, een aanbouw, in totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers, een wasruimte, een royale opbergzolder en een riante tuin.

In 2004 is er een zeer grote aanbouw geplaatst. Vanuit de woonkamer loopt u zo de aanbouw in. In de aanbouw bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en een washok. Dit maakt de woning levensloop bestendig!

Als u de woning betreedt, stapt u direct in een ruime hal. Via de hal komt u terecht in de woonkamer met een karakteristieke erker. Kenmerkend voor de woonkamer is het hoge plafond (bijna 3 meter). De half open keuken en de aanbouw zijn te bereiken via de woonkamer. Vanuit de aanbouw zijn er verschillende mogelijkheden om in de tuin te komen. Zo is er een deur in de hal en zijn er in beide slaapkamers ook deuren te vinden die toegang bieden tot de tuin.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Tevens is er een vlizotrap die toegang biedt tot de opbergzolder.

De woning beschikt over voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is gelegen op het zuidwesten en grenst aan een rustige straat welk voor automobilisten doodlopend is, dit betekent dat er alleen maar bestemmingsverkeer langs rijdt.
Aan de zijkant bevindt zich de poort welke toegang biedt tot de zij- en achtertuin. De zijtuin is voorzien van sierbestrating. De gezellige achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van sierbestrating, border met beplanting, kunstgras en een houtenvlonder.

Deze superleuke woning is centraal gelegen tussen de wijk Dubbeldam en Land van Valk in. Verder zijn wijkvoorzieningen als openbaar vervoer, (basis)scholen, sportfaciliteiten e.d. binnen handbereik. De historische Dordtse binnenstad is op 10 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn de op en afritten van de N3 (aansluiting A15 en A16) om de hoek.

INDELING:
Begane grond

- Entree, hal, gang, kelderkast/meterkast, toilet;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizenvloer, wandcloset en een fontein;
- Ruime woonkamer met hoog plafond en vrij uitzicht. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een gigantische aanbouw.
- Half open keuken met inrichting in hoekopstelling met een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden. Apparatuur: een vlakscherm afzuigkap, een 4-pits gaskookplaat, een losse Bosch koelkast en een oven.
- Badkamer, inpandig gelegen, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel, een ligbad en een handdoek radiator;
- Wasruimte, inpandig gelegen, met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, opstelplaats t.b.v. wasmachine en droger;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met een deur naar de achtertuin;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met een deur naar de achtertuin.

1e verdieping
- Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de opbergzolder;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, met een inbouwkast;
- Slaapkamer 5, gelegen aan de achterzijde, met twee inbouwkasten;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde, met gedeeltelijk betegelde wanden, een plavuizen vloer, een wastafelmeubel, een inloopdouche met glazen douchescherm, een wandcloset en een designradiator.

2e verdieping
- Een opbergzolder met een nokhoogte van 2.14m. Tevens de opstelplaats van de cv-combiketel.

Buiten
- Voortuin (talud), gelegen op het zuidwesten. De tuin is aangelegd met sierbestrating en grind;
- Zij-tuin, met een gezamenlijke poort met de buren en een inpandige berging.
- Achtertuin, gelegen op het noordoosten. De achtertuin is van oorsprong bijna 20 meter diep. In 2004 is er een gigantische aanbouw geplaatst, hierdoor loopt de tuin nu eerst langs de aanbouw en vervolgens is er achter de aanbouw nog een ruime tuin over. De tuin is voorzien van sierbestrating, kunstgras en een houtenvlonder. Daarnaast is nog een leuke stenenborder met beplanting.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie O, nummer 323, groot 242 m²

ALGEMEEN
- Fundering op staal;
- Houten verdiepingsvloeren;
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Levensloop bestendige woning;
- De woning is multifunctioneel en bijvoorbeeld ideaal als mantelzorg of kangeroewoning;
- Energielabel E.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 1 aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta 28c uit 2014);
- Mechanische ventilatie;
- Glasvezel.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestuukte wanden. Eiken kasteelvloer, laminaat en een vinylvloer in de gang.
- 1e verdieping: gedeeltelijk gestuukt en gedeeltelijk behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Reeweg Oost 236

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 LL

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1923

  • Inhoud

   560 m3

  • Woonoppervlakte

   163 m2

  • Perceelgrootte

   242 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Reeweg Oost 236)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld