DORDRECHT
Paul Krugerstraat 26
€ 229.000kosten koper
2
79 m²
NO
Verrassend ruime 3-kamer stadswoning met karakteristieke kopgevel, gezellige binnenplaats én een lekker dakterras, gelegen in de geliefde Transvaalbuurt nabij de historische binnenstad van Dordrecht en het centraal station!...
Verrassend ruime 3-kamer stadswoning met karakteristieke kopgevel, gezellige binnenplaats én een lekker dakterras, gelegen in de geliefde Transvaalbuurt nabij de historische binnenstad van Dordrecht en het centraal station!

Deze charmante woning van 79 m² woonoppervlakte is op de verdieping uitgebreid met 2 grote dak uitbouwen. Zo vind je er o.a. 2 ruime slaapkamers en een volwaardige en geheel betegelde badkamer met douche en (2e) toilet.
De begane grond kenmerkt zich door een royale en sfeervolle woonkamer met o.a. authentieke glas-in-loodruiten (voorzijde). Een mooie, grote toog geeft hier toegang tot het aanbouwgedeelte met moderne keukeninrichting incl. een uitgebreid pakket aan A-merk inbouwapparatuur.

De overige ruimten in het huis zijn zeer praktisch, namelijk een bijkeuken met toilet en opstelplaats van de wasmachine, ter plaatse van de verdieping een 2 handige bergkasten en daarboven nog een bergzolder ten behoeve van opslagdoeleinden. Aan bergruimte dus geen gebrek!

De combinatie van een knusse binnenplaats van ca. 11 m² en een lekker dakterras van ca. 12 m² is ideaal te noemen! Hier is altijd een fijn plekje te vinden in de zomerse maanden.

Al met al een super leuke, complete en betaalbare woning op prima locatie nabij het centrum,
NS station Dordrecht Centraal, park Merwestein en de buurtwinkels van de gezellige Reeweg Oost. Maak nu snel een afspraak met ons kantoor!

OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree/hal met glas-in-lood bovenlicht, stucplafond en garderobe;
- Woonkamer met glas-in-lood bovenlichten (voorzijde), meterkast, schouw, stalen spiltrap met hardhouten treden, openslaande ramen (achterzijde) en een mooie, grote toog naar het aanbouwgedeelte;
- Aanbouwgedeelte met openslaande ramen, tuindeur, designradiator en moderne kunststof keukeninrichting (Aswa keukens) in wandopstelling met composiet blad, enkele rvs spoelbak, div. praktische onderladen, 2 bovenkasten en inbouwapparatuur:
4-pits gaskookplaat, mooie afzuigunit, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Extra wandsectie met werkblad en 4 trekladen;
- Bijkeuken/berging voorzien van toilet en opstelplaats wasmachine;
- toilet, geheel betegeld “licht gemarmerd” en voorzien van een ¼ ronde douche cabine, hangcloset en een wastafel.

Verdieping
- L-vorm overloop met grote lichtkoepel en berg- en stookkast;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde met vaste kast, balkenplafond en deur naar terras;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde met vaste kast;
- Badkamer gelegen in het midden (rechts) met geheel betegelde wanden, tegelvloer, wastafelmeubel, douchecabine met thermostaatkraan, hangcloset, mechanische afzuiging en draai-/kiepraam met hor.

Bergvliering
- Bereikbaar via overloop d.m.v. een vliso trap met een nokhoogte van ca. 1.30 m.

BUITENSHUIS
- Stadstuin/ binnenplaats, ca. 2.00 x 5.40 m., gesitueerd op het noordoosten. Aangelegd met gebakken tegels en 2 borders. De ommuurde tuin is zeer sfeervol!
- Dakterras, ca. 5.46 x 2.28 m., gesitueerd op het noordoosten, aangelegd met houten vlonderdelen.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 2003, groot 65 m².

ALGEMEEN
- Betonpannendak t.p.v. hellende dakvlakken in het verleden vernieuwd;
- Dak uitbouw rechts is gerenoveerd in ca. 2020 (bitumineuze dakbedekking en Trespa buitengevelbeplating);
- Dakbedekking t.p.v. dakkoepel is vernieuwd;
- Dak uitbouw links v.v. aluminium buitengevelbeplating;
- Overwegend houten kozijnen, gedeeltelijk hardhout;
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in ca. 2018;
- Kunststof kozijn t.p.v. badkamer;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Houten constructievloeren;
- Betonvloer t.p.v. bijkeuken aanbouwgedeelte;
- Steens dik gemetselde gevels. Achtergevel verdieping v.v. houten rabatdelen;
- Voorzetwanden t.p.v. verdieping;
- Voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd in het verleden;
- De woning is op “staal” gefundeerd;
- De woning verkeert technisch gezien in een goede staat. Wel is er op enkele punten optrekkend vocht aanwezig ter hoogte van de begane grond.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2008);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz, structuurverf en gestucte en gesausde wanden. Diagonaal gelegde plavuizenvloer (woonkamer) en mooie pvc vloer (keuken).
- Verdieping: spachtelputz (overloop), gestucte en gesausde wanden (slaapkamer 1) en wandaftimmering (slaapkamer 2). Fraaie laminaattegels (ca. 2018).Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Paul Krugerstraat 26

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 ES

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1902

  • Inhoud

   240 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   65 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Paul Krugerstraat 26)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld