DORDRECHT
Palissander 143
€ 635.000kosten koper
Next level! Een van de grootste, zo niet de grootste woning aan de Palissander. Door een volledige (zij)dakopbouw en een brede uitbouw vanuit de bouw op de begane grond is de maatvoering van deze woning riant met een hoofdletter R. De grootte van de woonkamer is maar liefst 52 m² met een breedte van ruim 9 meter aan de tuinzijde en is de dakopbouwkamer een echte ‘master bedroom’. Doordat de woningen op deze locatie in een ronding zijn gebouwd ‘waaiert’ het perceel naar achteren uit wat...
Next level! Een van de grootste, zo niet de grootste woning aan de Palissander. Door een volledige (zij)dakopbouw en een brede uitbouw vanuit de bouw op de begane grond is de maatvoering van deze woning riant met een hoofdletter R. De grootte van de woonkamer is maar liefst 52 m² met een breedte van ruim 9 meter aan de tuinzijde en is de dakopbouwkamer een echte ‘master bedroom’. Doordat de woningen op deze locatie in een ronding zijn gebouwd ‘waaiert’ het perceel naar achteren uit wat resulteert in een heerlijk brede tuin.

Zowel aan de voor als de achterzijde is er sprake van water; aan de voorzijde kijkt u vrij uit op een vijver en de achtertuin op het westen grenst aan een waterloop. De woning maakt deel uit van een blok van 6 geschakelde 2-1 kap woningen die in een ruim opgezette kom liggen met veel vrijheid. Kortom een zeer aantrekkelijke woonlocatie, getuige het weinig aantal verhuisbewegingen die hier sinds de bouw hebben plaatsgevonden.

Met een fantastische woonkamer, een fijne open keuken, een praktische inpandige berging (eventueel geschikt te maken als inpandige garage of een kantoor-/ praktijkruimte), 4 echt grote slaapkamers (respectievelijk ca. 26, 19, 18 en 13 m²!) een badkamer met o.a. ligbad, douche en toilet, een groot dakterras en een zonnige grote tuin op het westen is deze woning te kwalificeren als een perfecte familiewoning op een hartstikke aantrekkelijke locatie.

Winkelcentrum Bieshof bevindt zich op loopafstand, evenals NS station Dordrecht Stadspolders. De gezellige Dordtse binnenstad is hooguit 10 minuten fietsen en ‘om de hoek’ vindt u het karakteristieke poldergebied wat Dordrecht rijk is en natuurlijk de mooie Nieuwe Dordtse Biesbosch. Maar ook recreatiebied De Merwelanden ligt in nabijheid.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trap naar 1e verdieping, toilet, deur naar de fijne inpandige berging en deur naar de woonkamer;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden (wit), antraciet kleur plavuizen, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Hele royale en tuingerichte woonkamer met trapkast, gesloten systeem gashaard en een aluminium schuifpui i.c.m. een convectorput;
- Open keuken aan de voorzijde met moderne witte inrichting in u-opstelling bestaande uit 2 secties (een spoel-/ kook sectie en een wandsectie) met o.a. een hardstenen aanrechtblad, enkele rvs spoelbak, een Quooker kraan, een hardstenen spatscherm, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: rvs afzuigschouw, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser en in de wandsectie een koel-/ vriescombinatie, een oven en een combimagnetron;
- Inpandige berging, taps toelopend met een kunststof pui/ kozijn inclusief loopdeur, v.v. elektra, cv, een 3-deurs schuifdeurkast, een kruipluik en een bergvlonder. Desgewenst is hier een inpandige garage te realiseren (was de functie vanuit de bouw), maar ook een kantoor of praktijkruimte behoort tot de mogelijkheden.

Eerste verdieping
- Overloop met inbouwkast en een open trap naar de 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers);
- Moderne badkamer, in het midden, geheel betegelde wanden (wit), antraciet kleur plavuizen met elektrische vloerverwarming, wit sanitair, wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche met drain afvoergoot en thermostaatkraan en een hangcloset;
- Slaapkamer 3 (de ‘master bedroom’), de dakopbouwkamer (loopt van voor naar achter door).

Tweede verdieping
- Overloop;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde met toegang tot dakterras op het westen, afm. ca. 3.60 x 4.60 m. Technische ruimte achter wandopstand met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem en opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 5.50 m. diep en ca. 6.50 m. breed, gesitueerd op het oosten. Buitenkraan. Aangelegd met sierbestrating. Parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
- Achtertuin: ca. 10.00/ 11.00 m. diep en ca. 10.00/ 11.00 m. breed, gesitueerd op het westen en grenzend aan een waterloop. Aangelegd met o.a. sierbestrating, borders en een terrasvlonder aan het water. Buitenkraan en een stroompunt met schakelaar.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, nummer 4186, groot 245 m².


ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Energielabel B;
- De dakopbouw (houtskelet binnen opbouw met een gemetseld buitenspouwblad en hardhouten kozijnen) dateert uit ca. 2003.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 9 groepen, een fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Ecomline HR Excellent, ca. 2005) met radiatoren;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz en glasvliesbehang wandafwerking. Merbau parketvloer (gelijmd en 2x geschuurd). Portugese tegelvloer in de keuken.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden, tevens glasvliesbehang. Laminaat, linoleum en vinyl vloerafwerking.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden, tevens glasvliesbehang. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Geschakelde woning

  • Adres

   Palissander 143

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 MP

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1994

  • Inhoud

   600 m3

  • Woonoppervlakte

   170 m2

  • Perceelgrootte

   245 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Garage mogelijk, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Palissander 143)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld