DORDRECHT
Oranjelaan 24
€ 869.000kosten koper
Wat een geweldig goed gerenoveerde woning is dit! Niets is aan het toeval overgelaten en kosten noch moeite zijn bespaard om deze woning op een fantastisch goed niveau te brengen met tal van extra’s. ...
Wat een geweldig goed gerenoveerde woning is dit! Niets is aan het toeval overgelaten en kosten noch moeite zijn bespaard om deze woning op een fantastisch goed niveau te brengen met tal van extra’s.

In de geliefde Wantijbuurt, gelegen 2-1 kap woning (tegenover Villa Augustus), met een fantastische onder architectuur aangelegde achtertuin op het zuidoosten.

In 2010 is de woning grootscheeps en grondig verbouwd inclusief modernisering van de woning gebonden installaties. De keuken is later in 2020 vernieuwd. Ook is aan verduurzaming van de woning gedacht met o.a. dakisolatie, HR++ glas, begane grondvloer isolatie en het installeren van 16 stuks zonnepanelen in mei 2021 (jaaropbrengst 2022: ca. 6.000 kWh). Deze investeringen zijn beloond met een energielabel B!

De woning heeft o.a. een heerlijke doorzonwoonkamer met open haard, een open keuken met moderne inrichting en diverse apparatuur, 4 slaapkamers (waarvan 1 met balkon) en een luxe grote badkamer met o.a. een ligbad en een luxe douchecabine. Dan is er nog een zeer royale kelderruimte van ca. 17 m² met een stahoogte van ca. 2.25 m. en een achtertuin zooo mooi..

De achtertuin is echt een plaatje met een betegeld terras (met damwand), een waterloop, gras en borders met beplanting. De aan de woning gebouwde lounge-overkapping en de geplaatste palmbomen maken het plaatje compleet. Maar dit is niet alles. In de tuin staat een zeer verzorgde grote berging van ca. 20 m² met gepotdekselde houten geveldelen en v.v. een nieuw pannendak en goten, een heuse BBQ stalling en een praktische fietsenberging. Parkeren doet u uiteraard op eigen grond, er is plaats voor 2 tot 4 auto’s.

Kortom een speciaal aanbod voor een doelgroep die dicht bij de binnenstad wil wonen, waarbij de woning het liefst ‘af’ dient te zijn, waarbij parkeren geen issue is en waarvoor een goeie tuin ‘een must’ is.


INDELING:
Begane grond (plafondhoogte ca. 2.71 m.)
- Entree, hal, garderobe i.c.m. een praktische schoenenberging, meterkast, centrale hal met trap naar 1e verdieping, toegang tot kelder en een toilet;
- Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Heerlijke doorzon woonkamer met glas-in-lood deur, een erker (lichtkoof met spots), 2 zijkozijnen, een sfeervolle marmeren schouw met een hout gestookte open haard en openslaande tuindeuren;
- Open keuken met een inrichting in u-opstelling (Steinhaus, 2020) met een eetbar (met geïntegreerde stopcontacten), enkele rvs spoelbak met Quooker, een betegelde achterwand, diverse onderkasten en laden, app.: afzuigunit, fornuis (90 cm) met 5-pits inductie kookplaat, een oven, een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie. Lichtkoof met spots.


Kelder
- Grote (ca. 17 m²) praktische kelderruimte in 2 compartimenten (stahoogte ca. 2.25 m.) met deur naar kruipruimte onder de woonkamer. In het voorste compartiment zijn opberg mogelijkheden aangebracht. Het achterste compartiment betreft een was-/ werkruimte met een opstelplaats t.b.v. de wasmachine en wasdroger + de opstelplaats van de cv-combiketel.

Eerste verdieping (plafondhoogte ca. 2.42 m.)
- Overloop met trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon en een inloopkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met zijraam, niveauverschil;
- Moderne badkamer, gelegen aan de achterzijde (voorheen kleine slaapkamer en badkamer) met gedeeltelijk betegelde wanden, wit sanitair, 2 separate wastafels (Duravit) met spiegelcombinatie, een duo-ligbad, een hangcloset, een luxe douchecabine (115 x 97 cm) met regendouche en massage jets en een designradiator. Plafond met spots.

Tweede verdieping (nokhoogte ca. 3.35 m.)
- Overloop met berging en een toilet;
- Modern toilet met wit sanitair, hangcloset en wastafel;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met dakspant in het zicht;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde met dakspant in het zicht en een inloopkast’

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het noordwesten.
- Zijtuin: gesitueerd op het noorden. Bestrate oprit, geschikt om 2 tot 4 auto’s te parkeren.
- Achtertuin: gesitueerd op het zuidoosten, omheind/ omhaagd met een ‘voorom’ (dubbele deur naar zijtuin/ oprit). Bijzonder fraaie en onder architectuur (Ron den Dikken) aangelegde achtertuin met o.a. betegeld terras (incl. damwand!), gras, borders met beplanting (vogelbosje), diverse leuke palmbomen en een beekloop/stroompje. Aangebouwde lounge-overkapping met 6-deurs harmonicadeur, waar het lekker vertoeven is (airco unit aanwezig om zowel te koelen als te warmen).
- Berging: grote verzorgde ruimte van ca. 20 m², hout gebouwd met een dubbele deur, gepotdekselde houten delen aan de buitenzijde en een keramisch pannendak. V.v. elektra en een opbergzolder.
- BBQ stalling: met schuifdeur, hartstikke praktisch!
- Fietsenstalling/ berging voor tuingereedschap.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie I, nummer 1965, groot 477 m².

ALGEMEEN
- Dakisolatie;
- Begane grondvloer isolatie en cv leidingisolatie in kruipruimte;
- Muurisolatie t.p.v. de 1e en 2e verdieping (kap);
- Nagenoeg geheel v.v. HR++ glas;
- Energielabel B, geldig tot 28-02-2032;
- Betonnen heipalen;
- In spouw gemetselde gevels;
- Grenenhouten kozijnen met hardhouten draaiende delen;
- Betonnen geïsoleerde begane grondvloer, houten verdiepingsvloeren;
- Houten zadeldakconstructie met keramische pannen gedekt (geïsoleerd);
- Ankerloze woning scheidende spouwmuur;
- Pvc riolering;
- Dak berging (voorheen garage, mogelijkheid om weer een garage van te maken) in ca. 2016 gerenoveerd (dakpannen, tengels en panlatten);
- In de bodem van het perceel ligt een 3.000 liter gesaneerde (1999) huisbrandolietank (KIWA tanksaneringscertificaat aanwezig).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaat uit: 11 groepen, een 3-fase groep, een PV groep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas hre CW 5, 2021) i.c.m. radiatoren (leden radiatoren begane grond v.v. Evo homesysteem) en een convector t.p.v. slaapkamer 1e verdieping voorzijde;
- Koolmonoxide melder in kelder (t.p.v. was-/ werkruimte) en gekoppelde rookmelders (in de gehele vluchtroute);
- 16 stuks zonnepanelen met micro omvormers, apart geschakeld (13 op de woning en 3 op de berging), jaaropbrengst 2022 ca. 6.000 kWh. Installatiejaar 2021;
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm (achtergevel met begane grond) met weersafhankelijke regeling;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden + behang wandafwerking. Tegelvloeren en laminaat vloeren.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Oranjelaan 24

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 AN

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1957

  • Inhoud

   515 m3

  • Woonoppervlakte

   142 m2

  • Perceelgrootte

   477 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Garage mogelijk, Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Oranjelaan 24)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld