DORDRECHT
Merwekade 98
€ 425.000kosten koper
Wat een droomlocatie…………………met misschien wel het beste uitzicht van heel Dordrecht!...
Wat een droomlocatie…………………met misschien wel het beste uitzicht van heel Dordrecht!

Niet voor niets is de locatie de meest waarde bepalende factor bij een woning, dat is zeker hier aan de orde. U zit eerste rang op het 3-rivieren punt (samenstroom van Beneden Merwede, de Noord en de Oude Maas) met een altijd dynamisch en boeiend uitzicht op het water met haar scheepvaart. Elke dag is er een veranderend schouwspel wat zich voor u afspeelt en u kunt hiervan dus elke dag genieten. Hoe bijzonder is dit!

Een bijzonder leuk en speels opgezet 4-kamer split-level (hoek) appartement waarbij de indeling een halve verdiepingshoogte verspringt over in totaal 3 woonniveaus met in totaal ca. 95 m² woonoppervlakte. Gelegen op de eerste woonlaag van een appartementengebouw met lift. Bijzonder is dat elk niveau een plafondhoogte heeft van 2.60 m.

Bij binnenkomst treft u het toilet, een stookkast en vervolgens leidt een dwarsgang u tot de hoofdslaapkamer, de keuken en het heerlijke balkon. Vanuit de dwarsgang is er een korte trap naar het woonkamerniveau en een korte trap naar het slaapniveau met badkamer.

Niveau +1 betreft de woonkamer van waar u als ‘een vorst’ op de rivier kijkt en vanwege de hoekligging een uitzicht heeft op Hotel Bellevue. iveau -1 bestaat uit de inpandige badkamer, een praktische bergkast en twee slaapkamers met prachtig rivier uitzicht.

Gezien het feit dat het interieur en afwerking oorspronkelijk is, dient u er rekening mee te houden dat het appartement gemoderniseerd dient te worden. Bijkomend voordeel is dat u er dan wel geheel ‘uw eigen touch’ aan kan geven om vervolgens tot in een lengte van dagen geweldig mooi en veel plezier te kunnen wonen.

Een hele prettige bijkomstigheid is de garage +de berging die zich in de onderbouw van het gebouw bevinden en via de zij-ontsluiting bereikbaar zijn. Hier is eventueel plaats voor een kleine auto en fietsen, of als extra bergruimte.

Het balkon is een heerlijke plek om buiten te zitten. Het terras is volledig betegeld en is omheind met een stenen muurtje. U heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht.

Het appartement ligt in het historisch havengebied van Dordrecht, op loop-/fietsafstand van het kernwinkelgebied, leuke terrasjes, kunst en cultuur, musea, NS-station Dordrecht Centraal en natuurlijk de waterbus en de fast ferry (richting Rotterdam) waarvan de halte op een steenworp afstand ligt.

Let op! Enkele foto's geven een sfeerimpressie weer na modernisering van het appartement. Derhalve is het geen weergave van de feitelijke situatie.


INDELING:
Entree gebouw
- Portiek waar zich de brievenbussen en de video-/ intercominstallatie bevindt. Via de trap of lift bereikt u het appartement welke is gelegen op de 1e verdieping.

Begane grond
- Entree, hal, toilet, stookkast, dwarsgang;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, beige sanitair, toilet en fontein;
- Dwarsgang met de meterkast en toegang tot de (hoofd)slaapkamer, de keuken, het balkon en met de trappen naar woonkamer - en slaapkamerniveau;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
- Open keuken, gelegen aan de achterzijde. De keuken heeft een rechte opstelling (eiken geverfde fronten), met een betegelde achterwand, enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden. App.: afzuigkap schouwmodel, 4-pits gaskookplaat, een oven, een losse koel-/ vriescombinatie en een losse vaatwasser.

Niveau +1
Woonkamer is te vinden op het hoogste niveau (7 traptreden) van het appartement. De woonkamer heeft een hele gunstige lichtinval vanwege het grote panoramaraam en een zijraam met natuurlijk het fantastische uitzicht op het 3-rivieren punt.

Niveau -1
- Gang met een praktische bergkast en toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met een zijkozijn;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Inpandige badkamer met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, wastafelmeubel, een inloopdouche, een toilet en een designradiator.

Garage
- Gelegen in de onderbouw met inpandig een deur naar de berging.

Berging
- Gelegen in de onderbouw, toegankelijk via de garage.

Buiten
- Balkon aan de zijgevel van het appartement, gelegen op het zuidwesten. Het balkon is volledig betegeld en er is een lage stenen omheining met daar bovenop privacy glas (na verwijdering hiervan een nog beter uitzicht op het water).

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie G, nummer 2741, A3 (woning + berging).
- Gemeente Dordrecht, sectie G, nummer 2741, A41(garage).

ALGEMEEN
- Dak-, muur-, vloer en glasisolatie;
- Energielabel C;
- Hardhouten kozijnen met aluminium schuiframen;
- Actieve VvE. bijdrage van € 231,11 per maand.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Video-/intercominstallatie;
- Lift;
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en 1 aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas hre, ca. 2020).

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Verdieping (begane grond): gedeeltelijk spachtelputz - en gedeeltelijk behang wandafwerking. Gedeeltelijk laminaat - en gedeeltelijk vinylvloer afwerking.
- Niveau +1: Glasvlies behang wandafwerking. Parketvloer.
- Niveau -1: Behang wandafwerking. Gedeeltelijk vloerbedekking en gedeeltelijk vinyl vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Merwekade 98

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 TH

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1980

  • Inhoud

   360 m3

  • Woonoppervlakte

   95 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Inpandig

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Merwekade 98)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld