DORDRECHT
Kromhout 89
€ 745.000kosten koper
Wat een gaaf pand is dit! Een modern en groot (ca. 213 m²) herenhuis uit 2006 met een diepe tuin grenzend aan de Spuihaven, echt een idyllisch plekje! ...
Wat een gaaf pand is dit! Een modern en groot (ca. 213 m²) herenhuis uit 2006 met een diepe tuin grenzend aan de Spuihaven, echt een idyllisch plekje!

Wat helemaal uniek is, is dat dit pand om de hoek naast de Sint Jorisbrug over een parkeerplaats beschikt van ca. 45 m² waarop maar liefst 3 auto’s geparkeerd kunnen worden. Dit is super natuurlijk.

Maar er is meer voor u in petto, wat denkt u van een fantastische multifunctionele ruimte (ca. 57 m²) op de begane grond aan de tuinzijde (met een aparte buitendeur, een toilet en een keukenblok) die geschikt is voor meerdere gebruiksdoeleinden. Wonen en werken aan huis is goed te combineren hier, maar deze ruimte kan ook benut worden als bijvoorbeeld extra woonkamer, fitness-/ yogaruimte, kantoor, praktijk of studioruimte, maar een speelruimte voor de kinderen of een mancave kan ook. De voorzijde van de begane grond betreft een praktische inpandige berging, maar kan ook dienst doen als ontvangst-/ wachtruimte.

Op de 1e verdieping treft u een heerlijke woonkamer aan in combinatie met een open keuken met diverse apparatuur en een riant dakterras van ca. 16 m² van waar u een mooi zicht op de tuin heeft, maar ook op de Spuihaven en de Sint Jorisbrug.

De slaapkamers (3 in totaal) bevinden zich op de 2e verdieping, evenals de badkamer met o.a. een douchecabine en een hoekbad. Ook voorziet deze verdieping in een handige was-/ werkruimte. Vermeldenswaard te vermelden is dat er een separaat toilet is op elke bouwlaag.

De grote bergzolder is prima geschikt om uw reiskoffers, kerstspullen e.d. op te slaan.

De achtertuin maakt de woonbeleving hier compleet, echt een heerlijke tuin op het noordwesten en grenzend aan de Spuihaven, echt een leuke/ mooie stek. Nieuwe schuttingen, sierbestrating, borders, een overkapping gedekt met shingles, een zitkuil (kan tevens dienst doen als ‘buitenbad’) en een gezellige BBQ opstand in 3 secties met keramische pannen gedekt, plus een houten tuinberging kleuren de tuin verder in.

Alle centrum voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals bijv. stadsschouwburg Kunstmin, het nieuwe filmtheater De Witt, het Dordrechts Museum, Kinepolis, het Energiehuis, park Merwestein, NS-station Dordrecht Centraal, diverse horeca als villa Augustus en Het Magazijn, de weekmarkt en leuke winkels en gezellige terrassen etc.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast, trap naar de 1e verdieping, praktische inpandige berging aan de voorzijde met een buitendeur en cv-verwarmd;
- Grote multifunctionele ruimte (bijv. extra woonkamer, fitness-/ yogaruimte, kantoor, praktijk of studioruimte, maar een speelruimte voor de kinderen of man cave kan ook) met tuindeur, 2 cv-radiatoren, een toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein, een keukenblok met enkele rvs spoelbak, betegelde achterwand, 3 onder en 3 bovenkasten, warmwater via een close-in boiler.

Eerste verdieping
- Overloop met open trap naar de 2e verdieping en een toilet;
- Toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Een fijne L-vormige woonkamer met glas-in-lood deur en een deur naar het dakterras aan de tuinzijde;
- Open keuken aan de voorzijde met French window met dubbele deur, keukeninrichting in hoekopstelling met paneelfronten, 1,5 rvs spoelbak, betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap schouwmodel, 4-pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie.

Tweede verdieping
- Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, een toilet, een stookkast en een was-/ werkruimte;
- Toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, hangcloset en een fontein;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Was-/ werkruimte met opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger, evenals de hangplaats van de unit van het mechanisch ventilatiesysteem;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met een hoek schuifdeurkast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met een French window met dubbele deur;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Inpandige badkamer met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, een wastafel, een halfronde douchecabine, een hoekbad en een designradiator. Verlaagd plafond met spots.

Bergzolder
- Grote bergzolder (nokhoogte ca 2.60 m., ca. 16 m²) met 2 Velux dakvensters. Ideale ruimte om uw spullen op te slaan.

Buitenshuis
- Achtertuin: ruim 20 m. diep, gesitueerd op het noordwesten en grenzend aan het water van de Spuihaven. Aangelegd met o.a. nieuwe schuttingen, sierbestrating, borders, een overkapping gedekt met shingles, een zitkuil (kan tevens dienst doen als ‘buitenbad’) en een BBQ opstand in 3 secties met keramische pannen gedekt. Een houten tuinberging.
- Dakterras t.p.v. de achtergevel ter hoogte van de 1e verdieping, opp. ca. 15 m², gesitueerd op het noordwesten met een stalen balustrade, betontegels en stroompunten.
- Parkeerterrein van ca. 45 m² naast de om de hoek gelegen Sint Jorisbrug met parkeergelegenheid voor 3 auto’s. Dit is op korte loopafstand van de voordeur.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie C, nummer 6903, groot 230 m².
- Gemeente Dordrecht, sectie C, nummer 6904, groot 45 m².

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Energielabel A;
- Keramische dakpannen;
- Staalconstructie t.p.v. voorgevel begane grond;
- Houten kozijnen;
- Betonnen vloeren;
- Gewapend betonnen heipaalfundering.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Calenta, ca. 2018);
- Warmwatervoorziening keukenblok multifunctionele ruimte begane grond via een close-in boiler;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Airconditioning t.p.v. de woonkamer en de hoofdslaapkamer (Hisense);
- Achtergevel v.v. elektrisch bedienbare zonwering t.p.v. de begane grond en de 1e verdieping;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Eiken visgraat parketvloer met wengé sierbies.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Eiken visgraat parketvloer met wengé sierbies en plavuizen vloer t.p.v. de eetkeuken.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.
- Bergzolder v.v. een laminaatvloer.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Kromhout 89

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 RE

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   2006

  • Inhoud

   710 m3

  • Woonoppervlakte

   213 m2

  • Perceelgrootte

   230 m2

  • Zonligging

   Noordwest

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Parkeerplaats

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht, Dubbele bewoning mogelijk, Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Kromhout 89)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld