DORDRECHT
Haringvlietstraat 111
€ 235.000kosten koper
Onbetaalbaar mooi uitzicht vanuit deze mooie (oorspronkelijke 4) nu 3 kamer woning over het Wantij! Rustgevend en inspirerend uitzicht dat nooit verveeld én een appartement dat comfortabel en ruim is. Dat is heerlijk wonen in de Merwedepolder! Het appartement ligt op de 4e en tevens hoogste verdieping van dit deel van het complex. De woonkamer is ruim en heeft aan de achterzijde een ruim balkon. Aan de galerijzijde is er een open keuken met mooie en complete hoekkeuken inclusief...
Onbetaalbaar mooi uitzicht vanuit deze mooie (oorspronkelijke 4) nu 3 kamer woning over het Wantij! Rustgevend en inspirerend uitzicht dat nooit verveeld én een appartement dat comfortabel en ruim is. Dat is heerlijk wonen in de Merwedepolder! Het appartement ligt op de 4e en tevens hoogste verdieping van dit deel van het complex. De woonkamer is ruim en heeft aan de achterzijde een ruim balkon. Aan de galerijzijde is er een open keuken met mooie en complete hoekkeuken inclusief inbouwapparatuur. Via een inpandige gang zijn de slaapvertrekken en sanitaire ruimtes bereikbaar. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde. Van oorsprong zijn er 2 slaapkamers aan de achterzijde maar die zijn nu samengevoegd tot één grote kamer. De badkamer is ruim en geheel voorzien van vloer- en wandbetegeling. Er is een ligbad maar ook een aparte inloopdouche met glazen scherm en verder een wastafelmeubel en een hoge kast. Vermeldenswaardig is verder nog dat de kozijnen deels van hout en deels van kunststof zijn en geheel voorzien van dubbele beglazing. Zoekt u een fijn appartement met fantastisch uitzicht? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!
Parkeergelegenheid is er volop voor het complex. Het centrum van Dordrecht ligt op ca. 5 autominuten en recreatiegebied de Merwelanden en de Hollandse Biesbosch liggen 'om de hoek'. De op- en afrit van de N3 (aansluiting A15 en A16) bevindt zich in nabijheid van het appartement.

INDELING:
Eerste verdieping
- Entree/hal met vaste kast en garderobe-nis;
- Meterkast met nieuwe groepenkast voorzien van 10 groepen en dubbele aardlekschakelaar;
- Woonkamer met laminaattegels en wandafwerking met structuurverf;
- Open keuken met moderne hoekopstelling uitgerust met inductie kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, hete lucht oven, magnetron en vaatwasser;
- Aan woonkamerzijde toegang tot groot balkon met panoramisch uitzicht over de Wantij;
- Gang met toegang tot sanitaire ruimtes en slaapkamers. Vloer met tapijttegels en glasvlies wandafwerking;
- Geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en hoge kast;
- Betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje;
- Kast met wasmachine aansluiting;
- Grote slaapkamer aan de galerijzijde. Deze kamer heeft een airco-unit;
- Samengevoegde slaapkamer aan de achterzijde.

Buitenshuis
- Balkon aan de achterzijde: ca. 4.85 x 2.34;
- Externe berging van ca. 6 m² op de begane grond voorzien van elektra.


AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN
Eerste verdieping
- Hal: ca. 4.4 m²
- Woonkamer en open keuken: ca. 37 m²
- Slaapkamer 1: ca. 15 m²
- Slaapkamer 2 ca. 4.04 x 4.61 m
- Badkamer: ca. 5.5 m²
- Balkon: ca. 2.34 x 4.58 m

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie R, complexnummer 2256, appartementsindex 50.

ALGEMEEN
- Super leuk appartement met riant balkon;
- Houten kozijnen en kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Inzethorren van de slaapkamers;
- Goed functionerende Vve met maandelijkse bijdrage van circa € 160,- plus voorschot stookkosten van ca. € 90,-. Huidige eigenaren krijgen hiervan jaarlijks een teruggave;
- In het appartement is geen gasaansluiting;
- Kozijnen zijn eigendom van de eigenaar. Onderhoud valt buiten de VvE.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 10 groepen, dubbele aardlekschakelaar;
- Glasvezelaansluiting.


WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Hal, woonkamer en keuken voorzien van laminaattegels. Wanden in woonkamer met structuurverf. Gang en slaapkamers voorzien van tapijttegels en wanden met glasvliesbehang.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Haringvlietstraat 111

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3313 EB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1974

  • Inhoud

   266 m3

  • Woonoppervlakte

   81 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Haringvlietstraat 111)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld