DORDRECHT
Grotekerksbuurt 27
€ 425.000kosten koper
Wonen in één van de mooiste straten van Dordrecht tussen de Grote Kerk en het Stadhuis met tal van fraaie monumentale pand rondom u! Deze verrassend grote bovenwoning/ maisonnette heeft een heel plezierige maatvoering die u ‘past als een maatkostuum’. ...
Wonen in één van de mooiste straten van Dordrecht tussen de Grote Kerk en het Stadhuis met tal van fraaie monumentale pand rondom u! Deze verrassend grote bovenwoning/ maisonnette heeft een heel plezierige maatvoering die u ‘past als een maatkostuum’.

Zo zijn de woonkamer (ca. 26 m²), de woonkeuken (ca. 26 m²), de 2 slaapkamers (groot respectievelijk 20 en 13 m²), maar ook de badkamer (ca. 8 m²) en het dakterras (ca. 43 m²) in het bijzonder heel prettig bemeten. De combinatie met de hoge plafonds en de aangename lichtinval maken deze woning extra aantrekkelijk. Fijn is ook dat er de mogelijkheid is van een eigen berging van ca. 13 m². Handig voor o.a. de fiets waar u veelvuldig gebruik van zult maken in de binnenstad.

We lichten het dakterras graag extra voor u uit, deze is qua formaat uniek in de binnenstad met z’n ca. 43 m². Het dakterras is voorzien van een stalen hekwerk en is gesitueerd op het noorden (altijd zon gezien de lengte).

Het monumentale pand waar deze woning deel van uitmaakt (Rijksmonument) is gerenoveerd en geïsoleerd in de jaren-90 van de vorige eeuw en bestaat o.a. uit een grote garageruimte, een gelijkvloers appartement op de 1e verdieping en deze woning op de 2e en 3e verdieping. Recent is het pand gesplitst in een 3-tal appartementsrechten zodat wij u nu exclusief deze bijzonder leuke woning te koop aan kunnen bieden.

Het buurtje is erg gezellig om te wonen met o.a. lunch en koffiehuis De Remise nabij, evenals Nobel’s Brood waar u desgewenst lekker kunt ontbijten of diverse lekkernijen kunt kopen. Om de hoek liggen de ‘wereldberoemde’ historische havens en rivierkades van Dordrecht, een fantastisch gebied om lekker door heen te struinen.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, trappenhuis met bordestrap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping
- Meterkast t.p.v. bordes trappenhuis;
- Entree, grote centrale hal met hardhouten bordestrap naar 3e verdieping, een toilet en dubbele glasdeuren met geslepen glas naar zowel de woonkamer als de woonkeuken;
- Toilet: geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Woonkamer aan de voorzijde met zicht op de monumentale gevels van de tegenoverliggende panden/ woningen. Twee raamkozijnen met schuiframen;
- Woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar heerlijk dakterras, een raamkozijn, kunststof keukeninrichting in hoekopstelling met enkele rvs spoelbak, witte metrotegels achterwandbetegeling, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: een afzuigkap, een 4-pits gaskookplaat, een oven, een koelkast met vriesvak en een separate vaatwasser.

Derde verdieping
- Overloop met 2 dakspanten in het zicht, een Velux dakvenster, hoge bergruimte (in de nok);
- Technische ruimte met gedeeltelijk wandbetegeling, plavuizen vloer, opstelplaats cv-combiketel, opstelplaats t.b.v. een wasmachine en een wasdroger, hangplaats units mechanisch ventilatiesysteem;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde met 1 dakspant in het zicht, een raamkozijn met naar binnen draaiende deuren (French window), een schuifdeurkast. Bergruimte in de nok van het dak;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met een kozijn met een schuifraam;
- Badkamer in het midden van de verdieping met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, 2 wastafels met sifonkap, halfronde douchecabine met thermostaatkraan, een hangcloset en een hoek bad met thermostaatkraan.

Buitenshuis
- Dakterras van ca. 43 m², gesitueerd op het noorden (altijd zon), voorzien van een stalen hekwerk en houten vlonderplanken. Lichtkoepel.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie F, complexaanduiding 3091 A3.

ALGEMEEN
- Pand heeft de status van een Rijksmonument;
- Ligging in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht;
- De VvE Grotekerksbuurt 25-27 te Dordrecht is recent opgericht en derhalve nog niet actief;
- Gemetselde strokenfundering;
- Steens dikke gevelmuren;
- Houten kozijnen;
- Houten vloerconstructies;
- Zadeldak met keramische pannen gedekt;
- Dakisolatie;
- Muurisolatie;
- Vloerisolatie;
- Energielabel F, geldig tot 19 december 2032;
- Op de begane grond is er een ruimte beschikbaar (grenzend aan de buitenplaats) waar de koper de helft van deze ruimte kan benutten om op eigen kosten een eigen berging te realiseren (o.a. scheidingswand, deurkozijn met deur en slot). In de splitsing is hiermee rekening gehouden.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 7 groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- De hoofdaansluiting van elektra en gas van het pand komen binnen in de centrale meterkast van de garageruimte(nr. 27A). Dit geldt ook voor de hoofdwateraansluiting (in watermeterput voor de centrale meterkast). Naast de centrale meterkast zitten de tussenmeters elektra van de 2 appartementen (nrs. 25 en 27). De tussenmeters gas en water zitten in de meterkasten van de appartementen zelf;
- De verkopende partij heeft Stedin en Evides, evenals een elektrotechnisch - en een installatiebedrijf opdracht gegeven om de installaties gas, water en elektra per appartementsrecht te verzelfstandigen (inclusief bemetering) zodat het eigen verbruik van deze nutsvoorzieningen per appartementsrecht direct verrekend wordt met de desbetreffende leveranciers;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Smartline HR, productiejaar onbekend);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Videofooninstallatie.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Tweede verdieping: spuitwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Derde verdieping: spuitwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking en vloerbedekking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Grotekerksbuurt 27

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 CA

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

  • Inhoud

   440 m3

  • Woonoppervlakte

   136 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Grotekerksbuurt 27)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld