DORDRECHT
Frans Lebretlaan 27
€ 389.000kosten koper
Statig woonhuis met veel ruimte, fijne voor- en achtertuin en ook nog eens gelegen aan één van de mooiste lanen in zijn omgeving. Wie kent de Frans Lebretlaan niet? Hier woon je ‘op stand’ en ook nog eens in een fraaie jaren ’30 woning, Wie wil dat niet? ...
Statig woonhuis met veel ruimte, fijne voor- en achtertuin en ook nog eens gelegen aan één van de mooiste lanen in zijn omgeving. Wie kent de Frans Lebretlaan niet? Hier woon je ‘op stand’ en ook nog eens in een fraaie jaren ’30 woning, Wie wil dat niet?
De woonkamer met erker is een prettige plek om te vertoeven. De wanden zijn keurig afgewerkt met stucwerk en op de vloer ligt laminaat. Het plafond is nog origineel en bevat mooie ornamenten. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de achtertuin maar je kan de achtertuin ook bereiken via de keukendeur. De keuken betreft een neutrale opstelling met inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn er 3 ruims slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, douche én ligbad. Heerlijk is dat! Op de 2e verdieping zijn er nog eens 2 echt ruime slaapkamers.

De ligging van dit mooie woonhuis is heel goed. Vanaf de voordeur loopt u binnen 10 minuten naar het station Dordrecht Centraal en binnen 10 minuten naar de levendige winkelstraten in de binnenstad. Nabij vindt u ook het Weizigtpark en buurtwinkels langs de Krispijnseweg en de Brouwersdijk. Verder zijn de uitvalswegen nabij te vinden en is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.


BEKNOPTE OMSCHRIJVING
Begane grond
- Entree, hal met toegang tot toilet, kelder met groepenkast en woonkamer met open keuken. Laminaatvloer en wanden met beton emaille met daarboven glad stucwerk. Fraai is de ‘buffetkast’ met daarin verwerkt de groepenkast;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset. Antraciet vloertegels en wanden met witte wandtegels tot ca 1.20 m. hoog;
- Royale - en ontzettend gezellige - woonkamer. Dit komt mede door de erker met glas-in-lood raampartijen aan de voorzijde maar ook door het ornamentenplafond en de leuke frisse inrichting van de huidige bewoners. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar de tuin;
- Dichte keuken aan de achterzijde van de woning. De neutrale keuken is voorzien van keramische kookplaat, koelkast, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en RVS spoelbak. Op de vloer liggen zwarte plavuizen.

Eerste verdieping
- Overloop met trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde, met erker en 2 vaste kasten;
- Slaapkamer 2, gesitueerd aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van vaste kast;
- Badkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde met ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekradiator. De wanden zijn geheel voorzien van tegelwerk. Ventilatie via natuurlijke weg;

Tweede verdieping
- Overloopje;
- Slaapkamer 4, gesitueerd aan de voorzijde;
- Slaapkamer 5, gesitueerd aan de achterzijde met doorloop naar berging met opstelling voor de wasmachine en ophanging van de cv ketel. Tevens is hier de toegang tot bergzoldertje boven de slaapkamers.


BUITENSHUIS
- De voortuin is ca. 6.00 meter diep;
- Achtertuin gelegen op het noorden van maar liefst 16 meter diep met berging en (fietsen)overkapping. Je zit hier heerlijk vrij hetgeen mede komt door de hogere begroeiing waardoor de omringende woningen aan het zicht worden onttrokken. Er is een achterom.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 6946, groot 182 m².


ALGEMEEN
- Stijlvol en gezellig woonhuis met veel ruimte;
- Gefundeerd ‘op staal’ ;
- Dubbel glas en deels geïsoleerd dakvlak;
- Diverse sfeerverhoogde elementen zoals glas in lood, plafond ornamenten, paneeldeuren, beton emaille en natuurlijk de erker aan de voorzijde en de hoge plafonds;
- Diepe achtertuin gelegen op het noorden met terras en berging;
- Indicatie oplevering ca. april 2022 (dit is 2 maanden na vermoedelijke oplevering nieuwbouwwoning)


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en een aardlekschakelaar
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel uit 2020 van het merk Remeha
- Glasvezelaansluiting;


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: deels betonemaille met gestuukte wanden in de gang. In woonkamer gestuukte wanden. Laminaatvloer.
- Eerste verdieping: glad gestucte en gesausde wanden. Laminaatvloer.
- Tweede verdieping: glad gestucte en gesausde wanden in de slaapkamers. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Frans Lebretlaan 27

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 EB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1938

  • Inhoud

   440 m3

  • Woonoppervlakte

   130 m2

  • Perceelgrootte

   182 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Frans Lebretlaan 27)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld