DORDRECHT
Dubbeldamseweg Noord 25
€ 275.000kosten koper
Ontdek deze ongepolijste diamant gelegen op een centrale locatie in Dordrecht. Deze karakteristieke bovenwoning met in totaal 147 m² woonoppervlakte verdeeld over 3 woonlagen, wacht op een visionair die deze statige woning weer allure geeft. Deze woning heeft een herstelde fundering maar dient verder wel gemoderniseerd te worden. Met een gunstige ligging op steenworp afstand van het bruisende centrum, biedt deze ruime bovenwoning een mooie kans voor diegene die zijn mouwen opstroopt en aan de...
Ontdek deze ongepolijste diamant gelegen op een centrale locatie in Dordrecht. Deze karakteristieke bovenwoning met in totaal 147 m² woonoppervlakte verdeeld over 3 woonlagen, wacht op een visionair die deze statige woning weer allure geeft. Deze woning heeft een herstelde fundering maar dient verder wel gemoderniseerd te worden. Met een gunstige ligging op steenworp afstand van het bruisende centrum, biedt deze ruime bovenwoning een mooie kans voor diegene die zijn mouwen opstroopt en aan de slag gaat om een moderne stadswoning te creëren.

De eigen entree en de trapopgang naar de eerste, tweede en zolderverdieping leiden naar een royale woning. Op de eerste verdieping is er een overloop met toiletruimte, een keuken die smeekt om vernieuwing en een woonkamer met prachtige en-suite deuren en sierlijk glas-in-lood, vergezeld door een balkon aan de achterzijde én aan de voorzijde.

De tweede verdieping biedt u drie slaapkamers en een badkamer die vraagt om een modern tintje. De derde verdieping prikkelt de verbeelding nog een beetje want hier kan je bijvoorbeeld nog extra slaapkamers maken of is er zelfs een mogelijkheid om extra buitenruimte te creëren door een deel van het dakvlak te verwijderen. De huidige eigenaar heeft zelfs al een vergunning voor dakkapellen en een buitenruimte op deze verdieping.

Deze woning, compleet met een berging op de begane grond, biedt niet alleen een unieke kans om een ruime stadswoning te realiseren, maar is ook strategisch gepositioneerd nabij het levendige centrum, het NS-station, uitvalswegen, diverse winkels en het stadspark.

Stap binnen en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze bovenwoning te bieden heeft. Dit is wel een woning waar een serieuze interne verbouwing dient plaats te vinden maar als je dat ziet zitten dan kan je hier wel jouw karakteristieke droomwoning in jouw persoonlijke stijl creëren.

INDELING:
Begane grond
- Entree van de bovenwoning met halletje, meterkast en trapopgang.

Eerste verdieping
- Overloop met vaste kast. Toegang tot de vertrekken van deze verdieping en trapopgang naar 2e verdieping;
- Toiletruimte;
- Keuken gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van eenvoudige keukenopstelling;
- Achterkamer/ eetkamer met en-suite deuren naar de woonkamer. Balkon gelegen aan de achterzijde ;
- Woonkamer met erkerkozijn inclusief openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde waar vandaan u levendig uitzicht heeft over de Stationsweg.

Tweede verdieping
- Overloop;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde voorzien van 2 vaste kasten;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde en voorzien van vaste kast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde en voorzien van vaste kast;
- Gedeeltelijk betegelde badkamer met wastafel en douche gelegenheid.

3e Verdieping
- Grote ruimte met eenvoudig tussenwandje en klein dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde.

Buitenshuis
- Berging op de begane grond;
- Balkon aan de achterzijde van de 1e verdieping gesitueerd op het noordwesten. Balkon aan woonkamerzijde gesitueerd op het zuidoosten;

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6012, appartementsindex 2.

ALGEMEEN
- Te moderniseren riante bovenwoning met berging op de begane grond;
- Centrale ligging nabij alle voorzieningen zoals winkels, NS station en park;
- Funderingsherstel heeft plaatsgevonden;
- Kozijnen van hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen, aardlekschakelaars;
- Verwarming woonkamer via gaskachel.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- De gehele woning heeft eenvoudige wandafwerking met lambrisering, stucwerk of schrootjes. Vloerafwerking is meestal afwezig maar deels met hardboard plaatjes. In de keuken ligt zwart/wit geblokt vinyl.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Dubbeldamseweg Noord 25

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 LW

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1933

  • Inhoud

   470 m3

  • Woonoppervlakte

   147 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   3

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Dubbeldamseweg Noord 25)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld