DORDRECHT
Doornenburg 7
€ 169.000kosten koper
Voor de starter is dit een ontzettend leuk appartement. Rustig en toch centraal gelegen in de geliefde wijk Sterrenburg III. Deze verzorgde en aantrekkelijk geprijsde 2-kamer appartement heeft een fijne woonkamer met open keuken en royaal zonnig terras van bijna 13 m², een externe berging én een eigen parkeerplaats in de onderbouw. De gelijkvloerse woning is gesitueerd op de 2e woonlaag van een representatief appartementencomplex gelegen in een rustige woonomgeving. De trapopgang wordt gedeeld...
Voor de starter is dit een ontzettend leuk appartement. Rustig en toch centraal gelegen in de geliefde wijk Sterrenburg III. Deze verzorgde en aantrekkelijk geprijsde 2-kamer appartement heeft een fijne woonkamer met open keuken en royaal zonnig terras van bijna 13 m², een externe berging én een eigen parkeerplaats in de onderbouw. De gelijkvloerse woning is gesitueerd op de 2e woonlaag van een representatief appartementencomplex gelegen in een rustige woonomgeving. De trapopgang wordt gedeeld met slechts één buurvrouw.

De indeling is praktisch. De slaapkamer is gelegen aan de rustige kant (de zijde van de binnentuin). Vanuit de slaapkamer loop je zo de badkamer in. Deze ziet er keurig uit. De wanden zijn geheel betegeld en voorzien van wastafel, ligbad, handdoekradiator en opstelling voor de wasmachine aanwezig. Op de gang tref je de meterkast, cv kast en de geheel betegelde toiletruimte aanwezig aan. Aan de achterzijde bevinden zich de lichte en ruime woonkamer met aangrenzend het royale terras. Hier kan je urenlang genieten van het zonnetje. In de half open keuken is een keurig keukenblok aanwezig. Het appartement is voorzien van een parketvloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

In de wijk Sterrenburg is een prima voorzieningenniveau aanwezig. U vindt hier onder andere winkelcentra, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en een goede aansluiting op randweg N3 die de A16 met de A15 verbindt. Recreëren kan ‘om de hoek’ in het poldergebied gebied en De Dordtse Biesbosch.

Kortom, een comfortabel appartement op geliefde locatie waar het heerlijk wonen is!


INDELING:
Begane grond (2e woonlaag)
- Entree, ruime hal met ruimte voor de garderobe, meterkast, toilet, cv kast;
- Toiletruimte. Duo bloc toilet met handwasfonteintje. De toilet is geheel betegeld. Witte en zwarte tegels op de vloer (geblokt gelegd). Op de wanden zijn dezelfde tegels gebruikt. Op de onderste helft de donkere tegels met daarboven de lichte tegels;
- Stookruimte met ophanging voor de cv ketel;
- Slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot de badkamer;
- Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine;
- Ruime terrasgerichte woonkamer gelegen aan de achterzijde;
- Half open keuken in hoekopstelling met losse vaatwasser. Deze blijft achter.


Buitenshuis
- Zonnig terras: ca. 2.50 x 5.10 m., gesitueerd op het zuiden.
- Berging (onderbouw): ca. 3.30 x 1.62 m., v.v. elektra, genummerd 53.
- Eigen parkeerplaats (onderbouw)onderbouw

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 4370, appartementsindex A50.

ALGEMEEN
- Bijdrage VvE € 121,45 per maand;
- Hardhouten kozijnen;
- Gedeeltelijk isolerende beglazing.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Tzerra HR, 2014);
- Glasvezel aansluiting;
- Appartementencomplex is voorzien van liftinstallatie maar niet tot de ingang van dit appartement.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met parket. Wandafwerking met spachtelputz.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Doornenburg 7

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 AB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1980

  • Inhoud

   175 m3

  • Woonoppervlakte

   60 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Parkeerkelder

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Doornenburg 7)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld