PAPENDRECHT
Bosweg 3
€ 325.000kosten koper
Welkom bij dit moderne begane grond appartement met groot terras, gelegen op een rustige locatie aan een doodlopende weg aan de rand van het park. Deze woning, oorspronkelijk een 3-kamer appartement, is omgetoverd tot een ruim en luchtig verblijf met één grote slaapkamer, hoewel de mogelijkheid bestaat om terug te keren naar twee aparte slaapkamers indien gewenst. Het interieur straalt moderniteit uit door wit gemarmerde laminaatvloer, fris geschilderde muren en een zwart stalen deur in de...
Welkom bij dit moderne begane grond appartement met groot terras, gelegen op een rustige locatie aan een doodlopende weg aan de rand van het park. Deze woning, oorspronkelijk een 3-kamer appartement, is omgetoverd tot een ruim en luchtig verblijf met één grote slaapkamer, hoewel de mogelijkheid bestaat om terug te keren naar twee aparte slaapkamers indien gewenst. Het interieur straalt moderniteit uit door wit gemarmerde laminaatvloer, fris geschilderde muren en een zwart stalen deur in de woonkamer.

Stap binnen in de royale woonkamer met een deur die uitkomt op een heerlijk terras dat grenst aan openbaar groen, waardoor u geniet van privacy en het rustgevende gezang van vogels. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, 3 laden vriezer en een losse vaatwasser. Bijkeuken met planken om eventuele voorraad op te bergen maar ook met ophanging van de cv-installatie en plaats voor een wasmachine. De badkamer is voorzien van strakke witte wandtegels, een inloopdouche met glazen scherm en een wastafelmeubel. Het toilet is voorzien van dezelfde witte wandtegels als de badkamer.

Dit appartement heeft een gunstige ligging met winkels in de nabije omgeving aan de Markt van Matena, winkelcentrum Wilgendonk of in het centrum van het dorp. Bovendien bevindt zich op redelijke afstand een NS-station en is er een goede busverbinding, waardoor u gemakkelijk verbinding kunt maken met de rest van de omgeving.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een fijn appartement met mooi terras en rustige ligging. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak vragen wij u te bellen met ons kantoor. Wij laten u het appartement graag zien!

INDELING:
Begane grond
- Entree van het appartement, gang met intercom installatie en toegang tot alle vertrekken;
- Toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, duobloc toiletuitrusting en fontein;
- Prettige en diepe woonkamer met groot raam en uitzicht op het openbare groen;
- Open keuken met een inrichting in hoekopstelling voorzien van afzuigunit, 4-pits gaskookplaat en losse vaatwasser (blijft achter). Tevens is er een wandopstelling met koelkast en 3 laden vriezer aanwezig;
- Bijkeuken met wandplanken voor het opbergen van voorraad artikelen, ophanging van de cv ketel en de mechanische ventilatie box alsmede de opstelplaats voor de wasmachine;
- De 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot 1 grote slaapkamer met 2 grote ramen voorzien van rolluiken. Er is een zéér grote en degelijke schuifkastenwand aanwezig. Eventueel zijn de kamers gemakkelijk weer op te delen in 2 slaapkamers door het plaatsen van een tussenmuurtje.
- Moderne en zeer praktische badkamer met witte wandtegels en grijze vloertegels, wit sanitair, wastafelmeubel met spiegelkast en hoge badkamerkast, inloopdouche met glazen scherm en designradiator.

BUITEN
- Heel fijn terras dat is gelegen direct aan openbaar grond. Je geniet hier van de rust, ruimte om u heen en een grote diversiteit aan vogelgeluiden. Het terras is ruim genoeg voor een riante eettafel met 4 stoelen en fijne zonnestoelen;
- Eigen berging voorzien van elektriciteit en een raam;
- Parkeerplaatsen voor bewoners bevinden zich direct naast het complex en bij de achteringang van het appartement en berging.

KADASTER
Gemeente Papendrecht, sectie E, nummer 2740 A3

ALGEMEEN
- Voorheen 3 kamer appartement met fijn terras aan openbaar groen;
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage € 111,- per maand;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Aluminium kozijnen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Houten voordeur en terrasdeur;
- Parkeerplaatsen praktisch direct naast het eigen terras;
- Riante berging op de begane grond;
- Zeer goede toegankelijkheid voor minder validen
- Definitief energielabel B.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen, aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha uit 2012);
- Intercominstallatie;
- Mechanisch ventilatiesysteem.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met gemarmerd laminaat. Wandafwerking met stucwerk en spachtelputz.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Bosweg 3

  • Plaats

   Papendrecht

  • Postcode

   3356 MR

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1997

  • Inhoud

   250 m3

  • Woonoppervlakte

   82 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   Noord

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Bosweg 3)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld