DORDRECHT
Baron van Boetzelaerlaan 67
€ 319.000kosten koper
Heerlijk wonen op Dubbeldam! Dat kan zonder meer in deze goed gemoderniseerde en verduurzaamde, ruime 6-kamer eengezinswoning welke fijn gelegen is aan een rustige straat met een ‘laankarakter’....
Heerlijk wonen op Dubbeldam! Dat kan zonder meer in deze goed gemoderniseerde en verduurzaamde, ruime 6-kamer eengezinswoning welke fijn gelegen is aan een rustige straat met een ‘laankarakter’.

Bij binnenkomst vallen direct de sfeervolle woonkamer én moderne (dichte) keuken met inbouwapparatuur op, die beide ruim van opzet zijn. Voorts treft u een luxe/moderne badkamer (ca. 2017) met o.a. inloopdouche, 2 moderne (separate) toiletten, maar liefst 5 slaapkamers (incl. werkkamer), een waskamer, een praktische voorzolder én een groot kunststof dakkapel.

Tevens heeft de woning diverse extra’s zoals 10 stuks geplaatste zonnepanelen (2015) en elektrisch bedienbare zonwering (2 screens en een rolluik).

De royale achtertuin op het noordoosten (met altijd een zon- én schaduwplek en een stenen berging) maakt de woning helemaal compleet.

De Baron van Boetzelaerlaan 67 heeft een gunstige ligging ten opzichte van het winkelcentrum Damplein met haar diverse winkels en de wekelijkse markt. Scholen voor lager- en voortgezet onderwijs, zwembad de Dubbel en sport- en recreatiemogelijkheden liggen in de directe nabijheid. De afslag van randweg N3 ligt op korte afstand en aansluiting op openbaar vervoer bevindt zich tevens nabij.

Kortom, een zeer complete woning op geliefde locatie met alle ingrediënten in huis om met heel veel plezier te wonen!

INDELING:
Begane grond
- Entree/ruime hal, meterkast, garderobe, trapopgang, provisiekeldertje, toilet;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden (wit), tegelvloer (zwart), wit sanitair, hangcloset, fontein en mechanische afzuiging;
- Ruime doorzon woonkamer met sfeervolle houtkachel (ter overname);
- Dichte keuken gelegen aan de achterzijde, met moderne inrichting in wandopstelling met extra wandsectie, granieten werkbladen (incl. spoelbak), hardhouten fronten (wit), lekker veel kastruimte (laden en kasten) en inbouwapparatuur: vlakscherm afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combioven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser (2020). Overig: plintverwarming, kickspace en een tuindeur.

Eerste verdieping
- Ruime overloop met toilet en trap naar de 2e verdieping;
- Modern toilet met geheel betegelde wanden (wit), tegelvloer (zwart), wit sanitair, hangcloset, fontein en mechanische afzuiging;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde, met kastenwand;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde, met balkon en elektrisch bedienbaar screen;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde, met elektrisch bedienbaar rolluik;
- Slaapkamer 4/werkkamer gelegen aan de voorzijde;
- Luxe/moderne badkamer gelegen in het midden, met fraaie wandtegels (mat wit) en plavuizenvloer (zwart), inloopdouche met hand- en stortdouche, thermostaatkraan en drain, wastafel-, spiegel-, en kastmeubel, designradiator, elektrische vloerverwarming en mechanische afzuiging.

Tweede verdieping
- Voorzolder, met schuifschotten/bergruimte in de punt;
- Waskamer gelegen aan de achterzijde, met dakkapel, opstelplaats voor wasmachine en wandkast met hangplaats van cv-combiketel;
- Slaapkamer 5 met kunststof dakkapel incl. elektrisch bedienbaar zonnescreen en schuifschotten/bergruimte in de punt.

Buitenshuis
- Voortuin: ca. 2.40 x 6.35 m., gesitueerd op het zuidwesten. Aangelegd met sierbestrating en een border;
- Achtertuin: ca. 13.00 x 6.35 m., gesitueerd op het noordoosten. Speels aangelegd met sierklinkers, betontegels, 2 borders, een mooi hardhouten vlonderterras (Bankirai), houten tuinbanken. Omheind met houten delen (deels Bankirai en deels gepotdekseld). Buitenkraan en achterom aanwezig;
- Stenen berging: ca. 8 m², voorzien van elektra, een nieuw raam, betonvloer en een houten dakvloer met bitumineuze dakbedekking.

KADASTER
- Gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 4406, groot 153 m².

ALGEMEEN
- Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie (definitief energielabel B!);
- Hardhouten kozijnen v.v. isolerende beglazing;
- Houten constructievloeren;
- Kunststof dakkapel t.p.v. achterdakvlak 2e verdieping;
- Keramisch pannendak is in het verleden vernieuwd;
- Elektrisch bedienbaar zonnescreens t.p.v. slaapkamer 2 en dakkapel 2e verdieping;
- Elektrisch bedienbaar rolluik t.p.v. slaapkamer 3;
- Gestuukte plafonds t.p.v. begane grond en 1e verdieping.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een zonnepanelengroep;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Vaillant Ecotec, 2014);
- 10 stuks geplaatste zonnepanelen (2015);
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: fijn glasvliesbehang wandafwerking. Mozaïek parketvloer (woonkamer) en lichte plavuizen (hal en keuken).
- Eerste verdieping: glasvliesbehang wandafwerking. Tapijt en overwegend laminaatvloeren.
- Tweede verdieping: glasvliesbehang wandafwerking. Tapijt en laminaat vloerafwerking.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Baron van Boetzelaerlaan 67

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3319 CL

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1960

  • Inhoud

   345 m3

  • Woonoppervlakte

   117 m2

  • Perceelgrootte

   153 m2

  • Zonligging

   Noordoost

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Baron van Boetzelaerlaan 67)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld