Herontwikkeling

DSC_1058Zoomer Makelaardij verzorgt herontwikkelingsadviezen van incourant onroerend goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkrotte woningen, oude schoolgebouwen of industriële gebouwen die hun functie hebben verloren.

Hierbij wordt een dicht netwerk ingezet van kennis en kunde om een opdrachtgever een realistisch beeld te geven van de mogelijkheden tot herontwikkeling van een incourant object in relatie tot de marktomstandigheden.

Locatie-analyse, sterkte/zwakte analyse, bestemmingsplan, bestemmingsadvies, doelgroep, kosten-indicatie en te verwachten verkoopopbrengsten maken o.a. deel uit van een herontwikkelingsadvies.

Wat kost een herontwikkelingsadvies?

De kosten hangen af van de aard en omvang van het betreffende onroerend goed alsmede de eisen waaraan het rapport vanuit de opdrachtgever dient te voldoen. Neemt u gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.

 

het-gastenhuis school-gang

Referentieproject: Het monumentale schoolgebouw aan de Vest in Dordrecht kreeg een nieuwe bestemming als het eerste Gastenhuis van Nederland. Het Gastenhuis is een nieuwe, kleinschalige zorgformule die zich richt op mensen met dementie. Meer info: https://hetgastenhuis.nl/dordrecht/