Uw ervaren partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten in en om Dordrecht

Als ervaren makelaars op de Dordtse woningmarkt dragen we ook bij aan de vernieuwing van de stad. Voor kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen en net buiten Dordrecht zijn we dé professionele partner. Wij werken samen met woningcorporaties en projectontwikkelaars. Van advies, begeleiding tot de verkoop en verhuur.

Nieuwbouw
Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwbouwprojecten waarvoor wij als verkopend makelaar optreden. Neemt u gerust contact op als u vragen heeft of als u op de hoogte wilt worden gebracht van toekomstige nieuwbouwprojecten.

De Laan van Hazewijck 
De Laan van Hazewijck is een luxe kleinschalig project in Dordrecht in de wijk Dubbeldam. Het project bestaat uit 5 bouwkavels, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 8 levensloopbestendige woningen. Alle kavels en huizen zijn succesvol verkocht.

laanvanhazewijck-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Initiatiefnemers: Pap Holding B.V. en BM Projectontwikkeling.
Verkoop:  Zoomer Makelaardij in collegiale samenwerking met Waltmann Makelaars te Dordrecht.

 

Projecten

Zoomer Makelaardij heeft de nodige ervaring met de verkoop van zogenaamde ‘uitpondprojecten’. Dit is verkopen van voormalige huurwoningen aan ‘zittende’ huurders en ook aan particuliere woningzoekenden.

Bij deze vorm van verkoop is vertegenwoordiging van de opdrachtgever (vaak een woningstichting of een institutionele belegger) van groot belang. Op basis van onze jarenlange ervaring is Zoomer Makelaardij een uitstekende partner voor woningcorporaties en projectontwikkelaars. Neem gerust contact met ons op!