UW WONING VERKOPEN?

Eén van onze makelaars komt graag bij u langs! Zoomer Makelaardij is een jong bedrijf met 25 jaar ervaring in Dordrecht, wij kennen de markt door en door en hebben een groot netwerk opgebouwd. Samen bepalen we de beste strategie naar een succesvolle verkoop van uw woning.

Hoe onderscheiden we ons?
Ervaring, vakkennis, persoonlijk contact en enthousiasme vormen de basis van onze dienstverlening. Wij hechten waarde aan heldere communicatie met persoonlijk contact en korte lijnen. We onderscheiden ons door visie, passie, doorzettingsvermogen en durf en bieden u graag een zorgeloos verkoopproces.

Woningpresentatie van topkwaliteit
Onder het mom van ‘een beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ zorgt Zoomer Makelaardij voor een professionele presentatie van uw woning. Wij werken hiervoor samen met Monique van Liempd van QCreationZ uit Dordrecht, een professionele vastgoedfotografe en woonstyliste.
Samen hebben wij een uitgekiend presentatiepakket voor u samengesteld. Een slimme bundeling van verschillende mediaproducten zorgt niet alleen voor een optimale presentatie van uw woning, maar ook voor een goede online vindbaarheid op Funda en andere woningsites.

Ons presentatiepakket bestaat uit:

  • Luxe fotografie van de woning met verkoopstyling (onbeperkt aantal foto’s)
  • Blauwe lucht garantie bij de buitenfoto’s
  • Een 360°-foto voor een ruimtelijke impressie
  • Woonvideoclip met pakkende testimonials van de bewoners. Als voorbeeld:
  • Nameten beschikbare plattegronden, indien deze niet beschikbaar zijn dan wordt de woning exact ingemeten
  • Plattegronden of eigen plattegrondschetsen geschikt maken voor presentatie op Funda
  • Een m²/m³ meetrapport

Promotie
Om uw woning onder de aandacht te brengen zetten we in overleg doordachte middelen in. Naast het traditionele TE KOOP bord, de verkooppresentatie en de plaatsing op funda.nl, zetten we uw woning ook op onze website en maken we promotie via social media.

In onderstaand model ziet u de te volgen stappen als u uw woning via Zoomer Makelaardij wenst te verkopen.