DORDRECHT
Zuilenburg 56
€ 350.000kosten koper
Een mooie hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin gelegen in de geliefde wijk Sterrenburg III. Voortreffelijke ligging met veel privacy door de groenvoorzieningen rondom de woning. Praktisch is de parkeergelegenheid op eigen terrein en comfortbel is de inrichting van de woning. Op de begane grond is er een moderne zwarte keukeninrichting en een tuingerichte woonkamer. Op de begane grond is er overigens vloerverwarming aanwezig. Op de verdiepingen zijn er maar liefst 5 slaapkamers. Alle kamers...
Een mooie hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin gelegen in de geliefde wijk Sterrenburg III. Voortreffelijke ligging met veel privacy door de groenvoorzieningen rondom de woning. Praktisch is de parkeergelegenheid op eigen terrein en comfortbel is de inrichting van de woning. Op de begane grond is er een moderne zwarte keukeninrichting en een tuingerichte woonkamer. Op de begane grond is er overigens vloerverwarming aanwezig. Op de verdiepingen zijn er maar liefst 5 slaapkamers. Alle kamers hebben goede afmetingen en zijn keurig gestoffeerd. De badkamer is geheel betegeld en o.a. voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset. Op de 2e verdieping is er een kunststof dakkapel en een nokverhoging aanwezig.

Aan de voorkant van de woning is er zogezegd de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Daarnaast is er nog een externe stenen bergruimte te vinden aan de voorzijde. De hoekwoning beschikt ook over een zijtuin, deze is afgeschermd met een poort. Via de zijtuin komt u terecht in de achtertuin, deze biedt veel privacy vanwege de vrije ligging aan de achterzijde.

Deze leuke hoekwoning ligt centraal gelegen bij directe uitvalswegen zoals de N3 en de A16, daarnaast zijn voorzieningen als (basis)scholen, winkels, sportverenigingen en de Elzen op loopafstand.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, meterkast en toilet;
- Toilet, met deels betegelde wanden, wandcloset en fontein;
- Woonkamer: met deur naar de achtertuin, kast met 5-groeps vloerverwarming;
- Open keuken, met kunststof overtrokken hoekopstelling voorzien van diverse onder- en bovenkasten en de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, oven, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en een close-in boiler.

Eerste verdieping
- Overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer, trap naar de 2e verdieping en de vaste kast;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde, wanden geheel betegeld, voorzien van elektrische vloerverwarming, douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
- Overloop met ophanging van de cv-ketel, airco, wasmachine aansluiting en wastafelmeubel;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde. Lekkere grote kamer door de nokverhoging. Verder voorzien van kunststofkozijn inclusief een handbediende rolluik en verwarmd via infrarood paneel;
- Slaapkamer 5, gelegen aan de voorzijde. Ook dit is een grote slaapkamer door de dakkapel welke zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. Verwarming via een infrarood paneel.

Buitenshuis
- Voortuin is deels bestraat ten behoeve van een parkeerplek,. Verder treft u hier de stenen berging en de ingang van de zijtuin;
- Zijtuin voorzien van overkapping voor de fietsen, deels bestraat en deels kunstgras;
- De ruime achtertuin biedt veel privacy door ligging en hoge begroeiing. Omheind met degelijke schuttingen en inrichting met deels houtenvlonder, gras en beplanting.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 7812, groot 184 m².

ALGEMEEN
- Hoekwoning;
- Parkeren op eigen terrein;
- Unieke ligging met veel privacy;
- Keukenkozijn voorzijde vervangen (2011);
- 5 Slaapkamers;
- Dakkapel en nokverhoging;
- Geen asbest aanwezig.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 10 groepen, aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte Cv-ketel uit 2011;
- Vloerverwarming in de woonkamer;
- Badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: Wandafwerking met glasvliesbehang. Vloerafwerking met plavuizen.
- Eerste verdieping: Wandafwerking met deels glasvliesbehang en deels behang. Vloerafwerking met laminaat.
- Tweede verdieping: Wandafweking met glasvliesbehang. Vloerafwerking met laminaat.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Zuilenburg 56

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 VB

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1976

  • Inhoud

   365 m3

  • Woonoppervlakte

   120 m2

  • Perceelgrootte

   184 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Zuilenburg 56)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld