DORDRECHT
Voorstraat 288A
€ 189.000kosten koper
Hartje, maar dan ook echt hartje centrum! Hartstikke leuk 2-kamerappartement aan de Voorstraat tussen de Visstraat en de Vriesestraat. Ideaal om alle centrumvoorzieningen binnen handbereik te hebben en op loopafstand (ca. 10 minuten) van NS-station Dordrecht Centraal. ...
Hartje, maar dan ook echt hartje centrum! Hartstikke leuk 2-kamerappartement aan de Voorstraat tussen de Visstraat en de Vriesestraat. Ideaal om alle centrumvoorzieningen binnen handbereik te hebben en op loopafstand (ca. 10 minuten) van NS-station Dordrecht Centraal.

Dit gelijkvloerse appartement (type galerijwoning) maakt deel uit van een kleinschalig jaren-80 appartementencomplex en is gesitueerd op de 1e verdieping/ woonlaag boven de winkelplint. Via een afsluitbare entree en een trapopgang bereik je het appartement. Eenmaal ter hoogte van de 1e verdieping is er een verrassend grote buitenplaats, waar het bij goed weer goed vertoeven in met medebewoners van het complex. Hier tref je ook de praktische berging (ca. 4 m²) voor je fiets (onmisbaar in de binnenstad) en je opslagspullen.

Het appartement zelf is ca. 46 m² groot en beschikt naast de woonkamer met open keuken over een meterkast, een stookkast, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Bij uitstek geschikt voor starters of voor een ‘die-hard’ vrijgezel die gewoon betaalbaar en overzichtelijk wil wonen en wil zich omringen met alle verleidingen van de binnenstad.

De keuken (met uitgebreide apparatuur) en de badkamer zijn modern en de vloerafwerking is van pvc. Zonder al te veel moeite is het appartement snel te betrekken.

Zie je jezelf hier wel zitten? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!


INDELING:
Begane grond (1e verdieping)
- Entree, gang, meterkast, stookkast, deuren naar de badkamer en de woonkamer;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel, een douchecabine, een hangcloset, een designradiator en de opstelplaats t.b.v. wasmachine en wasdroger;
- Gezellige woonkamer aan de Voorstraatzijde;
- Open keuken met moderne inrichting in hoekopstelling (witte kleurstelling) met enkele rvs spoelbak, een betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten en laden, app.: recirculatie afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een koel-/ vriescombinatie.

Buitenshuis
- Gemeenschappelijk buitenplaats.
- Berging, afm. ca. 1.51 x 2.67 m., steen gebouwd.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 4203 A5 (appartement).
- Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 4203 A14 (berging).
ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Energielabel C, geldig tot 4 september 2029;
- Kunststof kozijnen met draai-/ kiep ramen en isolerende beglazing;
- Bijdrage VvE € 83,90 per maand, Vereniging van Eigenaars Voorstraat 288A – 290C te Dordrecht. Beheerder: MVGM;
- Rijksmonument (geldt voor een deel van het appartementencomplex) en ligging in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2014) i.c.m. radiatoren;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Videofooninstallatie;

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: wanden zijn deels afgewerkt met behang en deels met stucwerk. Pvc vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de plattegronden!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Voorstraat 288A

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 ET

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1986

  • Inhoud

   145 m3

  • Woonoppervlakte

   46 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Voorstraat 288A)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld