DORDRECHT
Vondelstraat 4
€ 219.900kosten koper
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol, u kunt uw gegevens achterlaten via funda dan zetten we u op de reservelijst. ...
Op dit moment zitten alle kijkmomenten vol, u kunt uw gegevens achterlaten via funda dan zetten we u op de reservelijst.

Ontzettend degelijk, keurig bewoonde en verrassend leuke tussenwoning met tuin op het zuiden. Dit woonhuis heeft een prachtig gedecoreerde gevel en onderscheid zich hiermee in positieve zin van andere woningen in de straat Het woonhuis heeft een leuke ligging in het begin van de straat nabij Krispijnseweg en Weizigtpark. Verrassend is ook de grote woonkamer met zijn mooie Quickstep laminaatvloer en nette wandafwerking. De keuken bevindt zich in de aanbouw en heeft alle wenselijke inbouwapparatuur te bieden. Via de keuken kan je je naar de tuin op het zuiden begeven.
Op de verdieping zijn er 2 goede slaapkamers. De voormalige douchecel is omgebouwd tot wasruimte. De tussenkamer is omgetoverd tot badkamer met douchecabine en wastafelmeubel. Voor de spulletjes die je niet dagelijks nodig hebt is er een bergzolder aanwezig.

Deze mooie tussenwoning ligt op een aantrekkelijke locatie. Wijkwinkels aan de Krispijnseweg, Weizigtpark maar ook het stadscentrum en NS station zijn binnen enkele minuten te voet bereikbaar. Er zijn bovendien goede uitvalswegen de stad uit. Dat is nog eens ideaal!

Maak snel een afspraak voor deze mooie tussenwoning!

INDELING
Begane grond
- Entree met hal, toiletruimte en meterkast;
- Keurige toiletruimte. Geheel voorzien van vloer en wandbetegeling en wandcloset;
- Meterkast;
- Royale woonkamer met mooie Quickstep laminaatvloer. Deur met trap naar de verdieping. Aan de achterzijde de keukenaanbouw. De balken aan het plafond zijn sierbalken;
- Keuken gelegen in de aanbouw aan de achterzijde. De keuken betreft een neutrale keukenopstelling met koel-/vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven magnetron, ophanging huurgeiser. Deur naar de tuin/achterplaats.

Verdieping
- Overloop;
- Wasruimte met betonvloer en aansluiting voor wasmachine en droger
- Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde en voorzien van dakkapel en schuifkastenwand;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde en voorzien van schuifkastenwand;
- Balkon aan de achterzijde gesitueerd op het zuiden;
- Badkamer met plavuizen vloer en wandafwerking met wandtegels gecombineerd met houten delen. Douchecabine en wastafelmeubel. Natuurlijke ventilatie.

Bergvliering
- Vliering t.b.v. opslagdoeleinden. Bereikbaar via vlizotrap.

BUITENSHUIS
- Tuin met ideale zonligging op het zuiden. De tuin is voorzien van nette bestrating en degelijke erfafscheiding alsmede enkele groenborders.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 2999, groot 74 m².

ALGEMEEN
- Werkelijk keurig bewoonde woning en netjes onderhouden;
- Gefundeerd ‘op staal’;
- Keurig onderhouden woning met prachtige gevel;
- Dakpannen, tengels en panlatten in 1989 vervangen;
- Houten kozijnen en deels voorzien van dubbel glas;
- Tuin op het zuiden

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar;
Verwarming via nieuwe kachel. Warmwatervoorziening via een huur geiser (wilt u het contract niet overnemen dan kan het contract worden beëindigd bij Eneco).


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: vloerafwerking met mooie Quickstep laminaatvloer. Wandafwerking met spachtelputz en behang;
- Verdieping: vloerafwerking met vloerbedekking. Wandafwerking met behang en gesausde wanden.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Vondelstraat 4

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 BR

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1909

  • Inhoud

   298 m3

  • Woonoppervlakte

   77 m2

  • Perceelgrootte

   74 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Vondelstraat 4)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld