DORDRECHT
Vest 109
€ 469.000kosten koper
OPEN HUIS. Is dit jouw droomhuis? Kom dan zaterdag 18 maart a.s. tussen 10:30-12:00 langs om de woning te bezichtigen....
OPEN HUIS. Is dit jouw droomhuis? Kom dan zaterdag 18 maart a.s. tussen 10:30-12:00 langs om de woning te bezichtigen.

Dubbele bewoning mogelijk lees snel verder....Karaktervolle 5-kamer stadswoning met tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde op de Spuihaven.

Vaak worden we verrast in de Dordtse binnenstad door wat er achter een voorgevel schuil gaat, dat is bij deze (eind)woning niet anders. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met keukenblok met hierachter een slaapkamer met aansluitend een badkamer. Hierdoor is inwoning door een kind of ouder een optie, maar behoort bijvoorbeeld een bed & breakfast ook tot de mogelijkheden. De 1e verdieping biedt een heerlijke en sfeervolle woonkamer in combinatie met een open keuken met trendy recente inrichting met diverse apparatuur (+ een balkon) en een toilet. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne 2e badkamer. De via een vlizotrap bereikbare vliering is erg praktisch voor het opbergen van uw spullen.

Vroeger was er in deze woning (in combinatie met het buurpand) een steenhouwerij gevestigd, het opschrift op de gevel samen met het jaartal 1903 herinnert hier nog aan. Het pand heeft de status van een Gemeentelijk Monument. Bijzonder is dat deze woning vanaf de stadzijde van de Vest als een van de weinige panden hier een vrij uitzicht heeft op een plantsoen en de Spuihaven.

De op het noordwesten gesitueerde tuin zorgt ervoor dat u ook een prima buiten heeft om te ontspannen. Goed om te weten is dat het ook rustig wonen is op deze locatie.

De woning ligt naast het mooie complex van het Dordrechts Museum en uiteraard heeft u alle voordelen van de Dordtse binnenstad binnen handbereik, zoals de weekmarkt, The Movies, gezellige horeca, openbaar vervoer en winkels om te kunnen shoppen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal met deur naar woonkamer begane grond en (afsluitbare) deur naar trappenhuis 1e verdieping;
- Woonkamer aan de voorzijde met meterkast en een keukenblok met enkele rvs spoelbak, een betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap, 4-pits gaskookplaat op glas en een losse vaatwasser. Plafond met spots en een speels hoogteverschil.
- Slaapkamer met een klein wastafelmeubel, plafond met spots en een speels hoogteverschil, steektrap naar praktische bergentresol (opstelplaats cv-combiketel t.b.v. de begane grond) en toegang tot badkamer;
- Moderne badkamer met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, zwart sanitair, douche met stortkop en drainafvoer, hangcloset, designradiator en opstelplaats t.b.v. een wasmachine.

Eerste verdieping
- Overloop met toilet en trap naar 2e verdieping. Een hooggeplaatst raam in de achtergevel zorgt hier voor een fijne lichtinval;
- Luxe toilet met gedeeltelijk betegelde wanden (natuursteen t.p.v. achterwand toilet), natuurstenen vloer (met elektrische vloerverwarming), wit sanitair, hangcloset en fontein;
- Sfeervolle woonkamer met hoog plafond met sierbalen aan de voorzijde en een Barbas open haard met een zandstenen schouw;
- Open keuken aan de achterzijde met een trendy zwarte inrichting in een T-/ schiereiland opstelling met een enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden en een carrouselkast, app.: een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een combi-oven. Deur naar balkon.

Tweede verdieping
- Overloop met vlizotrap naar bergvliering, dakraam naar trappenhuis, praktische nis met opstelplaats t.b.v. wasmachine en droger;
- Slaapkamer 1 aan de voorzijde met schuifdeurkast (met nog ruimte hierachter) en een plafond met spots;
- Slaapkamer 2 aan de achterzijde met schuifdeurkast en een plafond met spots;
- Slaapkamer 3 in het midden van de verdieping met een dakkapel, een vaste kast en een plafond met spots;
- Moderne badkamer met dakkapel, geheel betegelde wanden, plavuizen vloer (met elektrische vloerverwarming), design wastafelmeubel, douche met thermostaatkraan, drain en stortkop.

Vliering
- Bevloerde bergvliering met 2 dakramen en opstelplaats cv-combiketel t.b.v. de verdiepingen.

Buitenshuis
- Achtertuin: ca. 6.54 m diep en ca. 5.06 m breed, gesitueerd op het noordwesten. Omheind (2/3e) met achterom. Onderhoudsvrij aangelegd met betontegels en een opstandborder. Houten overkapping i.c.m. met een (fietsen)berging (betontegelvloer en v.v. elektra).
- Woning breed balkon van beton met stalen spiltrap naar de tuin. Buitenkraan en een stroompunt.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 4513, groot 91 m².

ALGEMEEN
- Mogelijkheid is aanwezig voor dubbele bewoning voor inwonende kind of ouders of bijvoorbeeld B&B;
- Gemeentelijk Monument;
- Beschermd stadsgezicht;
- Enkelbestemming: ‘Gemengd-1’;
- Fundering op staal in metselwerk;
- Beton pannendak;
- Houten vloeren, m.u.v. de begane grond en t.p.v. de badkamer 2e verdieping (beton);
- Dakisolatie t.p.v. 2e verdieping;
- Begane grond gedeeltelijk v.v. voorzetwanden;
- Linker buitenmuur begane grond van buitenaf geïsoleerd;
- Isolerende beglazing (de voordeur uitgezonderd);
- Slaapkamer begane grond v.v. kunststof bovenramen (2 stuks);
- Kunststof kozijn t.p.v. badkamer 2e verdieping;
- De woning is tussen ca. 2010 en ca. 2019 gerenoveerd, o.a.: nieuwe waterinstallatie, nieuwe gasinstallatie, nieuwe cv-installatie, nieuwe elektra installatie, nieuwe riolering, nieuwe zinken goten en renovatie dakkapellen;
- De badkamer op de begane grond is in 2020 geïnstalleerd;
- Keuken 1e verdieping is in 2020 geplaatst;
- Vanuit het Dordrechts Museum bezien is dit het enige pand dat via de beveiligde ‘doorloopstraat’ toegang heeft tot de achtertuin.TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 9 groepen met aardlekbeveiliging, een 2-fase groep en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening begane grond via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2010);
- Verwarming en warmwatervoorziening verdiepingen via een gasgestookte cv-combiketel (Intergas HRE Kombi Kompakt, ca. 2010);
- Elektrische vloerverwarming t.p.v. toilet 1e verdieping en badkamer 2e verdieping;
- Intercominstallatie t.p.v. 1e verdieping;
- Glasvezelaansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte en gesausde wanden. Licht eiken parketvloer in visgraat motief en plavuizen.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: sierpleister wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Eindwoning

  • Adres

   Vest 109

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 TT

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1903

  • Inhoud

   500 m3

  • Woonoppervlakte

   139 m2

  • Perceelgrootte

   91 m2

  • Zonligging

   Noordwest

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   Beschermd stads of dorpsgezicht, Monument

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Vest 109)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld