DORDRECHT
Venuslaan 20
€ 389.000kosten koper
In de jaren-70 bouwde men nog royale eengezinswoningen op grote percelen. Deze hoekwoning met garage in Sterrenburg I is hiervan een schoolvoorbeeld met ca. 128 m² gebruiksoppervlakte en 231 m² perceelgrootte. Al direct bij binnenkomst ervaart u de ruime opzet van de woning. ...
In de jaren-70 bouwde men nog royale eengezinswoningen op grote percelen. Deze hoekwoning met garage in Sterrenburg I is hiervan een schoolvoorbeeld met ca. 128 m² gebruiksoppervlakte en 231 m² perceelgrootte. Al direct bij binnenkomst ervaart u de ruime opzet van de woning.

Deze woning beschikt naast de woonkamer en de keuken o.a. over een praktische bijkeuken, een toilet, 4 slaapkamers (waarvan 1 met balkon) en een badkamer met o.a. een douchecabine en een toilet.

De achtertuin is gesitueerd op het zuiden, het is hier bij goed weer dan ook goed vertoeven. De vanuit de achtertuin bereikbare garage maakt deze woning extra aantrekkelijk. De grote voortuin geeft de woning extra cachet.

De directe omgeving is ruim van opzet en aan de voorzijde kijkt u uit op een grote groenstrook, een heel prettig uitzicht dus. De woning ligt op loopafstand van het populaire winkelcentrum Sterrenburg en via de nabij gelegen opritten van de N3 is er een uitstekende aansluiting op de rijkswegen A15 en A16. Het voorzieningenniveau in de wijk Sterrenburg is prima (scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, maatschappelijke en religieuze functies e.d.). Voor de deur en in de directe omgeving zijn meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen langs de openbare weg.

U leest het, een heerlijke familiewoning met daarbij de garage om te kunnen klussen of om uw auto of motor te kunnen stallen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, grote hal, meterkast, open trap naar 1e verdieping, toilet;
- Toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, een hangcloset en een fontein. Natuurlijke ventilatie;
- Fijne doorzonwoonkamer met aan de voorzijde ‘groen uitzicht’, een tuindeur en travertin vensterbanken;
- Dichte keuken met recht keukenblok met enkele rvs spoelbak, betegelde achterwand, onderkasten, app.: rvs afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven en een vaatwasser. Gedeeltelijk betegelde wanden. Voorraadkast. Deur naar de bijkeuken;
- Praktische bijkeuken met gedeeltelijk betegelde wanden, een tegelvloer, opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger. Gipsplaten plafond.

Eerste verdieping
- Overloop met inbouwkast en een open trap naar de 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, balkon;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, vaste kast;
- Badkamer, gelegen aan de voorzijde met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, wastafel, douchecabine, hangcloset en een designradiator. Mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
- Overloop/ voorzolder met een nieuw Velux dakvenster, opstelplaats cv-combiketel en een wastafelmeubel. Bergruimte achter knieschotten;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde met Velux dakvenster. Bergruimte achter knieschotten.

Buitenshuis
- Voortuin: gesitueerd op het noorden, afgezet met een laag hekje. Aangelegd met een border en een grindtegelpad naar de voordeur. Zij-achterom.
- Achtertuin: gesitueerd op het zuiden. Omheind met achterom en een deur naar de garage. Aangelegd met betontegels (30 x 30 cm.) en een border.
- Garage: ca. 6.00 x 2.90 m., halfsteens gebouwd, plaatstalen elektrisch bedienbare kanteldeur, betonvloer, gipsplaten plafond, v.v. elektra.


KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4321, groot 231 m².


ALGEMEEN
- Keramische dakpannen;
- Na-geïsoleerde spouwmuren;
- Houten kozijnen;
- Gedeeltelijk isolerende beglazing;
- Energielabel D, geldig tot 02-11-2028;
- Elektrisch bedienbaar rolluik t.p.v. slaapkamer 2 en 3;
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm achterkant woonkamer;
- Betonnen vloeren m.u.v. de houten zolder/ 2e verdiepingsvloer;
- Zogenaamd ‘zachte plek’ in plafond woonkamer t.b.v. het eventueel kunnen installeren van een open haard.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit 7 groepen, 2 extra groepen en een aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Calenta, ca. 2014);
- Warmwater voorziening in de keuken geschiedt middels een plintboiler;
- Mechanische ventilatie;
- Glasvezel aansluiting.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: spachtelputz wandafwerking. Eiken visgraat parketvloer met wengé sierbies en een natuurstenen vloerafwerking.
- Eerste verdieping: spachtelputz en spuitwerk wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Tweede verdieping: spachtelputz en structuurverf wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Venuslaan 20

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3318 JX

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1971

  • Inhoud

   380 m3

  • Woonoppervlakte

   127 m2

  • Perceelgrootte

   231 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Vrijstaand steen

  • Energieklasse

   D

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Venuslaan 20)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld