DORDRECHT
Van Ravesteyn-erf 40
€ 300.000kosten koper
2
103 m²
W
De appartementencomplexen aan de Van Ravesteyn-erf markeren de grens tussen de woonwijk en het recreatieve wandelgebied langs de Wantij. Het is hier rustig wonen en toch dichtbij alle wijkvoorzieningen. In 1 van deze wit gepleisterde complexen bieden wij een fraai 3 kamer appartement aan, gelegen op de 2e verdieping. Het appartement bemeet maar liefst 103 m². Dat is comfortabel wonen! Er is een grote woonkamer van ca. 36 m² en een half open keuken met rechte wandopstelling. De keuken is...
De appartementencomplexen aan de Van Ravesteyn-erf markeren de grens tussen de woonwijk en het recreatieve wandelgebied langs de Wantij. Het is hier rustig wonen en toch dichtbij alle wijkvoorzieningen. In 1 van deze wit gepleisterde complexen bieden wij een fraai 3 kamer appartement aan, gelegen op de 2e verdieping. Het appartement bemeet maar liefst 103 m². Dat is comfortabel wonen! Er is een grote woonkamer van ca. 36 m² en een half open keuken met rechte wandopstelling. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleuren en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Handig is ook de bijkeuken. Hier bevindt zich de cv ketel en is er voldoende plaats om wat voorraden aan te houden. Er zijn 2 grote slaapkamers. De badkamer is keurig betegeld, er is een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en badkamerkast aanwezig. Ook de toiletruimte is keurig betegeld en voorzien van wandcloset. Het ruime balkon op het westen is een zeer positief punt van dit appartement. Het is te betreden via de woonkamer en de grootste slaapkamer. U leest het goed; dit is een heerlijk en representatief appartement op zeer goede locatie.

In de wijk treft u alle nodige wijkvoorzieningen aan, zoals winkels, busverbinding en NS station. Wel zo praktisch! Maar ook voor het recreëren is dit een ideale locatie want de Wantijdijk ligt letterlijk om de hoek. Je loopt zo de Nieuwe Dordtse Biesbosch, Merwelanden en het polderlandschap bevinden zich in de directe nabijheid.


INDELING:
Begane grond
- Entree met intercom installatie, lift en trappenhuis. U vindt hier ook toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping
- Entree appartement/ ruime centrale hal, toilet, technische ruimte, meterkast;
- Geheel betegelde toiletruimte, wandcloset en fontein. Wanden met licht gemarmerde wandtegels en zwarte bies. Vloertegels zijn zwart/wit gemarmerd
- Badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en badkamerkast. De vloer is betegeld met grijze vloertegels en de wanden met witte wandtegels gecombineerd met licht grijze bies van dezelfde tegels;
- Slaapkamer I met deur naar balkon;
- Slaapkamer II;
- Royale woonkamer met deur naar balkon;
- Ruim balkon gesitueerd op het westen. Het balkon is voorzien van houtkleurige kunststof vlonderdelen;
- Halfopen keuken met rechte wandopstelling. De neutrale keuken heeft witte frontjes en een zwart aanrechtblad, inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven en vaatwasser;
- Bijkeuken met opstelplaats van de cv-combiketel, wasdroger, wasmachine en evt. een handige plek om de koelkast te plaatsen.


BUITENSHUIS
- Balkon: ca. 9 m², gesitueerd op het westen.
- Berging begane grond: ca. 6 m², voorzien van elektra, werkbank en kast.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Y, nummer 5543, A-9

ALGEMEEN
- Fraai en zeer representatief 3 kamer appartement met balkon op het westen;
- Praktische berging op de begane grond;
- Gezonde en actieve VvE, bijdrage ca. € 163,- per maand;
- Energielabel A geldig tot 18-01-2032;
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Kunststof kozijnen t.p.v. woonkamer en keuken;
- Houten kozijnen t.p.v. slaapkamers en balkondeur woonkamer.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen, aardlekschakelaar en 3-fase aansluiting;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta 28C uit 2006);
- Intercominstallatie;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met een houten parketvloer (hal en woonkamer), houtlook laminaatvloer (slaapkamers) en vinyl (keuken). Wandafwerking met spachtelputz.


Disclaimer
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Van Ravesteyn-erf 40

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 DH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1995

  • Inhoud

   320 m3

  • Woonoppervlakte

   103 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Van Ravesteyn-erf 40)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld