DORDRECHT
Van Limburg Stirumplantsoen 10
€ 189.000kosten koper
We hebben zoveel bezichtigingsaanvragen ontvangen dat we een bezichtigingsstop in hebben moeten lassen. U kunt zich wel laten noteren op de reservelijst door een mail naar info@zoomermakelaardij.nl te sturen....
We hebben zoveel bezichtigingsaanvragen ontvangen dat we een bezichtigingsstop in hebben moeten lassen. U kunt zich wel laten noteren op de reservelijst door een mail naar info@zoomermakelaardij.nl te sturen.Klusser? Dit is de topwoning voor jou! Bent u op zoek naar een leuke woning, gunstig gelegen aan een rustig, groen en kindvriendelijk plantsoen? Dan is dit uw kans! Deze ruime hoekwoning met grote tuin. Een kluswoning met potentie dat je kunt veranderen naar je eigen smaak.

Deze woning ligt in de wijk Crabbehof. Het plantsoen is ruim van opzet en vanuit de woning heb je dan ook vrij zicht op het grote grasveld. De grond van deze woning is uitgegeven op erfpacht.

De woning heeft twee woonlagen. Op de begane grond treft u een doorzon woonkamer met open haard en een dichte keuken welke tevens toegang biedt tot de achtertuin. De keuken zelf heeft een eenvoudige keukenopstelling.

Via de trap in de hal bereikt u de verdieping. Hier bevinden zich de badkamer en maar liefst 4 slaapkamers waarvan 1 met balkon.

De woning heeft zowel een voor-, zij- als achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een praktische stenen berging, waar ook de CV-combiketel is geplaatst.

De woning ligt aan een plantsoen met alleen bestemmingsverkeer, waardoor het een rustige en kindvriendelijke ligging heeft. Daarnaast bevindt de woning zich op loop-/ fietsafstand van het winkelcentrum Crabbehof, het NS-station Dordrecht Zuid, (basis)scholen, maatschappelijke en religieuze voorzieningen. Tevens zijn uitvalswegen als de N3, A15 en A16 in de buurt gelegen.


INDELING:
Begane grond
- Entree, hal en meterkast;
- Gang, trapkast, toilet en praktische kelderkast;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden en plavuizenvloer;
- Dichte keuken gelegen aan de achterzijde. Keukeninrichting in rechte keukenopstelling met een betegelde achterwand, een dubbele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en laden, app; afzuigkap schouwmodel en een 4-pits gasfornuis met een oven. Deur naar de achtertuin;
- Een doorzonwoonkamer met open haard;

Verdieping
- Overloop met toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde met een inbouwkast;
- Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met een deur naar het balkon;
- Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde, met geheel betegelde wanden, een granitovloer, wastafel en een inloopdouche.


Buiten
- De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting. Aan de zijkant van de woning is er een poort welke toegang geeft tot de zij- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een stenen berging. Daarnaast beschikt de tuin over een achterom.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie M, nummer 1194, groot 195 m²

ALGEMEEN
- Kluswoning;
- Gedeeltelijk geïsoleerde beglazing;
- Energielabel F;
- Plat dak v.v. bitumineuze dakbedekking;
- Achterzijde v.v. kunststof kozijnen;
- Grond is uitgegeven in erfpacht door gemeente Dordrecht met een canon van € 650,-- per half jaar. De canon is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 2 groepen;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Ecomline hr, ca. 2007);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gedeeltelijk spachtelputz, houten wandbekleding en steenstrips. De vloer is afgewerkt met plavuizen.
- Verdieping: gedeeltelijk houten wandbekleding, behang en gestuukte wandafwerking. De vloer is afgewerkt met vinyl en vloerbedekking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Hoekwoning

  • Adres

   Van Limburg Stirumplantsoen 10

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3317 GP

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1958

  • Inhoud

   320 m3

  • Woonoppervlakte

   94 m2

  • Perceelgrootte

   195 m2

  • Zonligging

   Zuid

  • Slaapkamers

   4

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   Kluswoning

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Van Limburg Stirumplantsoen 10)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld