DORDRECHT
Van Eesterenplein 236
€ 400.000kosten koper
In het kleinschalige en representatieve appartementencomplex Loswalstaete komt zelden een appartement te koop. In de afgelopen ca. 11 jaar is hier geen enkel appartement verkocht en sinds de bouw in 1999 is dit pas het 4e appartement wat van eigenaar verwisselt van de in totaal 17 appartementen. Dit zegt voldoende over het wonen en leven in dit gebouw op deze locatie. ...
In het kleinschalige en representatieve appartementencomplex Loswalstaete komt zelden een appartement te koop. In de afgelopen ca. 11 jaar is hier geen enkel appartement verkocht en sinds de bouw in 1999 is dit pas het 4e appartement wat van eigenaar verwisselt van de in totaal 17 appartementen. Dit zegt voldoende over het wonen en leven in dit gebouw op deze locatie.

Dit royale en uitstekend ingedeelde 3-kamer appartement (ca. 111 m²) is gesitueerd op de 1e verdieping en beschikt over een balkon op het zuiden, een grote eigen berging op de begane grond en een onoverdekte parkeerplaats op het parkeerterrein van het complex. De zichtlijnen vanuit het appartement zijn levendig en afwisselend, zo is er zicht op winkelcentrum Bieshof, een parkeerterrein en de groene Loswalweg.

Zeer recent is het appartement voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Het definitieve energielabel is A. De VvE is actief en solide en wordt intern beheerd. Er is sprake van goed buurschap in het complex.

Naast de aantrekkelijke woonkamer, is er een open keuken (met diverse apparatuur) waaraan het balkon grenst, zijn er 2 grote slaapkamers, een separaat toilet, een inpandige badkamer (met o.a. ligbad en douchecabine) en een technische ruimte.

Praktisch is natuurlijk dat er veel voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals de winkels van winkelcentrum Bieshof, diverse supermarkten, de horeca van El Bonito en grand-café Boekmans, NS-station Stadspolders, een huisartsenpost, religieuze en maatschappelijke voorzieningen. En natuurlijk is getijdenrivier het Wantij ‘om de hoek’ en via de Wantijdijk bent u met de fiets zo in de gezellige Dordtse binnenstad en de Nieuwe Dordtse Biesbosch.

De prijs van € 400.000,- k.k. is een richtprijs.

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal, brievenbussen, bellentableau en liftinstallatie.

Eerste verdieping
- Entree, L-vorm hal, toilet, technische ruimte, toegang tot de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer;
- Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, pergamon sanitair, hangcloset en fontein;
- Technische ruimte met opstelplaats cv-combiketel, hangplaats unit mechanisch ventilatiesysteem en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine en de wasdroger;
- Royale woonkamer met volop daglichttoetreding en uitzicht op de directe omgeving;
- Open keuken met aluminium schuifpui naar balkon, keukeninrichting in hoekopstelling (licht, essen motief) met 1,5 rvs spoelbak, betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser, een koel-/ vriescombinatie en een magnetron;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de oostzijde van het complex
- Slaapkamer 2, gelegen aan de zuidzijde van het complex;
- Inpandige badkamer met grotendeels betegelde wanden, tegelvloer, pergamon sanitair, een wastafelmeubel met kastruimte en een spiegel, een douchecabine, een ligbad en een cv-radiator.

Buitenshuis
- Balkon, afm. ca. 2.70 x 2.80 m., gesitueerd op het zuiden.
- Eigen berging, afm. ca.4.25 x 2.08 m., gesitueerd op de begane grond, v.v. elektra.
- Onoverdekte parkeerplaats op eigen terrein van het complex met parkeergelegenheid voor één auto.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie R, complex aanduiding 5793 A5

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw;
- Zeer recent geplaatste kunststof kozijnen met triple glas (hiervoor is de VvE een duurzaamheidslening aangegaan in september 2022 met een looptijd van 20 jaar bij het Nationaal Warmtefonds. Rentebetalingen en aflossingen worden vanuit de VvE bijdrage betaald);
- De oorspronkelijke aluminium schuifpui is voorzien van normaal dubbel glas (ambitie van de VvE is om deze puien binnen 5 jaar te vervangen en te voorzien van HR++ glas);
- Op het dak van het complex zijn 30 stuks zonnepanelen geïnstalleerd t.b.v. het elektraverbruik van de lift en de algemene ruimten (led verlichting);
- Elk appartement is aangesloten op een brandmeldinstallatie van het complex via een rookmelder (sirene);
- Energielabel A;
- Bijdrage VvE bedraagt € 173,30 per maand incl. glasbewassing;
- De bijdrage VvE wordt jaarlijks met 2% verhoogd, tenzij er redenen zijn om dit percentage aan te passen (besluitvorming via de Algemene Ledenvergadering).

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Tzerra, ca. 2013);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Intercomaansluiting;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: behang wandafwerking en laminaat en vloerbedekking vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Van Eesterenplein 236

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3315 KW

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1999

  • Inhoud

   365 m3

  • Woonoppervlakte

   111 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage, Parkeerplaats

  • Energieklasse

   A

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Van Eesterenplein 236)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld