DORDRECHT
Van Baerlestraat 36
€ 400.000kosten koper
Wat een mooie locatie! Deze 6-kamer erkerwoning gebouwd in de jaren ‘30 is gelegen aan een prachtige, brede laan met vijverpartij nabij het stadscentrum en biedt u een parkachtig uitzicht! Een ruime voortuin en een heerlijke, ruim 13 m. diepe achtertuin (Z/O) maken het gevoel van vrijheid helemaal compleet!...
Wat een mooie locatie! Deze 6-kamer erkerwoning gebouwd in de jaren ‘30 is gelegen aan een prachtige, brede laan met vijverpartij nabij het stadscentrum en biedt u een parkachtig uitzicht! Een ruime voortuin en een heerlijke, ruim 13 m. diepe achtertuin (Z/O) maken het gevoel van vrijheid helemaal compleet!

Vanaf de voordeur loopt u binnen 5 minuten naar het station Dordrecht Centraal en binnen 10 minuten naar de levendige winkelstraten in de binnenstad. Om de hoek vindt u het Weizigtpark en buurtwinkels langs de Krispijnseweg. Verder zijn de uitvalswegen nabij te vinden en is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

De fijne jaren ‘30 sfeer is goed terug te vinden in de woning en met name op de begane grond. Denkt u hierbij aan o.a. glas-in-loodruiten, originele paneeldeuren, hoge plafonds en de indeling. Intern zal de woning waarschijnlijk door de toekomstige bewoner naar de huidige maatstaven worden gemoderniseerd . Een uitgelezen kans voor degene die dit naar eigen smaak en inzicht wil doen!

Uiteindelijk is dit pand met de uitstraling van een herenhuis zeer de moeite waard, niet alleen vanwege de centrale ligging maar ook vanwege het gegarandeerde vrije uitzicht. Maak nu snel een afspraak voor een bezichtiging!

INDELING
Begane grond
- Entree met glas-in-loodruiten, hal met schrotenplafond, meterkast, toiletruimte en toegang tot de kelder, keuken en woonkamer;
- Nette toiletruimte, voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, wit sanitair, hangend closet, fontein en mechanische afzuiging;
- Kelderruimte op stahoogte met verlichting en raampje;
- Sfeervolle erkerwoonkamer met glas-in-lood bovenlichten- en achterpui, gipsplaten plafond, travertin vensterbanken, schouw en heerlijk vrij en groen uitzicht aan de voorzijde van de woning;
- Dichte keuken aan de achterzijde van de woning, met kunststof inrichting (crèmekleurig) in wandopstelling, composiet werkblad, een enkele spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, betegelde achterwand, oven en keramische kookplaat. Schroten wanden en tuindeur.

Eerste verdieping
- Overloop in L-vorm met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en deur met trap naar de 2e verdieping;
- Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde, met dubbele deur naar een woningbreed balkon en 2 vaste kasten;
- Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde, met vaste kaste, wastafel en balkondeur;
- Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde, met vaste kast;
- Nette badkamer gelegen aan de voorzijde, met geheel betegelde wanden, betegelde betonvloer, inloopdouche incl. dubbele glasdeur en thermostaatkraan, wastafelmeubel en een toilet (broyeur).

Tweede verdieping
- Grote voorzolder gelegen aan de achterzijde, met dakraam, 2 betimmerde inbouwkasten, opstelplaats van de cv-combiketel, wasmachine en wasdroger, gipsplaten plafond en toegang tot de zolderverdieping middels vlizotrap;
- Slaapkamer 4 gelegen aan de voorzijde, met wastafel (koud water);
- Slaapkamer 5 gelegen aan de voorzijde.

Zolderverdieping
- Ruime bergzolder ten behoeve van opslagdoeleinden.

Overig inpandige ruimte:
- Kelderruimte: afm. ca. 4.18 x 1.77 m.

BUITENSHUIS:
- Voortuin: afm. ca. 5.60 x 5.55 m., gesitueerd op het noordwesten. Aangelegd met sierklinkers en een grote plantenborder;
- Achtertuin: afm. ca. 13.20 x 5.55 m., gesitueerd op het zuidoosten. Aangelegd met niveauverschil, een betegeld terras, sierbestrating en diverse plantenborders. Omheind met overwegend houten schutting. Achterom en buitenkraan aanwezig.
- Houten tuinberging (oud): afm. ca. 3.32 x 2.02 m., v.v. pannendak, betonvloer en elektra.
- Balkon 1e verdieping achterzijde: afm. ca. 1.00 x 5.35 m. gesitueerd op het zuidoosten.
- Balkon 1e verdieping voorzijde: afm. ca. 0.68 x 3.38 m. gesitueerd op het noordwesten.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 6420, groot 162 m²;

ALGEMEEN
- Zadeldak gedekt met keramische pannendak;
- Houten kozijnen met hardhouten draaiende delen, nagenoeg geheel v.v. isolerende beglazing. Het buitenschilderwerk dient uitgevoerd te worden;
- Fraaie glas-in-loodruiten t.p.v. begane grond, gecombineerd met enkel glas;
- Mooie paneeldeuren en t.p.v. de begane grond v.v. glas-in-lood;
- Zachtboard plafonds t.p.v. 1e verdieping;
- Elektrisch bedienbaar uitvalscherm én screen t.p.v. de begane grond (achterzijde);
- Handbedienbaar uitvalscherm t.p.v. 1e verdieping (achterzijde).


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 5 groepen en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via gasgestookte cv-combiketel (Bosch HRC, ca. 2006);
- Glasvezelaansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: stucwerk, granol en steenstrips wandafwerking. Tegelvloeren als vloerafwerking.
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.
- Twede verdieping: behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Van Baerlestraat 36

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 BJ

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1937

  • Inhoud

   450 m3

  • Woonoppervlakte

   125 m2

  • Perceelgrootte

   162 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Van Baerlestraat 36)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld