DORDRECHT
Van Baerlestraat 100
€ 350.000kosten koper
Woning met zeer veel potentie op geliefde locatie nabij de binnenstad! ...
Woning met zeer veel potentie op geliefde locatie nabij de binnenstad!
Bent u op zoek naar een sfeervolle jaren ’50 woning met erkers, authentieke details zoals paneeldeuren en glas in lood ramen? Én steekt u graag ‘de handen uit de mouwen’ om een woning geheel naar eigen inzicht en smaak te verbouwen? Dan is deze woning wellicht iets voor u!

De woning in het kort. Een heerlijk lichte en tuingerichte woonkamer i.c.m. een halfopen keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers (de één met een erker en de ander met toegang tot een woning breed balkon), een 3e slaapkamer die thans is ingericht als was-/ werkkamer en een badkamer met o.a. een ligbad en een toilet. Op de tweede verdieping zijn via een royale overloop/voorzolder nog 2 slaapkamers bereikbaar (waarvan thans 1 onzelfstandig). Aan bergruimte is zeker geen gebrek. Wat denkt u van een flinke bergzolder en een praktische provisiekelder op stahoogte.

Wat heeft deze woning nog meer te bieden? Naast de fijne voortuin, is er een achtertuin van maar liefst ca. 11 meter diep op het zuidoosten met achterom. Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer stapt u zo het terras op. Dit terras ligt iets hoger ten opzichte van het achterdeel van de tuin, waar een gemetselde berging staat.

De ligging van dit leuke woonhuis is ideaal! Vanuit de erker/woonkamer kijkt u prachtig weg over een fraaie singel waar u de seizoenen ziet veranderen. Vanaf de voordeur loopt u binnen 5 minuten naar het NS station Dordrecht Centraal en binnen 10 minuten naar het centrum van Dordrecht. Om de hoek vindt u het Weizigtpark en diverse buurtwinkels. Verder zijn de uitvalswegen nabij gelegen en is parkeren in de directe omgeving gratis.

Tot slot heeft de koper van de woning een eerste recht van koop op een achter de woning gelegen garagebox (vraagprijs € 25.000,-- k.k.).

Maak nu snel een afspraak voor een bezichtiging om te bezien welke mogelijkheden deze woning u te bieden heeft!

INDELING:
Begane grond
- Entree, hal met toegang tot toilet, provisiekelder en de woonkamer met halfopen keuken;
- Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje (wit sanitair);
- Provisiekelder, afm. ca. 3.77 x 1.91 m. Deze bevindt zich onder de hal. Stahoogte onder de balken ca. 1.88 m.;
- Woonkamer met sfeervolle erker en glas-in-lood ramen, een aansluiting op een rookkanaal (functionaliteit onbekend) en openslaande tuindeuren. De voor- en achterkamer worden ‘gescheiden’ door een toog met 2 vaste kasten met glas-in-loodramen;
- Halfopen keuken gelegen aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een hoek opgestelde keukeninrichting (lichtgrijze kleurstelling, massieve fronten) met 1,5 rvs spoelbak, achterwandbetegeling, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat en een elektrische oven. Voorraadkast. Aluminium lamellenplafond. Luik naar kruipruimte. Tuindeur.

Eerste verdieping
- Overloop met trap naar 2e verdieping;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met inbouwkast en toegang tot balkon. Voorzien van rolluik (handmatig te bedienen);
- Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde met speelse erker en een inbouwkast;
- Slaapkamer 3 (thans in gebruik als was-/ werkkamer), gelegen aan de voorzijde. Voorzien van wastafel (wit) met marmeren planchet en spatscherm, opstelplaats t.b.v. de wasmachine;
- Badkamer, gelegen aan de achterzijde. Voorzien van vloerverwarming (1 groep), wastafelmeubel, ligbad met spatscherm en toilet. Volledig betegelde wanden met witte tegels. Aluminium lamellenplafond.
Tweede verdieping
- Overloop/ voorzolder met kleine dakkapel, toegang tot bergzolder, bergruimte achter knieschotten, opstelplaats cv-combiketel;
- Slaapkamer 4 gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 5 gelegen aan de voorzijde. Dit betreft een onzelfstandige kamer, bereikbaar vanuit slaapkamer 4, maar kan desgewenst gemakkelijk via de overloop/ voorzolder toegankelijk gemaakt worden.

Buitenshuis
- Voortuin: afm. ca. 5.50 x 5.70 m., gesitueerd op het noordwesten;
- Achtertuin: afm. ca. 11.20 x 5.82 m., gesitueerd op het zuidoosten, omheind (schuttingdelen en liguster haag) met achterom. Bijna geheel betegeld met betontegels (60x40 cm.). Buitenkraan;
- Stenen schuur (halfsteens): afm. ca. 2.70 x 2.00 m., betontegelvloer, v.v. elektra;
- Stenen garage (halfsteens): afm. ca. 5.96 x 2.90 cm., dubbele houten deur, betontegelvloer, v.v. elektra. Koper woning heeft het eerste recht van koop op de garage.

Bergzolder (nokhoogte ca. 1.45 m.)
- Opslagruimte. Gedeeltelijk bevloerd met oude deuren en platen.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 7816, groot 157 m² (woning);
- Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 8457, groot 19 m² (garage).

ALGEMEEN
- Diverse sfeerelementen aanwezig zoals glas in lood, paneeldeuren en natuurlijk de erker aan de voorzijde;
- Dakisolatie t.p.v. 2e verdieping;
- Nageïsoleerde spouwmuren;
- Gedeeltelijk dubbele beglazing (voorzijde erkers), glas-in-lood ramen voorzijde voorzien van voorzetramen;
- Ramen achterzijde woning voorzien van rolluiken (in keuken elektrisch te bedienen, overig handmatig);
- Zonnige achtertuin met terras, berging en achterom;
- Zonwering aan achterzijde woning (begane grond);

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Nefit Trendline type HRC30W5, ca. 2015);
- Vloerverwarming t.p.v. de badkamer (functioneel?);
- Glasvezelaansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestukte wanden v.v. structuurverf, hal en trap bekleed met vloerbedekking. Woonkamer voorzien van oude houten parketvloer (vierkant patroon), keuken en toilet voorzien van witte vloertegels.
- Eerste verdieping: gestukte wanden v.v. structuurverf. Overloop v.v. vloerbedekking, slaapkamer achterzijde en grote slaapkamer voorzijde v.v. vloerbedekking, was-/ werkkamer voorzijde v.v. vinyl.
- Tweede verdieping (zolder); Fineer wandbekleding en deels gesausd stucwerk. Trap naar zolder bekleed met vloerbedekking. Hier pvc dakafwerking.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Van Baerlestraat 100

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3314 BL

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1952

  • Inhoud

   515 m3

  • Woonoppervlakte

   136 m2

  • Perceelgrootte

   176 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Garagebox

  • Energieklasse

   C

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Van Baerlestraat 100)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld