DORDRECHT
Tweede Reedwarsstraat 44
€ 225.000kosten koper
Leuke tussenwoning gelegen in gezellige woonomgeving van de Indische Buurt dichtbij alle wijkvoorzieningen zoals wijkwinkels, scholen, park, maar ook dichtbij NS station, uitvalswegen en het historische centrum van de stad. ...
Leuke tussenwoning gelegen in gezellige woonomgeving van de Indische Buurt dichtbij alle wijkvoorzieningen zoals wijkwinkels, scholen, park, maar ook dichtbij NS station, uitvalswegen en het historische centrum van de stad.

Deze charmante woning met trapgevel en fraai gedecoreerd metselwerk heeft als groot voordeel dat het dak in 2023 totaal is vernieuwd. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar!
Indeling op de begane grond met riante woonkamer en keuken gelegen in de aanbouw. Hier treft u ook de wasruimte en de badkamer aan met o.a. ligbad, wastafel en toilet.
Op de verdieping is er een grote overloop met kastruimte én een separate toiletruimte. Er zijn 2 slaapkamers. Eén aan de voorzijde en één aan er achterzijde.

Aan de achterzijde van de woning is er een buitenplaatsje aanwezig plus een berging.

Ben je op zoek naar een leuke tussenwoning dichtbij alle voorzieningen en nabij de stad dan is deze karakteristieke woning zeker de moeite waard.

INDELING:
Begane grond
- Entree van de woning. Hal en trapopgang naar de verdieping alsmede entree van de woonkamer;
- Meterkast met 4 groepen;
- Woonkamer met grenen vloerdelen en wanden met glasvlies. Schoorsteenmantel (schoorsteen zelf is weg dus er kan niet meer gestookt worden);
- Keuken in de aanbouw met plavuizen op de houten vloer. Rechte wandopstelling met 4 onder- en 4 bovenkastjes. Deur naar binnenplaatsje;
- Hal aan de achterzijde en vaste kast met wasmachine aansluiting en ophanging van de cv ketel;
- Aansluitend de badkamer met vloer- en wandtegels, duobloc toilet, ligbad met glazen douche scherm, wastafel en radiator. Ventilatie via buisventilator.

Eerste verdieping
- Overloop met kastruimte en toegang tot slaapkamers en toiletruimte;
- Toiletruimte met duo bloc toilet en fontein. Vloer met grenen vloerdelen. Wanden met hout;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde. Deur naar plat dak van de uitbouw. Hier zou er een mogelijkheid zijn om eventueel een dakterras te maken.

Buitenshuis
- Plaatsje aan de achterzijde van de woning en kleine berging.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 588, groot 69 m².

ALGEMEEN
- In 2023 zijn de dakpannen, panlatten en tengels vervangen;
- Kruipruimte isolatie d.m.v. chips;
- Beglazing voor een klein deel voorzien van dubbel glas;
- Kozijnen van hout;
- Energielabel F

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 4 groepen;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel Remeha Avanta 2020
- Glasvezel aansluiting;
- Buitenruimte betreft een achterplaatsje.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: glasvlies en granol wandafwerking. Vloerafwerking met grenen vloerdelen in de hal en woonkamer. Plavuizen in keuken en badkamer;
- Eerste verdieping: Wandafwerking met houten wandbetimmering. Vloerafwerking met grenen vloerdelen.


Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Tussenwoning

  • Adres

   Tweede Reedwarsstraat 44

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 VM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1917

  • Inhoud

   250 m3

  • Woonoppervlakte

   78 m2

  • Perceelgrootte

   69 m2

  • Zonligging

   Zuidoost

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   F

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Tweede Reedwarsstraat 44)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld