DORDRECHT
Toutenburg 155
€ 285.000kosten koper
Bijzonder aantrekkelijk gelijkvloers 3-kamer appartement met een groot zonneterras van ca. 26 m² met een mooi en weids uitzicht op de omgeving, gelegen op de 5e verdieping van de geliefde piramideflat in de wijk Sterrenburg III....
Bijzonder aantrekkelijk gelijkvloers 3-kamer appartement met een groot zonneterras van ca. 26 m² met een mooi en weids uitzicht op de omgeving, gelegen op de 5e verdieping van de geliefde piramideflat in de wijk Sterrenburg III.

In de onderbouw/ parkeerkelder beschikt het appartement over een eigen berging en een eigen parkeerplaats, wat erg comfortabel is. Het gebouw voorziet in een liftinstallatie.

De plattegrond van het appartement is erg overzichtelijk ingedeeld wat menigeen erg aan zal spreken. Via de entree komt u in een gang met o.a. het toilet, een garderobe, een was-/ werkkast en een bergkast. Via de gang is de moderne/ luxe badkamer toegankelijk en tevens zijn er deuren naar de 2 slaapkamers aan de achterzijde (beiden met balkondeur) en de woonkamer met open keuken en een aluminium schuifpui naar het zonneterras. Hier is het ’s morgens heerlijk vertoeven als de zon schijnt, ook in het vroege voorjaar en het late najaar doordat het zonneterras deels overdekt is.

Het gebouw zelf beschikt nog over een multifunctionele ruimte voor VvE doeleinden en recreatieve doeleinden waar u gebruik van kunt maken.

Winkelcentrum Sterrenburg is nabij gelegen, hier kunt u prima uw dagelijkse boodschappen doen, evenals bij de winkels aan het Lunenburgplein/ Slangenburg. ‘Om de hoek’ ligt het mooie poldergebied wat Dordrecht rijk is, evenals de spectaculaire Nieuwe Dordtse Biesbosch. De wijken Sterrenburg I, II en III zijn groene wijken met diverse parken, kreken en groenstroken. Via randweg N3 zijn de rijkswegen A15 en A16 gemakkelijk bereikbaar.

INDELING:
Begane grond/ 5e verdieping
- Entree, gang, stookkast, meterkast, garderobe nis, een praktische was-/ werkkast, een bergkast en een toilet;
- Stookkast met opstelplaats cv-combiketel;
- Toilet met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, wit sanitair, een hangcloset en een fontein;
- Moderne/ luxe badkamer (ca. 2019) met geheel betegelde wanden (zandkleurig), een antraciet plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafelmeubel, een grote inloopdouche met regendouchekop, een designradiator en een wandmeubel. Agnes plafondplaten met inbouwspots;
- Royale woonkamer met aluminium schuifpui naar zonneterras en 2 vaste wandmeubels, waarvan 1 met sfeerhaard op waterdamp;
- Open keuken met inrichting in hoekopstelling in gebroken witte kleurstelling met paneelfronten (ca. 2014) i.c.m. een eetbar, een enkele rvs spoelbak, een betegelde achterwand, diverse onder en bovenkasten, laden, app.: vlakscherm afzuigunit (motor loos), een 4-pits inductiekookplaat, een vaatwasser en een losse koel-/ vriescombinatie;
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde (op het oosten), deur naar zonneterras en een vaste kast;
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde (op het oosten), deur naar zonneterras en een vaste kast.

Buitenshuis
- Zonne(dak)terras, gesitueerd op het oosten, groot ca. 26 m² met een fantastisch en weids uitzicht over de omgeving. Drie betonnen bloembakken. V.v. spatdicht stopcontact. Praktische bergkast.
- Berging box, gelegen in de onderbouw/ parkeerkelder, groot ca. 6 m², voorzien van elektra.
- Overdekte parkeerplaats, gelegen in de onderbouw/ parkeerkelder en geschikt voor de stalling van een personenauto.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 3115 A52.

ALGEMEEN
- Dak- en muurisolatie;
- Geheel v.v. isolerende beglazing (de bovenlichten in de badkamer uitgezonderd);
- Energielabel B, geldig tot 8 maart 2033
- Hardhouten kozijnen;
- In de badkamer bevindt zich een aansluitmogelijkheid en een rioleringsafvoer t.b.v. de opstelplaats voor een wasmachine;
- Bijdrage VvE van ca. € 205,-- per maand.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Het gebouw voorziet in een liftinstallatie;
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Tzerra, ca. 2015) met radiatoren;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Glasvezel aansluiting;
- Intercominstallatie;
- De lift van het complex is in ca. 2020 gerenoveerd;
- De dak ventilatoren en het mechanisch ventilatiesysteem van het gebouw zijn in ca. 2016 gerenoveerd.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: granol en behang wandafwerking. Laminaat vloerafwerking.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Toutenburg 155

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 WN

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1978

  • Inhoud

   260 m3

  • Woonoppervlakte

   79 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Parkeerkelder

  • Energieklasse

   B

  • Bijzonderheden

   Toegankelijk voor minder validen, Toegankelijk voor ouderen

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Toutenburg 155)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld