DORDRECHT
Toutenburg 1
€ 247.500kosten koper
Prachtig appartement met vrij uitzicht, groot terras, eigen berging plus een privé parkeerplaats in de geliefde wijk Sterrenburg III....
Prachtig appartement met vrij uitzicht, groot terras, eigen berging plus een privé parkeerplaats in de geliefde wijk Sterrenburg III.
Dit tweekamer terrasappartement is gelegen op de eerste verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Het is makkelijk en snel toegankelijk en van binnen is het modern uitgerust.

Het appartement voelt zeer prettig aan. Kenmerkend zijn o.a. de lichte woonkamer en de grote schuifpui naar het aangrenzend terras. Vanaf het riante terras kijk je ver uit over de wijk. De keuken, welke zich aan de voorzijde bevindt, is voorzien van een neutrale hoekopstelling met diverse apparatuur en veel opbergruimte in de onder- en bovenkasten. De slaapkamer is echt royaal. Hier zijn er ook 3 praktische inbouwkasten en aangrenzend de badkamer. In de geheel betegelde badkamer is er voldoende plaats voor een fijne douche, wastafelmeubel en plaats voor de wasmachine. Verder bevindt zich in de hal nog een berg/cv-kast en de separate toiletruimte.

Het appartement heeft ook de beschikking over een afgesloten privé parkeerplaats. Deze parkeerplaats bevindt zich onder de woning en is voorzien van een op afstand te bedienen elektrische garagedeur. Tegenover de parkeerplaats is er ook nog uw eigen berging te vinden.

Het appartement is centraal gelegen. Voorzieningen als winkels, sportverenigingen, bushaltes, diverse uitvalswegen en natuurgebied de Elzen/ de nieuwe Dordtse Biesbosch zijn in de nabije omgeving.

INDELING:
Eerste verdieping
- Entree, cv-kast, meterkast, toilet, deur naar de slaapkamer en woonvertrekken;
- Toilet, met geheel betegelde wanden, wit-sanitair, wandcloset en fontein;
- Slaapkamer, gelegen aan de voorzijde, 3 vaste kasten en aangrenzend de badkamer;
- Badkamer met geheel betegelde wanden v.v. wastafelmeubel, douchecabine en opstelplaats t.b.v. wasmachine en droger;
- Woonkamer met vrij uitzicht en schuifpui naar het grote terras;
- Open keuken met een hoekopstelling en raam. Voorzien van een enkele rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten en de volgende inbouwapparatuur: vlakscherm afzuigkap, 3/4 -pits inductiekookplaat (2022), combimagnetron en koel-/vriescombinatie.

Buitenshuis
- Groot terras gelegen op het westen met elektrisch zonnescherm en een bergkast.
- Afgesloten parkeerplaats, gelegen onder de woning.
- Externe berging, gelegen onder de woning.


KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 3014, A44

ALGEMEEN
- Instapklaar tweekamerappartement met groot terras;
- Grote en vooral lichte woonkamer;
- VvE-bijdrage € 158,-- per maand;
- Dubbele beglazing;
- Kunststof kozijnen;
- Privé parkeerplek;
- Externe berging.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast (in 2022 volledig vernieuwd) bestaande uit: 6 groepen, 1 extra kookgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Cv-ketel (Rehema Tzerra 2015);
- Elektrisch zonnescherm.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Eerste verdieping: spachtelputz wandafwerking. Vloerafwerking met laminaat.Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Toutenburg 1

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3328 WH

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1978

  • Inhoud

   210 m3

  • Woonoppervlakte

   65 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Parkeerplaats

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Toutenburg 1)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld