DORDRECHT
Sterrenburgplein 33
€ 269.000kosten koper
Luxe en comfort boven het vernieuwde Winkelcentrum Sterrenburg....
Luxe en comfort boven het vernieuwde Winkelcentrum Sterrenburg.

Laat u aangenaam verrassen in dit prachtige, royale appartement op de 5e verdieping van het centraal gelegen Sterrenburgplein 33. Dit appartement met liftinstallatie biedt een combinatie van luxe, comfort en een ideale locatie boven het recent vernieuwde winkelcentrum Sterrenburg.

Eenmaal binnen ziet u het meteen ‘dit appartement heeft een hoge afwerkingsniveau en is moderne qua uitstraling’. De ruime woonkamer, ontstaan door het samenvoegen van een tweede slaapkamer, biedt volop leefruimte en lichtinval. De overgebleven royale slaapkamer biedt voldoende ruimte om hier comfortabel te wonen.

De moderne keuken is uitgevoerd in stijlvol zwart en voorzien van alle denkbare gemakken. De keuken beschikt over een zg ‘Le Mans’ kast, diverse lades en een apothekerskast voor optimaal ruimtegebruik, een inductie kookplaat met een ruimtebesparende afzuigkap, een vaatwasser voor uw gemak, een oven en magnetron en een Amerikaanse koelkast voor maximale koelruimte.

De badkamer is eveneens modern en volledig betegeld, uitgerust met een inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Daarnaast is er een separate toiletruimte met wandcloset en een handig luikje voor de afsluiting van water.

Geniet van de buitenlucht en de zon op één van de twee balkons.

Het appartementencomplex wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren, wat bijdraagt aan een prettige en zorgeloze woonsituatie.

Dit appartement is ideaal gelegen boven het winkelcentrum, waardoor alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik zijn. Daarnaast biedt de centrale ligging uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer (NS station en busverbindingen) en de nabijheid van diverse uitvalswegen.

Mis deze kans niet en ervaar het luxe woonhuis op Sterrenburgplein 33. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met ons makelaarskantoor.

INDELING:
Begane grond
- Entree van het complex. Liftinstallatie en trappenhuis

Eerste verdieping
- Bergingen.

Vijfde verdieping
- Hal/gang;
- Inpandige berging;
- Meterkast met 8 groepen (inclusief 1 kookgroep), 2 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar en glasvezel aansluiting);
- Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset;
- Moderne en geheel betegelde badkamer met inloopdouche inclusief glazen scherm en vloergootje, wastafelmeubel, badkamerkast;
- Slaapkamer;
- Riante woonkamer. Deze woonkamer is vergroot door samenvoeging met één van de twee slaapkamers. Op eenvoudige wijze kan dit weer veranderd worden in een tweede slaapkamer. Via deze ruimte is het balkon bereikbaar
- Balkon gesitueerd op het oosten. Dit balkon is maar liefst 13 m² groot. Elektrisch bedienbare zonnewering;
- Zijkamer (voorheen slaapkamer). Deur naar balkon aan de zijkant van het appartementencomplex gelegen op het zuidwesten;
- Moderne keuken in zwarte kleur voorzien van veel lades, zg ‘Le mans kast’, inductie kookplaat, ruimte besparende afzuigkap vaatwasser, oven, magnetron Amerikaanse koel-/diepvriescombinatie, wasmachine aansluiting en apothekerskast;
- Balkon op het zuiden van ca. 8 m² groot en voorzien van elektrische zonnewering.

Buitenshuis
- Balkon aan de voorzijde van het complex grenzende aan keuken en woonkamer;
- Balkon aan de zuidzijde van het complex grenzende aan eetkamer en slaapkamer;
- Berging op de 1e verdieping.

KADASTER
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4551, appartementsindex 33 (appartement);
Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 4551, appartementsindex 155 (berging);


ALGEMEEN
- Geheel gemoderniseerd appartement;
- 2 ruime balkons (gesitueerd op het oosten en zuiden);
- Thans gedeeltelijk voorzien van dubbel glas maar VvE zal alle enkel glas vervangen door dubbel glas. Balkon deuren worden in de toekomst vervangen;
- Berging op de tussen verdieping;
- Dit appartement is getransformeerd van een 3 kamer appartement naar een 2 kamer appartement met een extra grote woonkamer. Op eenvoudige wijze kan dit worden teruggebouwd tot 3 kamer appartement;
- Energielabel E, geldig tot 19-07-2029

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
- Elektrische zonwering op beide balkons;
- Verwarming via blokverwarming;
- Centrale warmwatervoorziening;
- Glasvezel aansluiting.

WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vijfde grond: laminaat wandafwerking, glasvezel behang vloerafwerking;Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   -

  • Adres

   Sterrenburgplein 33

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3318 JT

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1973

  • Inhoud

   290 m3

  • Woonoppervlakte

   88 m2

  • Perceelgrootte

   0 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   1

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   E

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Sterrenburgplein 33)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld