DORDRECHT
Standhasenstraat 43- 45
€ 350.000kosten koper
Wat een fraai uitzicht! Aan de voorzijde van deze eindwoning heeft u een mooi uitzicht op de vijverpartij die tussen de Weedeweg z.z. en de Weedeweg n.z. ligt met rondom volwassen bomen en grasstroken. Echt een enorme meerwaarde qua woonbeleving, waar u ongemerkt heel veel plezier aan beleefd. ...
Wat een fraai uitzicht! Aan de voorzijde van deze eindwoning heeft u een mooi uitzicht op de vijverpartij die tussen de Weedeweg z.z. en de Weedeweg n.z. ligt met rondom volwassen bomen en grasstroken. Echt een enorme meerwaarde qua woonbeleving, waar u ongemerkt heel veel plezier aan beleefd.

De woning zelf betreft een voormalige beneden - en bovenwoning die in de loop der tijd zijn samengevoegd. Het is eventueel een optie om de oorspronkelijke opzet/ indeling van de woning weer terug te brengen. De op het oosten gesitueerde voortuin biedt een fijne vorm van privacy en u kunt hier gemakkelijk de fiets kwijt. De natuurlijke achtertuin is heerlijk gelegen op het westen en is voorzien van een achterom.

De huidige indeling is lekker eigenzinnig in de goede betekenis van het woord. Zo vormen de royale entreehal (met groot toilet) en de woonkamer in combinatie met de open keuken (met centraal opgesteld kook-/ spoeleiland) een sfeervol geheel. Beslaat een super ‘master bedroom’ met een XL-inloopkast (kamer) voor het grootste deel de 1e verdieping (ook hier een apart toilet). En ‘last but not least’ zijn er rondom een u-vormige overloop (met luik naar een praktische bergzolder, welke desgewenst nog uit te breiden is) 3 slaapkamers en een badkamer op de 2e verdieping.

Dit multifunctioneel te benutten pand biedt ook zeker mogelijkheden om wonen en werken aan huis te combineren, de begane grond en de 1e verdieping lenen zich hier prima voor. Ook valt er bijvoorbeeld te denken aan een kangoeroe-woonvorm voor te verlenen zorg aan ouders of kinderen. Of ‘living apart together’ voor een gescheiden stel met kinderen.

Het interieur en afwerking van deze grote woning is door verloop van tijd en uiteraard door gebruik aan vervanging/ modernisering toe. Hier dient u dan ook rekening mee te houden, maar investeren hierin loont zeker de moeite gezien de potentie van de woning!

De woonlocatie in de gemoedelijke wijk Land van Valk is meer dan prettig te noemen. ‘Groen’ is nooit ver weg; zo liggen o.a. de Dordwijkzone, sportcomplex Krommedijk/ Reeweg-Oost, het Wantijpark en het Merwesteinpark nabij de woning. De wijk is kindvriendelijk (met de populaire buurt - en speeltuinvereniging Victorie om de hoek aan de Heysterbachstraat) en openbaar parkeren is gratis. Ook zijn er diverse wijkvoorzieningen als winkels en scholen (o.a. De Vrije School). Naast de woning bevindt zich de locatie van de christelijke basisschool IKC De Repelaer die onder Stichting H3O valt. De gezellige Dordtse binnenstad en NS-station Dordrecht Centraal bevinden zich op ca. 1,5 à 2 km afstand. En via de nabijgelegen randweg N3 zit u zo op de rijkswegen A15 en A16. Kortom we nodige u graag uit om deze woning te komen bezichtigen!


INDELING
Begane grond
- Hal met twee toegangsdeuren van de voormalige beneden- en bovenwoning. Trap naar de eerste verdieping. Grote toiletruimte;
- Meterkast met glasvezelaansluiting, slimme meters voor gas en water en een nieuwe groepenkast;
- Grote toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje (wit sanitair). Eikenhouten vloer en stucwerk wanden;
- Sfeervolle woonkamer met 2 marmeren schouwen met elk een gaskachel, 2 boven zijlichten en glas-in-lood bovenramen t.p.v. de voorgevel;
- Open keuken met kook- en spoeleiland met rvs aanrechtblad, een enkele spoelbak en een 4-pits keramische kookplaat. Openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping
- Overloop met toiletruimte;
- Eenvoudige toiletruimte;
- Grote open ruimte (thans in gebruik als ‘master bedroom’) met trap naar de 2e verdieping en een deur naar het balkon t.p.v. de achtergevel. Dit was oorspronkelijk de woonkamer en de keuken van de bovenwoning en is desgewenst eventueel opnieuw in te delen met bijvoorbeeld 3 slaapkamers;
- Doorloop naar een kamer aan de voorzijde, die thans als walk-in closet fungeert.

Tweede verdieping
- Overloop in u-vorm met luik naar bergzolder (deze is desgewenst uit te breiden). Opstelplaats elektrische boiler;
- Grote slaapkamer aan de voorzijde met hoog zijkozijn;
- Kleine slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en een hoog zijkozijn;
- Grote slaapkamer aan de achterzijde;
- Eenvoudige badkamer aan de achterzijde met geheel betegelde wanden, een plavuizen vloer, wit sanitair, een wastafel, een douchecabine en de opstelplaats t.b.v. de wasmachine.

Buitenshuis
- Omheinde achtertuin van ca. 13.00 x 6.30 m., gesitueerd op het westen. Aangelegd met o.a. een vlonderterras, bestrating en borders. Achterin de tuin is er een berging aanwezig, evenals een overkapping;
- Tuin aan de voorzijde van ca. 5.20 x 6.30 m., gesitueerd op het oosten.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 1720, groot 172 m².

ALGEMEEN
- De vloerbalken van de begane grond zijn ca. 17 jaar geleden vervangen;
- De gas-, water- en elektrische installatie zijn eveneens ca. 17 jaar geleden gemoderniseerd;
- De riolering is vervangen;
- Schoorsteen, vlonderterras en het balkon zijn recent onderhouden;
- Energielabel G;
- Positief funderingsrapport (eindrapportage) beschikbaar.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting elektra bestaat uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
- Verwarming via gaskachels (3 stuks);
- Warmwatervoorziening via een elektrische boiler (Daalderop, 80 liter, te vernieuwen);
- Glasvezel aansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte geverfde wanden. Vloerafwerking met massief eikenhouten vloerdelen.
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Vloerafwerking met laminaat.
- Tweede verdieping: gestucte en gesausde wanden. Vloerafwerking met laminaat en vinyl.


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Eindwoning

  • Adres

   Standhasenstraat 43- 45

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 LM

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1935

  • Inhoud

   450 m3

  • Woonoppervlakte

   140 m2

  • Perceelgrootte

   172 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Standhasenstraat 43- 45)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld