DORDRECHT
Standhasenstraat 43- 45
€ 375.000kosten koper
Karakteristiek en vooral ontzettend ruim woonhuis met veel sfeer, goede buitenruimten en veel mogelijkheden om er jouw eigen droomhuis van te maken. Het degelijke woonhuis is oorspronkelijk gebouwd als beneden- en bovenwoning. Inmiddels is de woning al jaren geleden samengevoegd en wordt er het met veel plezier als één woonhuis gewoond. ...
Karakteristiek en vooral ontzettend ruim woonhuis met veel sfeer, goede buitenruimten en veel mogelijkheden om er jouw eigen droomhuis van te maken. Het degelijke woonhuis is oorspronkelijk gebouwd als beneden- en bovenwoning. Inmiddels is de woning al jaren geleden samengevoegd en wordt er het met veel plezier als één woonhuis gewoond.

Er zijn nog steeds 2 toegangsdeuren met daarachter één grote centrale hal met toiletruimte. De woonkamer is een heerlijke plek om te vertoeven. Deze is geheel eigentijds ingericht met een voorname plek voor de keuken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is opgesteld als kook- en spoeleiland. In de zomer zet je de openslaande deuren open voor dat heerlijke zuchtje - frisse - wind. Aan de voorzijde is de zitruimte gesitueerd. Dit is een intieme plek om lekker neer te ploffen.

De eerste verdieping was ooit de woonkamer en de keuken van de bovenwoning. Hoewel er geen keukenopstelling meer aanwezig is, is de indeling nog redelijk intact met een grote open ruimte, een slaapvertrek en een toiletruimte. De tweede verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche ruimte, wastafel en opstelling van de wasmachine. Verder is er op de overloop een luik naar de vliering.

Door de specifieke indeling is dit woonhuis zeer geschikt voor onder andere thuiswerken, hobby’s, grote gezinnen en zelfs voor dubbele bewoning (enige verbouwingen en een onttrekkingsvergunning zijn dan wel nodig).

Eén van de grote voordelen van deze woning is de buitenruimte. Aan de voorzijde is er een tuin op het zuidoosten en aan de achterzijde een diepe tuin op het noordwesten.

De woning is gelegen in de geliefde wijk ‘Land van Valk’. De wijk is kindvriendelijk en in de straat bevindt zich een leuke speelplek. Parkeren kan hier nog gratis. Diverse wijkvoorzieningen zoals winkels en scholen bevinden zich in de directe omgeving. De historische binnenstad is in een oogwenk te bereiken evenals de uitvalswegen en bijvoorbeeld het Merwesteijnpark of het Wantijpark en NS station.
Kortom, een aantrekkelijke woning op centrale en geliefde locatie, die alle ingrediënten in huis heeft om met veel plezier te wonen. Maak nu snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor!

INDELING
Begane grond
- Hal met twee toegangsdeuren van de voormalige beneden- en bovenwoning. Trap naar de verdieping;
- Meterkast met glasvezelaansluiting, slimme meters voor gas en water en nieuwe groepenkast;
- Toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Eikenhouten vloer en stucwerk wanden;
- Woonkamer met gezellige zithoek bij de openhaard en de gashaard;
- Open keuken met kook- en spoeleiland, RVS aanrechtblad, keramische kookplaat. Openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping
- Overloop en trapopgang naar de 2e verdieping;
- Toiletruimte;
- Grote open ruimte. Dit was ooit de woonkamer van de bovenwoning en is eventueel opnieuw in te delen met bijvoorbeeld 3 slaapkamers;
- Doorloop naar kamer aan de voorzijde;
- Balkon aan de achterzijde.

Tweede verdieping
- Overloop met luik naar bergzolder. Ophanging van de 80 liter boiler;
- Grote slaapkamer aan de voorzijde;
- Kleine slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast;
- Grote slaapkamer aan de achterzijde;
- Badkamer met wastafel, douchecabine met douchebak en wasmachine aansluiting;
- Bergvliering.

Buitenshuis
- Omheinde achtertuin van ca. 13.00 x 6.30 m., gesitueerd op het noordwesten. Terras nabij de woning en verder ingericht als siertuin. Achter in de tuin is er een berging aanwezig;
- Tuin aan de voorzijde van ca. 5.20 x 6.30 m., gesitueerd op het noordwesten.

KADASTER
- Gemeente Dordrecht, sectie N, nummer 1720, groot 172 m².

ALGEMEEN
- Vloerbalken zijn 15 jaar geleden vervangen;
- Riolering is vervangen;
- Electrische installatie geheel vervangen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Verdeelinrichting met bestaat uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
- Verwarming via kachels;
- Glasvezel aansluiting.

WAND- EN VLOERAFWERKINGEN
- Begane grond: gestucte geverfde wanden. Vloerafwerking met massief houten vloerdelen;
- Eerste verdieping: gestucte en gesausde wanden. Vloerafwerking met laminaat;
- Tweede verdieping: gestucte en gesausd wanden. Vloerafwerkingen met laminaat.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Eindwoning

  • Adres

   Standhasenstraat 43- 45

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3312 LM

  • Status

   BESCHIKBAAR

  • Bouwjaar

   1935

  • Inhoud

   450 m3

  • Woonoppervlakte

   140 m2

  • Perceelgrootte

   172 m2

  • Zonligging

   -

  • Slaapkamers

   5

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   G

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Standhasenstraat 43- 45)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.
  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld