DORDRECHT
Spuiweg 73
€ 149.500kosten koper
2
75 m²
W
Sfeervol wonen aan de Spuiweg in Dordrecht!...
Sfeervol wonen aan de Spuiweg in Dordrecht!

Wegens grote belangstelling zitten alle afspraken volgepland, als u op de reservelijst wil dan kunt u ons een mail sturen.

Wil jij zelf bepalen hoe je straks woont? Dat kan aan de Spuiweg want wij verkopen hier 2 woningen die nog geheel naar eigen smaak kunnen worden getransformeerd van een kinderdagverblijf naar een super toffe stadswoning mét diepe tuin.

Jij kan straks zelf bepalen hoe jij je woonhuis gaat inrichten. Hoe leuk is dat! Deze charmante woning staat thans bekend als Spuiweg 71. Het woonhuis wordt door de huidige eigenaren gesplitst in 2 woningen, beide met een diepe achtertuin. Daarna is het aan jou! Wat moet er gedaan worden? Omdat dit voorheen een kinderdagverblijf was, moet er veel gedaan worden. Mouwen opstropen dus en een de slag! Spuiweg 73 heeft een gebruiksoppervlak van ca. 75 m² verdeeld over 2 woonlagen. Een trap tussen de 2 woonlagen dient nog gerealiseerd te worden evenals de aanleg van keuken, sanitaire voorzieningen e.d. Dit omdat er thans geen voorzieningen in de woning aanwezig zijn. De woning heeft een flinke achtertuin op het westen en dat in Dordtse binnenstad!

De woningen hebben een centrale ligging nabij de historische binnenstad van Dordrecht. Het gevelbeeld van de Spuiweg is heel gevarieerd en doet sfeervol aan. Alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik. Ideaal toch! Overigens zijn er ook mogelijkheden om (een) losse parkeerplaats(en) te kopen voor € 15.000 excl btw.

Bent u die klusser, aannemer of belegger die op zoek is naar een pand met super veel potentie? U bent van harte welkom!

INDELING SPUIWEG 73

Begane Grond
- Gezamenlijke entree met nummer 75;
- Casco ruimte. In deze grote ruimte zou u de woonkamer, keuken en toilet kunnen realiseren. Leidingwerk voor de toekomstige keuken en sanitaire voorzieningen dienen nog te worden aangelegd. Ook dient er nog een trap te worden gemaakt voor toegang tot de 1e verdieping.

Verdieping
- Casco ruimte. Nog in te delen voor slaapkamers en badkamer;
- Dakterras van ca. 14 m².

Buitenshuis
- Achtertuin gelegen op het westen.


KADASTER
- Het object maakt thans nog deel uit van een groter perceel. Splitsing dient nog plaats te vinden. Het huidige perceel betreft kadastrale gemeente Dordrecht, sectie D, nummers 6907, groot 131 m². Na kadastrale hermeting zal het perceel ca. 72 m² zijn.


ALGEMEEN
- Voorheen in gebruik als kinderdagverblijf maar nu met mogelijkheid om te transformeren naar een 2 woonhuis. Het betreft dus een volledige renovatie;
- Verkoper zal voor splitsing zorgdragen nadat verkoop heeft plaatsgevonden;
- De woningen worden in de huidige staat opgeleverd. Dit wel zeggen dat nieuwe eigenaren zelf voor volledige renovatie inclusief voorzieningen en (her)indeling zorg dienen te dragen. Verkoper zal bij splitsing zorg dragen voor zelfstandige nutsaansluitingen per woning;
- Muuropeningen zullen door verkoper nog worden dichtgezet;
- Er is een onderzoeksrapport van de fundering beschikbaar;
- Bestemming is gemengd 2 de hiermee aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor wonen, detailhandel, dienstverlening, bedrijf, maatschappelijk, kantoor, atelier e.v. Verdere info ook op te vragen via ruimtelijke plannen.nl ;
- Indien het woonhuis is zijn geheel verkocht wordt dan vindt splitsing uiteraard niet plaats;
- parkeerplaats (of meerdere) te koop voor € 15.000 excl btw gelegen achter de woningen.


TECHNISCHE INSTALLATIES
- De technische installaties dienen geheel opnieuw te worden aangelegd. Verkoper zal zorgen voor zelfstandige nutsaansluiting per woning;
- Er is geen cv ketel aanwezig. Het object heeft wel radiatoren maar werd verwarmd door een cv ketel van naastgelegen object.


WAND EN VLOERAFWERKINGEN
- Vloerafwerking met marmoleum. Wandafwerking d.m.v. gesausde wanden


DISCLAIMER
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij

Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.
  • Type

   Twee onder een kapwoning

  • Adres

   Spuiweg 73

  • Plaats

   Dordrecht

  • Postcode

   3311 GT

  • Status

   VERKOCHT

  • Bouwjaar

   1914

  • Inhoud

   225 m3

  • Woonoppervlakte

   75 m2

  • Perceelgrootte

   86 m2

  • Zonligging

   West

  • Slaapkamers

   2

  • Garage

   Geen garage

  • Energieklasse

   -

  • Bijzonderheden

   -

Neem contact op met Zoomer Makelaardij

Wilt u een bezichtiging en/of meer informatie over deze woning (Spuiweg 73)? Vul dan onderstaand formulier in.


  U kunt hier kort en krachtig ter voorbereiding op het gewenste contact uw vraag stellen over

  Privacy

  Uw gegevens zijn altijd beschermd. Om uw contactverzoek te kunnen insturen hebben we op zijn minst goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens nodig.

  Ik snap dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Uw gegevens zijn altijd veilig en worden nooit doorverwezen naar derde partijen.

  Ik sta open voor contact momenten.
  Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

  * = verplicht veld